בוקר טוב פורום

בוקר טוב פורום

[מצתערת אקסי שלקחתי לך את הפתיח] רציתי לשים לכם כאן לינק של סרטון שניקרא הסוד THE SECRET ויש מה לראות..ממליצה בחום לראות את הסרטון הזה. שעה לפחות. וזה עשוי הייטב ..

מה סיקרט..איפה ויקטוריה..?

מיכלי את יכולה לברר מי דוגמנית הבית של ויקטוריה? ועוד דבר ברשותך, אני רוצה לקנות משהו ב..ebay, את מכירה איזו יורדת:) ,שמגיעה לביקור, טוב נו גםיורד יבוא בחשבון. מהסיבה שהמוצר שאני צריך לא ישלח מחוץ לגבולות usa אני צריך להחליט מהר המכרז מסתיים תוך 24 שעות.

../images/Emo152.gif

איך אומרת ריימונד בשיר שלה... "יעיבדללה.....לח'דוד...לש'ער...לשח'ם...לעמר... אנא גלבי עמר....בלגדוב...בלעיון...בלסר... ת'ה נחבו ת'ה נמות עלי........אוליילה ליילה ליילה......"" המכרז יוצא לדרך.... אוטוטו יורדים :}}}}}

איך אומרת מיכל?

והיכן התרגום? למהמה קרה לך..איך אפשר להבין מה אמרת? ואולי אמרת לי משהו חשוב ואני מפספסת...

תרגום למיכל....

הבטתי בה והבטתי בה, וידעתי בבטחון גמור, כמו שאני יודע עכשיו שאני עומד למות, שאני אוהבה יותר מכל דבר שאי-פעם ראיתי או שיערתי על פני האדמה.

../images/Emo42.gifבוקר של אור../images/Emo204.gif

בוקר טוב
ושבת שלום

יערית

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מתוך הסירטון " מתוך הייאוש הגדול שלי תבוא המתנה הגדולה ביותר שלי" וואלה? צריכה גפרורים לעיניים:))

קטי30

New member
בוקר אור../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולנו../images/Emo79.gif

יום שישי בשישי אני במוד מזרחי אז יאללה טרבוקות רעש ובלגן הולכת לעשות סק"ס חזק (כל הזכויות שמורות ליערורה) אלליק'ע ויום מקסים לכולכם/ן

Rinattt

New member
../images/Emo12.gif

למדת לדבר אה???
בוקר טוב לנשמה שלי ליפה שלי למאממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

קטי30

New member
../images/Emo99.gifתתתתתתתתתתתתת

בך בטירוף
יש לי מורה טובה להכיר לך
שבת קסומה לך יפה שלי

Rinattt

New member
מי?

הרבנית קוק?
[אגב יפה לך החתימה של הרב קוק] שבת גם לך קסומה... [ותעני לטלפון
]

קטי30

New member
../images/Emo6.gif

חולה עליך מכאן ועד כאן בחזרה
שבת שלום
ועכשיו, תורי ל
איפה את ? תעני ל

מצוטטת

New member
בוקר של שישי

זה מזמן לא secret שמרגיש לכולנו wonderful נישאר רק למצוא shortcut לאיזה מתכון שניימים ל3הרייים מצו' והדילמה של בין ה
לסירים

איך דינה אומרת? העיקר החיוך?

זה מה אני אומרת. לחייך לעולם והעולם יחייך אליך. קל לומר..וקשה לעשות..אבל חייבים. ככה הרבה יותר קל בחיים. ואני מיישמת..ממש מיישמת. חושבת הסרט הזה מדהים.

קטי30

New member
חזק במיוחד ה../images/Emo202.gifהזה../images/Emo88.gif

חייבת לך תודה ענקית
ושוב
שבת קסומה לך אישה מדהימה

r o n i t 3 7

New member
בוקר מחוייך../images/Emo204.gif

הסוד - סרט מדהים, חשוב מאוד לראות אותו, חושף בפנינו אפשרות של ראיייה שונה על החיים, לחיים טובים יותר, מאושרים יותר... מומלץ בוקר טוב עולם

sharon30a

New member
בוקר טוב../images/Emo60.gif

השמש זורחת. הבית מדונדש. קפה וסיגריות הם מנת חלקי בזמן האחרון (שויין...לפחות רואים תוצאות
) יהיה טוב. דפנטלי יהיה טוב. GOOD SHABES

למעלה