בוקר טוב רותי

כינרת123

New member
בוקר טוב רותי

אשמח אם תוכלי לאמר לי מה היה הקשר בין אימי ז"ל לביני בגלגולים קודמים ושאלה נוספת ,האם כשמתקשרים עם אדם שנפטר זה מפריע למנוחתו?

רותי 11

New member
כינרת123 יקרה../images/Emo140.gif

אני אתחיל ואומר שזה לא מפריע לנשמה עצמה לתקשר איתה כי מתקשרים עם הנשמה ולא עם החלק שהיה כאן בגוף, נכון שיש מצבים שלא מאשרים תיקשורים איתה בגלל כל מיני סיבות ואחת מהן היא אגו, הרבה פעמים אנשים רוצים לתקשר עם נשמת מת בגלל שזה משרת אגו וזה לא נקי, לכן הנשמה מסרבת להגיע. זאת רק אחת מהסיבות. לשאלתץך אני לא מתקשרת עם אמא שלך אני בודקת לגבייך ככה שאני ממש לא מטרידה את מנוחתה. אני מקבלת להניח לזה כי זה כבר לא רלוונטי לחיים שלך.

כינרת123

New member
מה זאת אומרת משרת אגו

ולא נקי? מה הסיבות הנוספות שבגללן נשמה לא רוצה להגיע?

כינרת123

New member
אגב

שאלתי אם תקשור מפריע למנוחת המת לא בהקשר לשאלה שנשאלה לעיל, אלא בהקשר לשאלת תקשור ששאלתי לא מזמן , שאלתי אם יש איזו שהוא מסר מאימי ואמרת שאת לא מקבלת כלום ,אז רציתי לדעת מהן הסיבות שלא ניתן לתקשר

רותי 11

New member
לא אמרתי שאת שאלת את זה

ממקום של אגו או לא נקי, ציינתי שאלה חלק מהסיבות שאנשים רוצים לבדוק יש מצבים שנשמה לא רוצה להגיע כי היא מעדיפה להגיע לאותו אדם ללא מתווכים או שהיא לא מרגישה מספיק "פנויה" כדי לענות נשמה תענה על הצורך שלה ולא על הצורך שלנו למרות שהיא די קשובה לצרכים שלנו אבל ההבנות של הנשמה הן לא הבנות של בני אדם והתפיסה שם משתנה לחלוטין.

כינרת123

New member
אני יודעת

שלא התכוונת לאמר ששאלתי את זה ממקום של אגו,אני הבנתי אותך אך לא הבנתי מזה מקום של אגו, למה הכוונה אגו? ועל השאר ענית לי תודה רבה

רותי 11

New member
הכוונה באגו זה לספק

סקרנות או לבוא "לחבר'ה" ולומר קיבלתי מסר מהנפטר

למעלה