בוקר טוב פורום..

תרנגולת

New member
בוקר טוב פורום..

שיהיה לכולם בוקר טוב ויום טוב, נקווה שהוא יעבור בצורה הכי טובה והכי קלה שאפשר.. --<-{@

מייק 48

New member
בוקר טוב גם לך אפרוחית :cool:

ראיתי תמונה שלך כשהיית קטנה - אחלה אפרוחית חמודה... (לא רוצה להתייחס לשטויות שהוספת אחר-כך...) מה שלומך חומד ? מראה לי שהימים האחרונים לא מיטיבים איתך... נראה שאת קצת בזבל לאחרונה... ומה שהכי מדאיג - נראה שטוב לך ככה עם זה... מתי כבר תחליטי לבחור באור ולא בחושך ?? מה כל כך טוב בתהום האפלה שאותה את מעדיפה על פני האושר והאור ?? זה פשוט נבצר מבינתי הפרימיטיבית... בכל אופן, מאחל לך יום טוב ככל האפשר... ושבוע שיעבור איכשהו עם מעט נזקים (שבוע קשה) ושיהיה לך יותר קל על הנשמה ויותר נחמד בלב... מתגעגע אלייך מאד ואוהב אותך כל-כך, תוגי מתוקה שולח לך כוחות על משלי לחיזוק שולח חיבוק ונשיקה שלך תמיד באהבה מייק

תרנגולת

New member
ממ.. מייקוש..

אני.. זה מה שחייב להיות עכשיו.. בוקר טוב שיהיה לך.. --<-{@

מייק 48

New member
שני חמודה - אני בסדר גמור...

סוף השבוע עבר מהר מידי. חילקנו בבית את הזמן בין מנוחה לבין סידורים, בין מחשב לבין חזרות ואימונים (שבת בערב)... גם התאמנתי בבית בשירה וגיטרה, כמה שירים שאצטרך לשיר בקרוב... קצת מחשב, קצת בידור עם הילד, קצת השתעשענו עם הכלבה והחתולה וגם רבצנו מול הטלויזיה... היה לא רע ואפילו פשלה גדולה שלי שעשיתי בשבת בערב בנסיון להחליף ברזיה באמבטיה (כמעט נשארנו בבית עם מים מנותקים וצנורות פתוחים בקיר) נסתיימה בסוף בשלום... כך העברנו את השבת, כמובן גם אוכל ושתיה וגלידות וארטיקים ופירות וספורט ועוד כל מיני דברים... אני מחכה לשמוע אותך בטלפון - מתגעגע אלייך... שולח לך חיבוק ונשיקה שלך באהבה מייק

karen_karen

New member
מייק אני שמחה שבסוף הכול טוף

מתגעגעת אליך ברגע שיתפנה לי זמן בכיף אתקשר אני מתכננת לקפוץ למאיוש אולי בסוף השבוע אולי תצטרף?? אוהבת מאוד שני גם אם לא רואים אותי אני תמיד כאן }{ {} ``-)

למעלה