בוקר טוב קוריצות!!!!

G I R L P

New member
בוקר טוב קוריצות!!!!

קטע לפתיחת היום המקסים הזה.... שיהיה לכולנו בוקר מצוין!... יש אנשים שזה משנה להם מאוד -------------------------------------- חבר שלנו הלך על חוף נטוש במקסיקו בשעת שקיעה. בעת טיולו הבחין במקומי שגחן לקרקע, הרים דבר מה וזרק אותו לים. כך עשה פעמים מספר. כאשר חבר שלנו קרב אליו הוא ראה שהדבר שאסף האיש, היו כוכבי ים שנסחפו לחוף בעת השפל. נבוך, הוא פנה אל המקומי- "חבר" הוא אמר לו. "הרי זה לא אבסורד? יש אלפי כוכבים על החוף ובוודאי לא תצליח להציל את כולם, אתה מבין שאין בכך תועלת?" המקומי חייך והמשיך להרים כוכבים ולהחזירם לים, "אתה מבין?" אמר לחבר שלנו, "עבור הכוכב הבודד הזה, זה משנה מאוד".

Master Stav

New member
בוקר טוב ....אנשימים

קטע שאהוב עלי במיוחד מתוך הנסיך הקטן של אנטואן סנט ...והשם שקשה לבטא
(-: הנסיך הקטן טיפס על הר גבוה. ההרים היחידים אשר הכיר מעולם היו שלושת הרי הגעש שלו, אשר הגיעו עד לברכיו, ואחד מהם, הר הגעש הכבוי, שימש לו שרפרף. "מפיסגת הר גבוה כזה", הוא חשב, "אוכל במבט אחד לראות את כל הפלנטה, וכל האנשים אשר בה..." אבל הוא לא ראה דבר מחוץ לצוקי סלע, שהיו מחודדים כמחטים. "בוקר טוב", הוא אמר, מתוך נימוס. "בוקר טוב... בוקר טוב... בוקר טוב...", ענה לו ההד. "מי אתה?", שאל הנסיך הקטן. "מי אתה... מי אתה... מי אתה...", ענה ההד. היֶה לי לחבר. אני בודד", אמר הנסיך. "אני בודד... אני בודד.. אני בודד...", ענה ההד. "איזה כוכב משונה הוא זה", הוא חשב. "יבש, ומשונן, וכולו ציה וארץ תלאובות. והשוכנים בו משוללי דמיון ואינם אלא חוזרים על כל מה שנאמר להם. ואילו אצלי... היתה לי שושנה... היא תמיד היתה הראשונה לדבר...

Cגלית

New member
בוקר טופ../images/Emo42.gif

שותה קפה של בוקר, נובלס, ריח משכר של לחם אפוי וגרגורי חתולים
איך אתם אוהבים להתעורר?

אייבורי

New member
אני אוהב להתעורר

בהתכרבלות נעימה. והכי הכי הכי כיף להעיר אותך.

חחחח זה כמו

שמוצאים שרשרת נמלים במטבח. הורגים אותן אחת אחת ועדיין יש מלא... אבל בכל זאת המצב משתפר בסוף. חחח סתם סתם סתם אני אוהבת חיות (חוץ מכמה ספצפיות..) סיפור שלך חמוד מאוד ויפה :) יום נפלא לכולםםם

בוקר טוב

ויום מקסים לכולם.סיפור מוכר אך עם מסר חזק שתמיד טוב להזכר וליישם.

אייבורי

New member
בוקר טוב גירלי

אני קמתי מסטול ואצתי לחפש חציר לארנבות ואני שואל עד מתי ארנבות יעלוזו ומתי אפשר לתקוע בהן שיפוד מסתובב.

ברגע זה

אני שוקלת להיות צמחונית.איזה קניבלים.תנו (לארנבות) לחיות בשקט..

אייבורי

New member
תזרקי עליהם נעל זכוכית

תני להם בראש א פרח מייד נפשוט להן את העור המדורה מוכנה.

בוקר טוב

ציור מרהיב! של מי? וגם סיפור מקסים. מזכיר לי את הילדות שלי הכוכב ים הזה...

בוקר נפלא לכולנו

מאחלת יום יום לכולנו להרדם כל כך טוב כמו שנרדמתי הלילה ולנתעורר עוד יותר נפלא הבוקר פשוט תענוג כפול ומכופל של בוקר מקסים ומענג ואחרי מקלחת רעננה לקחת את הילדה לקייטנה הליכה רגלית עם שובבה מחכימה נסיעת אוטובוס קצרה ואני שוב בעבודה וכעת מתנגן לאונרד כהן FAMOUS BLUE RAINCOAT

למעלה