בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

פאזי, איך היתה ההופעה אתמול? ספר קצת רשמים. מעניין לשמוע
שיהיה לכולנו יום מענג ומהנה

דרדרית

New member
בוקר נפלא וגשום לכולנו ../images/Emo182.gif../images/Emo39.gif

כן, בעוונותיי הרבים אני מאוהבות הגשם: אוהבת לראות את האדמה הרטובה שמשקה את הפרחים ואת העשבים הירוקים. אוהבת לראות את שלוליות המים בצידי הדרכים מרצדות באורות ומזמינות אליהן את הציפורים לשתות. אוהבת לראות את העננים עמוסי הטיפות בצבעם האפור ומראם הכבד עם הרוח שטים ומידי פעם נעצרים ואת הגשם מורידים בממטרים חזקים או חלשים. אוהבת לתפוס את השמש מבקיעה לרגע קט בינות העננים וכבמטה קסם- מופיעה לה הקשת וחוצה את הרקיע בצבעים מבהיקים. ואז מהרהרת חושבת כמה יפה הבריאה ומי האומן של היצירה הנפלאה שללא מכחול וצבעים הביא לנו מראות מרהיבים...
חגית

pazi66

New member
בוקר טוב בימבו,דרדרית וכולם../images/Emo24.gif

גם אני מאד אוהב גשם..רק אוהב יותר שהוא בחוץ ואני בתוך הבית המחומם והיבש, מסתכל מהחלון הגדול שלי לכיוון הגינה ואז הכל נראה לי כהצגה יפה של הטבע במלא עוצמתה. אוהב לראות את הילדים לבושי מגפים ומעילי גשם מדשדשים בחדוות נעורים בתוך שלוליות המים. אוהב את הריח המיוחד באויר שמגיע עם תחילת הגשם אך לצערי נעלם במהירות כאילו לא היה. כן חגית, אני מאד אוהב גם את כל הדברים שתיארת בכל כך הרבה חן. גשם, גשם באו...

izuizu

New member
בקר טוב לבימבו ולדרדרית

לא ראיתי אותכן קודם. מתנצל שבירכתי את כולם ןאותכן לא ראיתי

ora11

New member
בוקר טוב לחברים../images/Emo24.gif

אתמול היתה לנו מסיבה סבאים וסבתות במלון שלנו חוגגים את הולדת הנכדים שנולדו השנה ואני בין המבורכים. הכנתי פשטידת פטריות והיא נחטפה הסימן שהיתה טעימה. יום טוב לכולנו חנוכה מאחורינו וחוזרים לשגרה. תודה לכל החברים ששלחו אתרים יפים מקווה שבערב יהיה לי יותר זמן לעבור עליהם. רצה לעבודה אין לי זמן ביי

emmy5

New member
בוקר מצויין לכולם ,ארה התמונה שלך

אי אפשר לפתוח , מצטערת ..עכשיו רוצי , שגם אני חייבת לרוץ .. מתחילה היום תמונה חדשה ואין לי מוסג מה אני הולכת לצייר .. יום נעים לכולם , בימבו ...לא ראיתי אותך קודם .. חשבתי שמאור פתח את הדלת ..חיבוק גדול לכולכם..יום נעים

מנורה

New member
בוקר טוב ויום נעים ידידי ../images/Emo140.gif

מנצלת את הרגעים השקטים שהנכדים עדין ישנים והמחשב ברשותי לכולם שיהיה יום טוב. דרורית אהבתי את הציור במילים שלך
אורה מנהג מאד יפה בקבוץ חגיגה לילודים
מקווה שאספיק בערב לקרוא הכל ולהגיב יותר

דרדרית

New member
תודה מנורה../images/Emo140.gif לפעמים המילים זורמות

בצורת "שיר" תלוי בהרגשה...

emmy5

New member
בוקר מצויין לכולם ,ארה התמונה שלך

אי אפשר לפתוח , מצטערת ..עכשיו רוצי , שגם אני חייבת לרוץ .. מתחילה היום תמונה חדשה ואין לי מוסג מה אני הולכת לצייר .. יום נעים לכולם , בימבו ...לא ראיתי אותך קודם .. חשבתי שמאור פתח את הדלת ..חיבוק גדול לכולכם..יום נעים

offe

New member
בוקר טוב למרות זרזיפי הגשם ../images/Emo183.gif

כן, גם גשם צריך. לא הספקתי לקרוא את כל ההודעות - כי אני רצה עם שלושת נכדיי לסרט משפחת סופר-על בקניון ארנה - החג הזה באמת היה מלא וגדוש נכדים. כמו שאמהות נושמות לרווחה כשנגמר החופש הגדול - מחכות לי כבר תוכניות עם המבוגרים לאחר שייגמר חופש חנוכה. כל ההולך לעסוק בעיסוקו - שיראה ברכה בעמלו - וכל הנשאר בביתו - יתענג עם מחשבו. להתראות בערב בידידות offe

נֵנָה

New member
היי אופינקה יקרה, אולי תספיקי

גם לקחת אותם ל"טורנדו" בקניון ארנה. אתמול הייתי שם עם שני הנכדים הגדולים שלי והם מאד מאד נהנו ויצאו צוהלים ושמחים, מלאי חוויות והתלהבות. אמנם התוכנית היתה ללכת לסרט ב"סינימה סיטי" אבל היו רק שלושה סרטי ילדים ששניים מהם הם כבר ראו והשלישי לא מצא חן בעיניהם. יש שם גם סיורים שתנובה עורכת לקבוצות עם הסבר על תהליכי ייצור שונים של המוצרים ובסוף מקבלים מתנה בובת קרטון חלב ושוקולודים, אבל מאחר והיינו צריכים להמתין יותר משעה עד לסיור הבא, החלטנו לנסוע לארנה. ועכשיו מתקרבת אלי שוב "פלישה" של הבת עם בעלה והילדודס שבילו הבקר במשחקיה בגני-תקווה והם החליטו "להתעלק" עלינו (זו כמובן ההתבטאות שלהם
) לארוחת צהריים. אז קדימה לעבודה סבתא ננה
מה לעשות, אני מתה עליהם

בוצריים אנשים ואנשות....קרררררררררר

אם בא לכם ללוות א הגלישה או שעות העבודה במוסיקה נעימה - להכנס לקישור הזה ושפ ללחוץ על האופציה: play them all un order תהנו...אני נהנית מאוד מאוד...

תודה על האתר היפה

כל יום אני נכנסת לפורום ושמחה לקרוא ובעיקר למצוא אתרי אומנות חדשים. אני מציירת וכך מקבלת רעיונות נוספים לציורי.חן חן.

למעלה