בוקר טוב פורום

HAVA159

New member
בוקר טוב לכל הפורום ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

בוקר טוב ויום נהדר אוהבת
חוה.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב../images/Emo52.gifחייבת לרוץ../images/Emo25.gifלהת

HAVA159

New member
בוקר טוב פורום נראה שהכל מבולגן

בפורום אחרי שכתבתי בוקר טוב, פתאום שמתי לב שכתבו גם לפני. חברים מבולגן או לא שניהיה בריאים. יום כיפי מלא פעילות חיובית, בואו נצבע את היום בצבעים אופטימיים, ונביט קדימה אל האור. לכל החברים יום נפלא ומלא שמחה. אוהבת
חוה.

maxima

New member
בוקר טוב...עם חיוכים...../images/Emo13.gif

לאיש עשיר היה רומן עם אישה איטלקיה במשך כמה שנים. לילה אחד, באחת מהפגישות שלהם, היא גילתה לו שהיא בהריון. כדי לא להרוס את השם שלו או את הנשואים שלו, הוא הסכים לשלם לה סכום גדול של כסף, אם היא תיסע לאיטליה ללדת שם את הילד בסוד. אם היא תישאר באיטליה לגדל את הילד, הוא הבטיח לספק לילד תמיכה עד שהילד יהיה בן 18. היא הסכימה, אבל שאלה איך הוא ידע שהתינוק נולד. כדי לשמור על הסוד, הוא אמר לה פשוט לשלוח לו גלויה ולכתוב בה מילה אחת "ספאגטי ". ואז הוא יתחיל לשלם. יום אחד, אחרי 9 חודשים, הוא בא הביתה לאשתו המבולבלת. " מתוקי, " היא אמרה, " אתה קיבלת גלויה מוזרה מאוד היום " . " הו, תני לי את הגלויה ואני אסביר לך " הוא אמר. האישה צייתה, והסתכלה כשבעלה קרא את הגלויה, הוא נהיה חוור והתעלף. על הגלויה היה כתוב : " ספאגטי, ספאגטי, ספאגטי. שניים עם כדורי בשר, אחד בלי יום נהדר לכולם

boaz31

New member
../images/Emo185.gifלמדתי זה עתה איך לצרף לינק

לפורום!!!! אני מצרף אתר בעברית על ציפורים אולי מי שהוא ישמח לזה

emmy5

New member
WOW BOAZ איזה יופי , הבית שלי מלא

עם הרעש של הציפורים , ממש קונצרט של ציפורים ,והפרחים עוד יותר יפים ,תודה .אהבתי ..עכשיו ,אני נמצאת בבית ,מחכה למשהו שיתקן חלון שנשבר ..אז יש לי שותפים ומוזיקה נעימה בבית ..

MAOR1924

New member
האפסד כולו שלי

ערב טוב כמו שאומרים לכווווווולם אני מאוד מיצטער שיזנחתי את הפורום לזמן כל כך ממושך אני רואה שכמעת איפסדתי את כל הקשר עים הפורום על זה אני מיצטער עבל מצעד שני היתי עסוק עים הבנים ונשותהם וגם הנכדים שבאו מחוץ לארץ להשכרה של אישתי ז;ל .אני מבין שאין צורך לבקש סליחה כרגע אני רוצה לאחל לכל העולם שנת שלום ודי עים מילחמות אסונות טבע יש מספיק לא צריך גם שינאת שב בין הןהלכים על שתיים .בתיקווה שתפילתנו תיתגשם שהיה לנו רק טוב ומתוק

pazi66

New member
ערב טוב MAOR1924 מפיך ../images/Emo24.gif

לאזני אלהוים, אמן, אמן. נקווה ששנת 2005 תהיה שנה יותר רגועה עם המון בשורות טובות לאנושות, עם תגליות חשובות לאיכות חיינו ועם התפיסויות בין העמים בכל איזורי המתיחות בעולם.

emmy5

New member
MAOR ערב טוב לך'טוב לראותך בפורום,

מאחלת לך ,שנה טובה ,בריאות ונחת מהילדים ונכדים ,. עכשיו תרגיש איתנו ,כמו בבית .כולם נחמדים ומפרגנים אחד לשני ..

yaely2

New member
מנהל
ברוך הבא מאור../images/Emo82.gifהתגעגענו../images/Emo65.gif

שלום מאור,
נקווה שהפעם תישאר איתנו. תעזור לנו לשמור על הגחלת.

emmy5

New member
יעלוש , טוב לראותך ,גם ../images/Emo24.gif|חיבו

עכשיו אפשר לומר לילה טוב ...יודעת שהפורום בידיים טובות

MAOR1924

New member
נישמור גם על המדורה

שלום לרך הנולד שבן יומו כבר חיתלתי אותו ונתתי לו שם 2005 ניתפלל כולנו שהיצמח בשלום ושניספוג הרבה נחת ממנו אני לא כל כך מעודכן בזהות של כל החברים עבל שמח לישטתף בכל הירועים של הפורום עים מזמינים אותי בהיזדמנות זאות אני מאחל באמת לכוווולם הצלחה והגשמה של כל חלומותהם

שלום בועז

שמחתי על האתר היפה על הציפורים, אני גידלתי ציפורים שונים, היתה תקופה שגידלתי תוכים קטנים צבעוניים, אח"כ היה לי תוקונים, אח"כ היה לי כנרי זכר, הוא שר מאוד יפה, והיה אצלי כחודשיים ג'קו מדבר של בן גיסתי, אני מאוד אוהבת ציפורים, גם איזו מגדל ציפורים, הוא בנה להם בחצר כלוב גדול ויפה, הוא מטפל בהם באהבה.

boaz31

New member
ל-לאה שלום אני שמח שהצלחתי!!!|כלני

שהאתר המיוחד הזה נוגע לליבך !!!אני מקווה שישנם עוד חברים בפורום שיאהבו את זה

boaz31

New member
../images/Emo25.gifבפרהסיה לאממי5 על שהצליחה

ללמדני איך לצרף לינק לפורום--הרבה,הרבה תודה לך אממי5

אנימו

New member
אממי5 - אחראית לקידום של בועז../images/Emo47.gif

זה עתה הבחנתי שאת היא זו שללימדת את בועז את ההתחברות ללינק. כל הכבוד. אולי עוד אפנה אליך .

אנימו

New member
לבועז../images/Emo101.gifברכות לקידום ושלום לכולם

האם תוכל להסביר גם לי איך עושים הדבר. למדתי לצרף תמונות ואולי אוכל לעלות כיתה? תודה

למעלה