בוקר טוב קוריצות

G I R L P

New member
בוקר טוב קוריצות

חביבות שלי. מי אמר שאני לא חושבת עליכם תמיד?.... שיהיה בוקר טוב לכולם בקושי התעוררתי הבוקר הזה, אבל שכבר קמתי, כולי אופטימית ומלאת אנרגיות לסופ"ש שמציץ לי ממחר..... ולבור הנפלא הזה, אני מביאה לכן, בנות שאלון חביב. הא וזה מה שיצא לי: יש לך חיים כן, יש לך את הקטעים של "חכי עד שתשמעי את זה!" מדי פעם, את מתעניינת ברכילות אצל גיא פינס ונוטה להתערב לפעמים במריבה בין שתי בנות בעבודה. למה? כי את אנושית. "להיות דרמטית לפעמים או להתעניין בדרמות של אחרים יכול להיות מרגש ולהעלות את האדרנלין", אומרת הפסיכותרפיסטית ד"ר שינה הנקין, מחברת הספר Complete Confidence. אבל את שומרת על גבולות ואינך הופכת לדיווה משוגעת. "את יודעת להבדיל בין העיקר לתפל ולא עושה פיל מעכבר", אומרת ד"ר ננסי רוזנבך, פסיכולוגית קלינית מניו יורק. את יודעת שהברזה לא שווה שתתבאסי, אבל ברור שתרגישי רע אחרי ראיון עבודה לא מוצלח. נדלקת על בחור? את נרגשת אבל לא מתקשרת לכל החברות שלך לשאול אותן מתי לדעתן הוא יתקשר. את מתעניינת בחיי אחרים אבל לא נכנסת להם לוורידים. "מכיוון שחייך מלאים ומספקים, את לא מרגישה צורך לבזבז אנרגיה על דרמות של אחרים", אומרת ד"ר רוזנבך. נכון, הפונינט יצר מהומה, אבל רק לרגע קט. שיהיה יום מקסים לכולם!!!

אייבורי

New member
תמיד רציתי ספר טוב

שיהיו בו הוראות ברורות כיצד לנהוג בחיים אבל אז גיליתי שזה תמיד הוראות פעולה של מישהו אחר.

G I R L P

New member
זה מה שנקרא

GET A LIFE תמיד נדמה לי שאני חיה חיים של אחרים אבל בסוף הם שלי בעצם תחשוב על זה החיים של כולנו יש בהם מן המשותף בסך הכל ועם זאת אנחנו אנשים כל כך שונים זה מזה

אייבורי

New member
דומים אבל שונים

ולכן כל ספר שמציע דרך אל האושר נראה בעיני קרוב לרישעות או רמאות. השוני כלכך קטן אבל מהותי, האושר של אחד הוא סיוט של אחר, יש הגדלת מומנט לדברים קטנים. לכן כל אדם צריך למצוא את דרכו בעולם ולא לחפש מתכוני אושר.

G I R L P

New member
כי אולי ובטוח

אין מתכון לאושר בחיים....

אייבורי

New member
בוודאי שיש

רק שהוא פרטי אישי ומתאים לי בלבד. |אייב ילדותי מפגר ומאושר נורא|

אייבורי

New member
זורק עליך אבקת קסמים

תחשבי מחשבות שמחות ותוכלי גם את להגיע לארץ לעולם לא. גירלי, להיות מאושר זאת בחירה. <נשיקה וחיבוק>

G I R L P

New member
שכחתי

Fishing Boats on the Beach. June 1888. Oil on canvas. Vincent van Gogh Foundation, Rijksmuseum Vincent van Gogh, Amsterdam, the Netherlands.

אייבורי

New member
אי אפשר לפספס אותו

האימפרסיוניסט עם הצבעים הכי חדים צבעוניים ומיוחדים.

א פרח

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

אחלה שאלון אוהבת את האיבחון, מתאים לי מאוד לא מקובלות עלי ההמלצות: הנסיכה האדישה חברה שלך מתחרפנת וחברותייך לעבודה בריב היסטרי? את מעדיפה להסתובב עם שלט "נא לא להפריע" סביב צווארך. אין דבר כזה לשתף בענייני דייטים או עבודה – אם חברייך ירצו לדעת עלייך משהו, הם יצטרכו לקרוא את האוטוביוגרפיה שלך. "את חושבת שהעניינים שלך רק יטרידו אחרים וממעיטה בערכם", אומרת ד"ר ננסי רוזנבך, פסיכולוגית קלינית מניו יורק. "אבל אם לא תתני לעצמך להתרגש בכלל תישארי מבודדת". בנוסף, אומרת הפסיכותרפיסטית ד"ר שינה הנקין, מחברת הספר Complete Confidence. "אם לא תתענייני באחרים, הם יניחו שאת אפטית לגמרי וכך אף פעם לא תהיי בעניינים". אז התחילי לפעול: ספרי למישהו משהו שקרה לך בסוף השבוע. "זה לא צריך להיות סוד אפל, רק משהו שהרגיז או ריגש אותך", אומרת ד"ר הנקין. יכול להיות שבהתחלה זה יהיה לך מוזר, אבל מהר מאוד תראי כמה זה משחרר. "לפעמים אנשים לא רוצים להתערב בחיי אחרים כי הם לא רוצים לקחת אחריות על בעיות לא שלהם", אומרת ד"ר הנקין. "אבל את לא חייבת להידחף באמצע כדי להראות מעורבות". חשבי מעשי: התעניינות בחברים מהעבודה יכולה דווקא להועיל לך בעתיד. את צריכה גם להראות יותר התעניינות בדרמות של חברייך (קדימה, תני להם לפחות 10 דקות מזמנך) מכיוון שאם לא תעשי כך, גם הם לא יקדישו לך מזמנם כשתזדקקי לכך. מה אני צריכה כל ארחי פרחי שעובד איתי בחיי ולמה לי להיכנס לענייניהם הפרטים, חסרים לי כאבי ראש בחיים?

אייבורי

New member
אל תשאלי מה קרה

עשיתי את השאלון התחברתי לצד הנשי שלי עניתי על כל השאלון ברצינות ויצא שאני את !

למעלה