בוקר טוב, שאלה דחופה

• פותח הנושא etza
  • פורסם בתאריך

etza

New member
בוקר טוב, שאלה דחופה

מישמיש גורת כלבים בת 7 חודשים, שוקלת 8 ק"ג. ראינו הבוקר מן כדורים שקופים לבנים מסתובבים על המיטה שלה. לךאחר בחינת הנושא, מצאנו גם שקית קטנה ליד. ככל הנראה מדובר בשקית של החומר ליבוש ששמים בארנקים חדשים שיספח נוזלים ( השקית הזו של 2*2 ס"מ - מקווה שמובן למה אני מתכוונת) אנחנו חוששים שהיא בלעה כמה כדורים קטנים כאלה. על השקית כתוב "NOT TO EAT" אבל לא כתוב איזה חומר נמצא בפנים.... כמה זה קריטי? אפשר לקחת אותה לוט. אחה"צ או לעזוב הכל ולהגיע כשיפתח בבוקר?

את יודעת מתי זה קרה?

אם זה קרה ממש עכשיו, אז כדאי לגשת לוטרינר שפתוח כבר כדי לגרום הקאה. החומרים האלה הם סיליקטים שיכולים לעשות בעיות לפעמים. אם עבר יותר מ 3-4 שעות - אז לשים עין ולגשת על כל סימן מדאיג. אני לא יודע להגיד על סימנים ספציפיים, לא נתקלתי בזה בעבר, אבל זכור לי שזה עשוי להזיק.

etza

New member
מצאנו שכתוב שזה כדורי סיליקון

הגודל כ מ"מ קוטר על כדור

עדיף לא

הקאה בבית יכולה לגרום בעיות. אם את רוצה לנסות בכל זאת - אפשר לתת לה לשתות קצת מי חמצן מדוללים (3% מהול 1:1 במים) או מי סבון (סבון כלים מדולל). הבעיה היא שזה יכול לגרום להם לשאוף, ולכן עדיף אצל וטרינר. מתי זה קרה?

etza

New member
../images/Emo51.gif רבה. דברנו עם הוט. שלנו וזה

בטיפול

בדקתי על החומר

הסימנים אם זה עושה בעיות הם לרוב מקומיים של מערכת העיכול - הקאות, שלשול, לא יותר מזה. אם זה קורה - תדעי מה הגורם.

etza

New member
../images/Emo51.gif מעריכה את המאמץ!

זה בדיוק מה שהוט. שלנו אמר. שוב תודה על התשובות המיידיות.

למעלה