בוקר טוב שאלה לכולן...

sv111

New member
בוקר טוב שאלה לכולן...

היי כולם אממ אז ככה אתמול חבר שלי התחיל קורס מכים... רציתי לדעת מה העיניין הזה? כאילו איזה מין קורס זה איך היציאות עד כמה זה קשה ובלה בלה בלה.... אותו אני רוצה לשאול אבל לא יכולה כי מתברר שיש להם שעת טש רק שהיא ב12 בלילה קיצר באסה... אממ אם תוכלו לתת לי מגניב אני אודה לכן תודה לכולן.... שחר:]

XxMidnightxX

New member
היי..

אז ככה זה תלוי איפה הוא משרת.. שלי משרת בחייל האוויר בביסל''ח אבל בכללי היציאות לא רעות כמובן שהוא היה חייב לסגור שבת לפעמים אבל בתכלס יציאות סבבה.. אממ...את יכולה לשלוח לי שאלות בפרטי ואני אנסה לענות לך כמה שאני יכולה..^__^

sv111

New member
חחח איזה קטע גם חבר שלי בביסלח אני חושבת...

אממ הבסיס הוא כזה ממש קרוב לאילת?? ואיך לחבר שלך? קורעים אותם??

XxMidnightxX

New member
חחח

זה ליד בא שבע... אם הוא בביסל'ח אז הוא בחייל האוויר לא כל כך הבנתי...חבר שלך התחיל רק טירונות או שהוא מסיים את הטירונות ומתחיל את הקורס.. קוראים לו ליאור...איך לשלך?...אם הם ביחד אז יכול להיות שחבר שלי סיפר לי על חבר שלך תכלס..טירונות זה אמור להיות קריעת תחת...היה להם שבוע שדאות בהתחלה ואז שבוע שטח..(שהם היו אמורים לקחת איתם פלאפונים אבל אז המפקדים הנחמדים שלהם החליטו שאני לא סבלתי מספיק בשבוע שדאות..חחח)

sv111

New member
חחח אמממ לא הוא לא בחיל אוויר והוא עושה עכשיו

קורס מכים... קוראים לו נדב... וכן הצבא לא בדיוק מתחשב לא בנו ובטח שלא בהם....

XxMidnightxX

New member
אממ..

ממה שאני יודעת וממה שהחייל שלי שלי אמר לי ביסל''ח זה רק של חייל האוויר והם עוד לא סיימו טירונות..(רק ב22.10) אבל ממה שאני כן יודעת זה שהקורס הוא לא משהו נורא...הם סוגרים בבסיס הרבה פחות ולא מטרטרים אותם...ואני לא בטוחה אבל אני חושבת שהשעת ת''ש שלהם מוקדמת יותר.. אבל חבר שלי יברר מכל מקרה אם יש שם מישהו בשם נדב..^__^

למעלה