בוקר טוב קרידוס.

avielss

New member
בוקר טוב קרידוס.

המון המון המון זמן לא באתי.נכנסתי ואמרתי שלום. הסיבות הן רבות-עומס בעבודה וחיפוש כיוון חדש ושונה בחיים. זו הסיבה שהחלטתי לפרוש מניהול הפורום. התרומה שלי אליו לא היתה כבעבר ולעומתי יש שתי מנהלות מוכשרות כמו שד שמנהלות ומוסיפות תכנים לרוב יש אתכם-שלא מפסיקים להפתיע. אני אמשיך לכתוב ולהשתתף-כמו כולם-לא בכחול. המשך יום טוב וגמר חתימה טובה אביאל

tsiporganeden

New member
אביאל אנחנו אתך בכל אשר תלך,

תצליח יקירי, ושתהיה לנו אדבוקאטו בואנו. גמר חתימה טובה יקירי, הרבה

רותי ב.

New member
אביאל

כמו שכתבתי לך במסר,
אני רוצה לאחל לך שנה טובה, ופחות לחוצה, ויחד עם זה, שיהיו בה הישגים, בכל תחום שחשוב לך, בלימודים, בעבודה, ועוד, לצד אהבות, ואולי אולי גם זו האמיתית שאתה כל כך מחפש.
לגבי החלטתך לפרוש, אביאל, מלא פעמים אמרתי לך שלא תרגיש לא נוח, עם הזמן שאתה מקדיש לפורום, לעומת מה שהיית רוצה להקדיש. אבל אם באמת אתה רוצה לפרוש, מי אני שאעצור בעדך... רצונו של אדם כבודו, נכון? בכולופן, רק שתדע, שבכל עת, ברגע שתרצה, אתה מוזמן לחזור לניהול. תמשיך לכתוב כאשר אתה יכול בפורום, ושוב, שנה טובה ומאושרת וגמר חתימה טובה.
(אולי הייתי צריכה לתרגם את זה, ואתה פי אלף טוב ממני, בתרגום ובשפה עצמה).

רחילו

New member
בוקר טוב אביאל בכל אשר הינך

מחזיקים לך אצבעות שתצליח בדרך החדשה, ונשמח לקרוא אותך, לא משנה באיזה צבע, וזה המקום להודות לך על כל התקופה שליווית אותנו על הצד הטוב ביותר
גמר חתימה טובה לך ולכל משפחתך

כיבודים או לא כיבודים בפורום הזה צר

צריכים לדעת ה"המעשר פרה אסתר" ל"צורכי מחקר

tsiporganeden

New member
אסתריקה, קה בואנו קה אל קולו לו

טנמוס פור דטראס, אנסינה נו לו וומוס קה גודרו קה אסטה.....חחחחחחחההההה

רחילו

New member
אסטו בואיניקה קרידה אנדה אסטאס

טו? יאמסקריניאי דטי נו טבידי מונצ'ו טיימפו
חג שמח קרידה

Sarika

New member
אביאל קרידו - מאחלת לך הצלחה

בחיפושיך והתגשמות כל שאיפותיך. נשמח לקרוא אותך בכל צבע שתבחר.

avielss

New member
אני לא הולך-מסניף אתכם כל יום

רק עם פחות מידי מחויבות....

אביאל דרך צלחה לך

לי לא משנה אם אתה מנהל או סגן מנהל או רק אביאל, העיקר שאתה פה! נשמח עם כל דרך וכיוון שתבחר העיקר שתצליח kon Leche e Miel

רותי ב.

New member
אביאל, גראסיאס פור טודו

לו'קאזיטס, אי יוֹ'סה קי ארה מונצ'ו, פור איל קוראז' קי מי דטס א'קונטוניאר, ד'קוואנדו אמפיסימוס, 2-3 פרסונס, איל פורום, פור מונצ'אס קוזאס קי מי'איודטס. חתיכת תקופה אנחנו פה ביחד, .. עכשיו שאני חושבת על זה, ועברנו פה מספיק דברים, אז תודה על כל התמיכה, בהרבה ימים אחרים. אתה מגיע לטבריה? תשתדל? בהצלחה בהכל, והכי חשוב, תעדכן אותנו פה.

אסטרלו

New member
אביאליקו קרידו

ממש לא אכפת לנו באיזה צבע אתה. אבל !! אל תנצל את זה להעלמות!
קרידו, בפרוס השנה החדשה כולנו נאחל לך שכל הכיוונים בהם תבחר יהיו הנכונים, המוצלחים והמאושרים שלך.

אביאליקו מאחלת לך הצלחה בדרך

החדשה ותודה על התקופה שכיהנת כמנהל. ו......שתמיד ניפגש...תזכיר לי כמה שנים אנחנו מכירים? (

angelici

New member
אביאללללל,,../images/Emo2.gif

טוב,,טוב נרגעת
וכל שנשאר לי הוא לאמר לך מספר מילים רציתי לאמר לך מילה קטנה מילה שאומרת המון ועטופה כל כך באהבה
מילה שמעלה חיוך על הפנים
וגורמת טוב ב
להרבה שנים מילה בעלת 4 אותיות... שעל ה
חורטת מילה אחרת מכל המילים מילה שונה שאומרת ת ו ד ה

למעלה