בוקר טוב פורום

נרקיס7

New member
מכיר את זה מהרבה פילוסופיות

וזה באמת עובד - אף שקשה לי לקבל את ההסבר (אנרגיות וכד') תחשבי לרגע על שתי קופאיות: אחת מחייכת ומאירה פנים והשנייה עם פנים חמוצות אל מי היית פונה ?

נרקיס7

New member
כן בודאי...

אחרת איך הייתי אומר שאני מכיר את זה ? ותודה על לינק. טיילתי קצת באתר. ואני באמת חושב שההתכוונות מביאה תוצאות - את מכירה את הקורסים של לנדמרק אדיוקיישין ?

וקר טובבבבבבב...

'תוררתי...

בוקר אור ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif

להתעורר מ(ל)תוך חלום מתוק... אחחח האישה הזו מדהימה. כמה אנרגיות. זוכר עדיין את ההופעה של(הם) בפארק.

../images/Emo41.gifאיך השטויות שלי בעיניכם ...

הופכות לחכמות ראשית תודה מיכל שהבאת לכאן את הסרטון אני בטוחה שנגע לכל אחד אם בהרף העין או ממש אמת את ראייתו זוכרים שפעם הצעתי לכם לכתוב מכתב (זה היה בעניין הזוגיות) בקשה מהיקום ולכתוב מה? ואיך אתם רוצים את הבת בן הזוג שלכם ושעליכם לציין בו את הפרטים להזמנת הנשמה התאומה? אולי זה יצחיק אותכם כשאז כתבתי התגשמה בקשתי במדוייק מצאתי את הנשמה התאומה שלי הגבר שממלא את ציפיותיי ועונה לכל משאלותיי ואנו יחד כבר כמה חודשים כל יום חגיגה, אושר, והתמלאות מאוהבת, כל יום נרגשת מחדש כפי שידוע לכולם אינני מאמינה באלוהים, ולא בכל הטקסים אך בזמן כתיבת המכתב הוספתי אם אמצא את אושי בזוגיות אדליק נרות שבת כתנאי (הנרות כסמל ולא כאמונה) אז באמת מאחלת לכל אחד ואחת אז אל תקלו יד בעניין יש כאן המון הגיון והנה גם הוכחות בדבר שבת שלום

למעלה