בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo141.gif

לסבא אורי. הקומקום תלוי על ענף של ורד, וזה המקום המתאים לו. ובאשר לרוח הנוסטלגיה אשר פוקדת את הפורום, יש לי מה להוסיף: נעלי פיל זכורות לי לטובה בגין הנעלים האדומות שקנו לי שם. וגם הוצע לאמי לקנות שטח אדמה בתל אביב, אבל היא לא קנתה, כי היו שם ארוות סוסים. כיום משתרע שם רחוב בן יהודה. מליונים אמרנו? שיהיה לכם ולכולנו יום מצויין

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifבוקר נפלא בימבו וכולם../images/Emo42.gif

הקומקומים נפלאים סבאורי ובימבו- בזכותכם אנו נהנים מיצירות נפלאות
אתמול כתבתי הודעת בוקרטוב והיא התאיידה לה.... לא נורא תפוז חמדן- חמד את הודעתי ואסף אותה אליה.... השבוע מצפה לי סופשבוע גדוש אריק מחתן את בנו בכורו ואני מתרגשת כמובן. רק חודש עבר מאז אריק ליווה אותי בחתונת בני וכעת- אני מלווה אותו בחתונת בנו שיהיו רק שמחות שכאלה חוצמזה- שיהיה לכולנו יום נפלא

bimbo.

New member
דרדרית'לה, ../images/Emo49.gif

וכדבריך, רק שמחות!!! אמן ואמן!!!

מירהס

New member
אני מצטרפת

לברכת מזל טוב, לא יודעת על מה אבל שיהיה, אגב כמכ כסף נותנים מתנה לבריתה ?

emmy5

New member
האם מחכה לברית , תצטרכי לחכות

גם להזמנה.... בכל אופן ברוכה הבאה ... האם כבר שתית משהו? נראת אחרי כוס יין ..או אני טעוה? נכנסת עם כל הכח לתוך הבוקר שלנו ..כל הכבוד ...עוד פעם ברוכה הבאה

emmy5

New member
מירהס ...

האם מחכה לברית , תצטרכי לחכותו emmy5 ו 19:40 | 24/05/05 גם להזמנה.... בכל אופן ברוכה הבאה ... האם כבר שתית משהו? נראת אחרי כוס יין ..או אני טעוה? נכנסת עם כל הכח לתוך הבוקר שלנו ..כל הכבוד ...עוד פעם ברוכה הבאה

HAVA159

New member
בימבו דרדרית קלייר וכולם בוקר טוב

בוקר של בריאות ושמחה, של מחשבה והשיעה חיובית יום נפלא שיהיה לכולנו. אוהבת
חוה.

maxima

New member
בוקר טוב כולם..../images/Emo140.gif

בימים האחרונים לא יצא לי להגיע למחשב בגלל עיסוקים שונים דרדרית, מזל טוב לאריק ובנו ולכולם יום ניפלא

maxima

New member
הצצתי בשרשור של אתמול...../images/Emo13.gif

ומה שהספקתי לראות זה הקומקומים של בימבו וסבאאורי עבודות נהדרות

אֵפִי

New member
בוקר חייכני ונעים ../images/Emo6.gif

איך אומרים: שנתראה רק בשמחות. דרדרית מסרי לאריך את מלוא ברכותיי לנישואי בנו. שיהיה לכם ביחד הרבה נחת מכל צאצאיכם. המשך יום נעים אפי

מירהס

New member
עכשיו אני יודעת

על מה מזל טוב וזה לחתונת הבן , אז מזל טוב גדול, אני אגב חדשה בפורום שלכם.

yaely2

New member
מנהל
למירה ברוך בואך לביתנו../images/Emo82.gif

שלום מירה,
אנו שמחים עם כל חבר חדש שבא ומצטרף אלינו, ואיתך אנו שמחים במיוחד. מקווים שתהני בפורום שלנו לו, תיתרמי ממנו וגם תתרמי. מזמינים אותך לכתוב בפורום מכל מה שאת יכולה, לא חייב להיות מקורי שלך, כך שנהנה מכל מה שאת מביאה. ברוכה תהיי בהצטרפותך

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב דרדרית המון שמחה../images/Emo65.gif

שלום דרדרית שלום כולם בחיי, בחיי שחשבתי לפתוח היום את ההודעה בשאלה "היכן דרדרית"? התעוררתי ממש קרוב לשמונה, וגיליתי שאת פה ואני ממש שמחה. הרבה
לזוג הצעיר ולזוג היותר צעיר, שיהיה לכם רק אושר ונחת, מהילדים וממכם. בנוסף גם אושר ונחת לכולנו מכולם. שתהיה לנו הרבה בריאות פיזית נפשית ורוחנית ועוד בכל תחום אפשרי. הרבה שביעות רצון עצמית, שניישם את המילים שאנו אומרים. סובלנות, כבוד הדדי, עזרה לזולת, להקשיב לדעתו של השני, לא להפריע באמצע השיחה ועוד, ועוד. כל אחד מאלה נותן הרגשה נפלאה של שביעות רצון וגאווה עצמית שלנו

בוקר טוב לכולם, דרדרית

מזל טוב לאריק על נשואי בנו, שרק נזכה לראות בנים ובני בנים,ובני בנים, ז"א גם נינים/ות, דרדרית אני יודעת שאת תעשי את המיטב ,כדי להפיק את המירב , שיהיה בשעה טובה, אמן בידידות

boaz31

New member
אנימו -תעודת שבח על האתר מהשוק

לא ראיתיו אתמול וממש נהניתי היום וכיון שלא הייתי היום בבית אז אשתמש בפסוק הידוע::"יותר טוב מאוחר מאשר אף פעם"

למעלה