בוקר טוב, רציתי חדעת

matan_fla

New member
בוקר טוב, רציתי חדעת

אם משיהו ידע איך עשו את הintro בכתובת http://www3.coca-cola.com/FinalCokeOpti8.html האם יש איזה תוכנה או שפשוט צירו את זה מה שלא נראה לי סביר כלכך

sagi.exe

New member
לא תוכנה ולא נעליים

מכניסים סרטון לפלאש ( quick time ) את התמונות הופכים ל ביטמאפ בוחרים כל כמה פריימים תמונה ( אחת ל 10 בערך ) ומציגים את האנימציה ב פריים ביי פריים ולא בטווינינג

matan_fla

New member
אבל

הדמויות זה בוקטורי ולא בתמונות אם זה היה כתמונות כאשר הייתה מתקרב הייתה רואה פיקסלים מה שלא רואים

makaf1

New member
אתה צודק. זה וקטורי. תהליך היצירה:

אתה הופך את התמונה למונוכרומטית (1 ביט של צבע - סתומרת רק לשחור ולבן). משתמש ב"מטה הקסם" (אין לי כוח לעבור לאנגלית) כדי לבחור רק את הלבן, ולמחוק אותו. את השחור אתה ממלא בצבע (כי כרגע הוא ממלא את עצמו בתמונה עצמה - תסתכל בפילר טול). זה הכל. יש לך תמונה וקטורית זהה לתמונה המקורית שלך. פתרון יעיל שאני משתמש בו כל הזמן. זה גם מקטין מאוד את גודל הקובץ (וגם מונע פיקסלציה). יום טוב, טל.

matan_fla

New member
איך אני הופך את התמונה

למונוכרומטית בפלאש או בתוכנה אחרת

sagi.exe

New member
ומה זה trace bitmap ?

זה בדיוק מה שהופך תמונה לוקטורית ( ישר בתוך הפלאש ) או שאפשר גם לעבוד קשה יותר - כפי שיש בהסבר שמתחת.

makaf1

New member
קצת על trace bitmap

מניסיון, שימוש בכלי זה יוצר תמונה נקייה פחות מאשר השיטה שהצעתי. לא ממליץ. צאו מהעצלות ותוציאו עבודות טובות. אחרת, זה גם ייראה ככה. מכאן ועד לשימוש בסוויש ושאר מיני 3rd party software הדרך לא רחוקה. אבל זאת רק דעתי. לשיקולכם. יום טוב, טל.

למעלה