בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

יעלי, הצלחת לישון? אל תוותרי על שינה בצהריים, אם את רק יכולה. לא בחינם קוראים לשינה זו "שנת היופי". לאחריה מרגישים רעננים וחדשים (כשמצליחים, כמובן, להתאושש
) גם אתם מרגישים את ריח הסתיו באוויר? והקרירות של הבוקר? נכון נפלא? יום קסום לכולנו

HAVA159

New member
בוקר טוב bimbo בוקר טוב פורום../images/Emo42.gif

בוקר נפלא ויום מקסים, יש קפה, יש עוגה, אז שבת אחים גם יחד. אוהבת
חוה בוקר טוב

yaely2

New member
מנהל
כשאור דולק בחלונך אני שומע../images/Emo24.gif

כיף לראות שיש מישהו בפורום לפניי ואור דולק בו
שלום בימבו חמודה
הדואגת לי, ושלום לשאר החברים המקסימים
שיעבור לנו היום הקרוב והימים שלאחריו בבריאות ואושר, שנהיה צברים = צעירים בריאים רעננים התקנתי לי במחשב SKYPE זוהי תוכנה המאפשרת לי לדבר כאילו בטלפון אך דרך המחשב. מהיום אתפרש לחו"ל. שיחה לחו"ל אומנם עולה, אך היא עולה כשיחה מקומית. השיחה באיכותה לא נופלת ואפילו עולה על השיחה של בזק. להשתמע

offe

New member
בוקר קריר עד חמים ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

והנה אני פה בשעה כה מוקדמת שלא כהרגלי, מתחילה לתרגל עצמי להתחיל ביציאה ממאורתי לאחר שנת הקיץ הארוכה. אחזור בערב ומקווה ליהנות מסיפורי חוויותיכם שאירעו במשך היום. יום שכולו עינוגים ושלווה. offe

../images/Emo42.gif בוקר צח ורענן לכולם....

והבוקר התבוננתי בזוג יונים שהתכתשו ביניהם בפראות - שלווה במשק כנפיים סוער. יונים? אלה בעיני כל סמל לשקט ולשלווה כמו שאומרים על זוג מושלם "חיים כמו זוג יונים" עוד מיתוס שנופץ
תעשו חיים אני עם "השוודי" מתעסקת בבישולים..

מנורה

New member
בוקר טוב ויום נעים ביום בהיר וצח|4u

אורה הכל בסדר אצלך מזמן השמיעי קליד איפה כל משקימי הקום איפה המנגינות חונה גם הבטיחו לנו יונה עם עלה של זית

yaely2

New member
מנהל
העורב שרצה להיות יונה../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

חונה וכולם שלום
נזכרתי במשל הקשור באופן עקיף ביונים. הנה הוא העורב החליט להיכנס לשובך בדרך עורמה. צלל לתוך מי סיד ולאחר שהייה כולו לבן וצח כשלג, עף לכוון השובך. כבר מרחוק הבחינו היונים שמשהו זר מתקרב (לפי צורת מעופו, גודל משקלו ועוד) וכשהגיע העורב החלו כל היונים לנקרו בכל אברי גופו. כל עוד נפשו בו נמלט העורב לביתו שלו. כבר מרחוק הבחינו העורבים ביונה מתקרבת.ואיך שרק התקרב העורב-יונה החלו כל העורבים לנקרו ולמרוט את שערותיו
וכך הוכה העורב גם כאן וגם כאן.

זה מזכיר לי

מזכיר סיפור מהתלמוד על אותו גבר בגיל העמידה שחשק באשה נוספת,צעירה. המבוגרת מרטה לו בסתר (כנראה בלילה שישן במטתה )את שערותיו השחורות והצעירה את שערותיו הלבנות וכך נשאר קרח מכאן ומכאן.

נֵנָה

New member
היי מחרוזת חמודה ../images/Emo6.gif שתינו נזכרנו

באותו סיפור. רק שאני השתהיתי עם הודעתי הארוכה ואת הקדמת אותי. שיהיה לך יום נפלא
בשבילך ובשביל כל הפורום המקסים שלנו, שיר נחמד. זה כל הקסם - אורלי פרל

מדרשי אגדה

יש לי רעיון .אולי תציעי לחברי הפורום להכניס מדרשי אגדה ולנתח כמו שהיה בקומונה ? ישלי רושם שאנשי הפורום אנשים משכילים ,צמאי דעת ואוהבי יופי וספר. יתכן שיפצו על המציאה.

HAVA159

New member
emmy5 יום טוב לך למה לא רואים אותך

חמודה קיבלתי את האיימל שלך ושלחתי לך גם, האם הכל בסדר אצלך
אוהבת
חוה.

HAVA159

New member
פורום יקר רוצה להביא לכם משהו

שקיבלתי, ומעבירה לכם, מקוה שתצחקו. בבית קפה באירופה יושבים 3 ערבים מסעודיה ומדברים, אחד אומר היתי רוצה לעבור לגור בלונדון.. אבל יש שם הרבה יהודים. השני, אומר היתי רוצה לגור בפריס... אבל יש שם הרבה יהודים. השלישי אומר היתי רוצה לגור בניו-יורק... אבל יש שם הרבה מאוד יהודים. ליד שולחנם יושבת גברת ושומעת את השיחה, פונה הגברת ואומרת לשלושתם, אני מציעה לכם ללכת לעזעזל, שם אין יהודים..... יום נפלא שיהיה לכולנו, אוהבת
חוה.

emmy5

New member
חוואל'ה תודה לך ,את נהדרת ..

אני כאן ,,,שמחה שמישהו מרגיש בחיסרוני

yaely2

New member
מנהל
מחרוזת פנינים../images/Emo70.gif הנה כבר הצעת../images/Emo28.gif

שלום מחרוזת,
אני מציעה שתיכנסי לקומונה תגיבי למדרש בדבר ר' תנחומא ותשלחי לי מסר שיש תגובה (כי אני כבר לא נכנסת) לא איכפת לי לדון רק איתך עד שיצטרפו נוספים.

נֵנָה

New member
בקר אור ../images/Emo42.gif של יום נפלא ../images/Emo6.gif

כמה נעים להכנס לפורום על הבקר
אתם עושים לי אור בנשמה
ושמחה בלב
. אופינקה, מי זרק אותך מהמטה הבוקר? כנראה שמאד הגעגעת אלינו, נכון? חונושקה, בקשר ליונים יכולת לשאול אותי, הייתי מספרת לך ממה נובע הפתגם "חיים כמו זוג יונים"... כי לנו היו תמיד יונים בחצר ובלול. הכוונה היא למסירות ולנאמנות שקיימת בין זוג יונים - יון ויונה שחיים ביחד ומביאים צאצאים לעולם, מטפלים בהם ביחד עד שהם גדלים. אותו זוג יישאר ביחד לעולם כל עוד הם חיים ויחזרו תמיד לאותו מקום כדי להטיל ביציהם ולגדל את גוזליהם. אבל היונים בכללותם הן "יונה ליונה זאב" ומסוגלות לנקר אחת את השנייה עד מוות, מוכר לכן ...?
יעלינקה, סיפורך מזכיר לי את האמרה: "יצא קירח מכאן ומכאן" והסיפור הקשור אליו עם האיש שהיו לו שתי נשים, מבוגרת וצעירה. המבוגרת היתה תולשת מראש את השערות השחורות והצעירה את השערות הלבנות, וכך יצא קירח מכאן ומכאן
עוד מעט יוצא אל בתי היקרה, ומאחלת לכם יום נפלא ומהנה
אוהבת אתכם

למעלה