בוקר טוב צריך יעוץ

טוקדה

New member
בוקר טוב צריך יעוץ

שלום לכולם .......ברצוני לקנות ג'יפ באזור שנות ה90 המוקדמות. חשבתי על הסמוראי של סוזוקי אבל אני לא יודע מה כדאי יש גם לקאיה ולדאיאטסו משהו באותו הגודל פחות או יותר. אני בגדול רוצה שיהיה נוח בכביש בעיר ונחמד+ בשטח. תודה מראש.

pber

New member
מה דעתך על טרנו 96

אם אתה מעוניין בפרטים נוספים, אנא פנה במסר.

מה התקציב? כי היום טרופרים זו קניה טובה

המחירים שלהם כרגע בקנטים ואחרי הריקול של היבואן בעיות האמינות הולכות ונעלמות ועל כן השוק שלהם, לדעתי, הולך להתחזק בשנה הקרובה. בכל אופן אצלנו בחבורת הטרופרים, יש שניים למכירה: 1. ארוך דיזל ידני שנת 99 עם 125 אק"מ. 2. קצר בנזין אוטומטי שנת 99 עם 160 אק"מ. אל דאגה, אף אחד מהם לא נוטש, שניהם מחפשים להחליף לטרופר 2003 או 2004 ארוך דיזל אוטומטי

ala40

New member
עדיין כמו הפטרול ולנד קרוזר ישן

וטוב משנות ה-70 וזה הייתי רוצה ליום יום ,ושבתות לנד רובר סדרה 3 ישן וטוב .

סמי יקירי, מאוד מוזר לי שאתה ממשיך

ללא הרף להמליץ על טרופר, כאשר שלושה מלקוחותי מבכים את יום קניית הטרופר. והגדיל ישי משוהם אשר אמר, אחזור בריצה קלה לדיסקו מאשר טרופר. שמא תומר ישנים הם. צר לי ידידי יען הראשון בחבורה 04 השני03 השלישי 00. מה שכן יאמר לשבחם כי יוחאי מרוצה מכל ק``מ שהוא נוסע. וזאת מכיוון שאצלו הטרופר 96 בנזין. השכל ולמד ידידי. אסיים בברכת בהצלחה לחבריך אשר מנסים למכור. יעזור להם היושב במרומים ויצליח דרכם, שיצליחו למכור את הטרופר השנה, אלא אם יורידו הם במחיר לפחות עשריה. שב``ש לכולם

ולפני שאסיים חייב אנוכי לציין כי

אני נגד מיצובישי מגנום. אמנם הוא רכב ללא דופי, אך המחירון שלו צונח ללא כל קושי. יהי שלום בחילך שלוה בארמנותיך. ובהצלחה בכל אשר תפנה

kfirba

New member
איזה פיוטים יש לך פלסטינאי.....

בקשר לטרופר, הטכנאי שלי של החשמל היה לו טרופר 2001, היה בוכה כל פעם שהוא בא לתקן אצלי משהו בבית מאז שהוא הוציא את הרכב מהחברה, לפני חודש גנבו לו , אתה לא יודע כמה הוא שמח. טרופר דיזל הוא רכב בעייתי ולא יעזור כלום.

טוקדה

New member
אני לא סגור על רכב ספציפי

תווך המחירים שאני מוכן להשקיע על רכב בין 20-30 אלף לצערי הרב. אני מחפש משהו שגם בנסיעות הרוכות בכביש יהיה נוח וכיף לנהיגה. אם יש רעיונות אשמח לתגובות.

ala40

New member
אני כרגע לומד נהיגה איזה ג'יפ ארבע דלתות

אתם ממליצים ,עם אפשרות להסיע אישה נכה בצורה בטוחה ? איזה ג'יפים פשוטים וזולים יכולים להתאים לי ?

למעלה