בוקר טוב פורום

בוקר טוב פורום

אתמול ישבתי בוהה מול הגולם השותק ותהיתי לאן להכנס על מנת להפיג את השיעמום שעפף אותי אמש. ראיתי כל כך הרבה פורומים, על חלקם פסחתי מהר(פסח או לא?) היו כמה פורומים שהתלבטתי ביניהם לאן להכנס ולהשאיר את חותמי. ביניהם היה הפורום שלכם. אך משהחלטתי להצטרף לפורום מסויים אצבעותי סירבו לפקודתי,קיבלתי פיק ברכיים זעה ביצבצה על כריות הידיים וכשם שנכנסתי ככה חרש גם יצאתי. אבל היום התעוררתי מהר לפני שאתחרט והנה שולחת את אשר האצבעות הקלידו. מקווה שלא תסקלו את האותיות האלה באבנים

וואלקם טו אס, דניאלה.

שבי, תהני, הנה, כוללנו זזנו כצת, כדי שיהיה לך מקום.......... ברוכה הבאה, ברוכים הנמצאים!!!

Crossface

New member
דניאלה

זה נראה שיש לך תראומה מפורומים אחרים אנחנו לא סוקלים פה האנשים ולא חתולים את מוזמנת להשאר כמה שתרצי ברוכה הבאה

מודה לכם על קבלת אורחים

ו Crossface אתה צודק מתברר שכאשר לא נשמעים לחוקי הפורומים אז סוקלים באבנים,ולא רק את המילים אלא גם את האצבעות אשר הקלידו את המילים. חוף מבטחים כמנהג העלה הנידף ברוח,לא אחת קורה שעלי הכותרת שלי גם הם עפים ברוח ומחפשים להם חוף מבטחים. חן גם לך חן חן על קבלת הפנים.

Crossface

New member
אני מכיר כמה פורומים כאלה

אבל פה זה לא ככה פה אין מכות ואת יכולה כמו כולם לקרוא לי קרוסי

טאKילה

New member
ברוכה הבאה דניאלה..../images/Emo140.gif

תתרווחי להנאתך,תרגישי חלק מהפורום. שמחה שמצאת והגעת אלינו,לפורום המקסים בנט, המשך נעים לך..

Mוניk

New member
עליכותרת ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

כמה טוב שבאת לפה הגעת לפורום הכי הכי יש פה אחלה חברים הינה זזתי עשיתי לך מקום בשורה הראשונה |חיבןק|ברוכה הבאה

תודה לכן טאקילה ומוניק

על קבלת הפנים,כבר מרגישה בנוח ומוניק כמה מקום פינת לי תודה. מאמינה שאצליח להשתחל פנימה. ממש כמו העלה שוב תודה לכן

למעלה