בוקר טוב, שאלה לי

מתבי6

New member
בוקר טוב, שאלה לי

סיימתי לעבור על עיתון יתד המחולק בימי שלישי. מקריאת העיתון עולה שיש עדיין סוג של אנשים שחשוב להם ליסוע עם הילדים באוטובוס חרדי למהדרין, מעניין אותם תופעת האתרים החרדיים, מפריע להם הצטרפות של שס להסתדרות הציונית, מעניין אותם לקדש על יין שנמצא בבקבוק פלסטיק כי על הזכוכית חיללו שבת ועוד כהנה וכהנה דברים שאמנם שעזבו רגע אותי, אבל אבא שלי וכן המון חרדים שאני מכיר, שזה פשוט לא מעניין אותם כל מה שהזכרתי כעת. אני שואל האם יש כזה חלק באוכלוסיה, אני מתכוון חלק משמעותי או שהעיתון מנסה ומחובתו ליצור כזאת תופעה? (אני כלל לא בטוח שהכתבים באמת מאמינים למה שהם כותבים. יש להם משימה והם ממלאים אותה בנאמנות)

ג נ ו ב

New member
התשובה נמצאת בסוגריים בסוף...

המעמד של העסקונה גובר על מעמד הרבנים. צאו וראו מי הקובע והמחליט. הרבנים=חותמת גומי. דוגמאות ישנם לרוב. כי לעיתים אחד מהרבנים או באי ביתם ``מגדל ביצים`` ויוצא עם מכתב הכחשה לחתימתו המתנוססת על פירסום זה או אחר. ופרשת קופת העיר ידועה וזכורה.

זה אותו חלק שמזדעזע כאשר כתוב

'בני תורה המומים ומזועזעים מפרסומות השחץ/פתיחת קיוסק בשבת/ חיילים מושבעים בכותל' וכו'

פופקס

New member
דברים כדורבנות

דברך נכונים והם אינם בגדר שאלה. אבל בהחלט קח את אמא וסבתא שלי חוצניקים תמימים שקוראים כל מילה ביתד והמודיע ומתייחסים בשיא הרצינות ובכובד ראש לכל כתבה ועניין

sec op

New member
התשובה עולה מתוך השאלה

כאשר מידי יום העיתון מכריז על: "הדים נרחבים...." "וזעזוע עמוק בקרב..." וכהנה וכהנה דוגמאות. אך מעניין שאף אחד לא מודע לאותם הדים נרחבים, ואני מדבר על הקהילה החרדית. ובאופן כללי זה נכנס לקטגוריה של "תקשורת יוצרת חדשות" ולא מדווחת, וכאשר זה עיתון עם אג'נדה... איך מישהו אמר לי על כל מיני אירועים מהסוג שמעורר "הדים נרחבים", שהוא מעדיף לקרא את זה בעיתון מאשר להיות שם, כך הוא ידע הרבה יותר, גם דברים שמי שהיה שם לא ראה או שמע...

פרח צוף

New member
מהכרות עם כמה כתבים

באופן אישי. הם לא מאמינים במה שהם כותבים והם נאלצים להיות כפופים למסגרת העיתון בו הם כותבים ואם העיתון דוגל בקו מסוים הם יצטרכו להתאים את עצמם לעיתון אם לא הם יחפשו מקום עבודה אחר.

למעלה