בוקר טוב פורום

בוקר מצוין ומתכון למאפה גבינה מתוק או מלוח

מאפה גבינה מתוק או מלוח http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1200435 המצרכים לבצק: 3 כוסות קמח 1 1/2 כפות שמרים 1 כף סוכר 1 סוכר וניל 1 כפית מלח 1 שמנת 1/2 כוס שמן מים חמימים (אני מתחילה עם כוס ואז מוסיפה לפי הצורך עד שהבצק ניהיה רך) אופן הכנת הבצק: ללוש את הכל ולהשאיר להתפחה ראשונה להוציא את האוויר ולהתפיח פעם שניה (אני בשלב הזה הכנסתי את הבצק למקרר ללילה ובבוקר המשכתי עם המתכון) מילוי ראשון: 1/2 קילו גבינה מתוקה עם צימוקים (אני קניתי מוכן, אפשר גם לעשות לבד) מילוי שני: 1/2 קילו גבינת טוב טעם 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת פטרוזיליה קצוצה (אני אוהבת הרבה) בצל ירוק קצוץ דק (רק החלק הירוק) מלח (לבדוק אם צריך, תלוי במליחות של גבינה בולגרית) פלפל אופן ההכנה של המנה: לוקחים חתיכת בצק ומרדדים (אני מרדדת על נייר אפיה) שמים מהמילוי בנדיבות וסוגרים את הקצבות היטב בשלב הזה יש שני אופציות: 1. ניתן למרוח בביצה ולאפות (אני אפיתי את המאפה עם מילוי גבינה מתוקה) 2. לטגן בשמן עמוק (מילוי גבינה מלוחה טיגנתי) בתאבון ותהנו

happymam

New member
בוקר טוב!!!!

לי נס עם סוכרזית אחת בבקשה. אמא אווזה, המאפה שלך שובר כל דיאטה. איך אפשר לעמוד בפניו?

shahf11

New member
בוקר טוב????

אצלנו בצפון בשעה הזו אמצע הלילה..
לא להאמין שאנחנו גרים באותה מדינה

מיכל אה

New member
../images/Emo186.gif בוקר קר לכולם

היום אני מכנה קציצות טונה ואורז לבן ...ורצה לעבודה

בוקר טוב קצת מאוחר../images/Emo52.gifכולנו חולים פה|רופאה

בעלי עם דלקת ריאות, כך נראה, אני בדרך, גם כך נראה, בר שלי סתם מבלבל ת'שכל,והוא זה שבעצם התחיל את כל הסיפור וכולנו נדבקנו ממנו, ורועי גם עם חום, הקיצר, רק עדי בסדר... המחשב משלי מדבר אידיש , נכבה כל שתי שניות, ומתחרפן גם כשהוא דולק, קשה לעבוד איתו. מראה שאצטרך לפרמט אותו שוב, בפעם החמישית החודש. אז זהו... זה למה שלא נכנסתי על הסובוח לכאן... לא נורא. טוב, מאחלת יופי של בוקר, וכעת אלך לענות לשואלים.. נשיקותתתתת.

תודה מתוקים ומתוקות שלי... אכן גם המחשב דפוק.

זה לא להאמין. כל דקה נכבה לי, ובא לי לדפוק לו מכות בעילום שם... ממש מכה. אני מנסה להדליק את המסנג'ר מהבוקר. הייתי בשיחה עם חבר טוב, אמרתי לו שאני עושה ריסט, כי זה נתקע לי, ומאז המסן נשאר תקוע... הכל עובד, חוץ מזה... קודם הכל היה תקוע ורק המסן עבד... איזה מחשב בלונדיני, כמו הבעלים שלו... איזה עצבים. לא משנה. צריך להסתכל על הצדדים השמחים בחיים, לא?... נגיד...

אריאלה יקרה שלי החלמה מהירה לך למשפחתך

ולמחשבך,,,,,,,,,,,בחייך,, על הדרך תני לו איזה סטירה גם ממני בעילום שם,,, עילפת אותי בצחוק

למעלה