בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

מסתבר, שאחינו הצעירים, החמשושים, התבגרו בשנה. אני מאוחלת לכם, חמשושים, המשך פורום עליז ותוסס
אתם מוזמנים לבקר אותנו לעיתים קרובות

yaely2

New member
מנהל
בוקר נפלא../images/Emo65.gifלבימבו ולפורום ../images/Emo23.gif

שלום לפרום, לכותבים ולצופים
יום רצוף חוויות טובות יום של כיף ללא חובות יום שמש מים והנאה, גלידה ואבטיח וכל טוב הרבה אושר הרבה נחת, מהמשפחה והחברים גם יחד

בוקר נפלא לכולנו,../images/Emo51.gifליעלי../images/Emo96.gif

בוקר טוב לכל החברים!! יעלי רואים כמה שאת אוהבת אותנו
, וזה מחמם את ה-
, אתמול לא היה לי מצב רוח,זה קורה לכולנו, הבוקר קמתי עם מצב רוח טוב,אני מצפה ליום גדוש. שיהיה לכולנו רק יום טוב,ושבוע שכולו רק טוב. דנה.

HAVA159

New member
yaely2 בוקר מצויין לך ולחברים../images/Emo15.gif

יעלי את עושה את היום לכולנו
אם כל אחד מאתנו יעשה אשר יכול
יהיה לכולנו יום
יפה וטוב לכל
אוהבת
חוה

../images/Emo42.gif בוקר טוב עם כמה עצות שימושיות

1. כדי להבין אם יש כבר מלח במרק, מספיק להכניס לתוכו שתי אלקטרודות ולהעביר ביניהם זרם. אם תריחו ריח של כלור,כנראה יש מלח. 2. כתמים של שמן על החולצה יהיו פחות בולטים אם שמים את החולצה בארון. 3. רוב מכשירי חשמל צורכים פחות חשמל במצב כבוי. 4. בעליכם יעריכו את הארוחה הרבה יותר אם לא תאכילו אותם יומיים לפני כן. 5. כדי להבדיל בין שעון שוויצרי לזיוף צריך לזרוק אותו חזק על ריצפת החנות. אם השעון אמיתי הבעלים של החנות אמור למות מהתקף לב. 6. אם השכנים שלכם מפריעים לכם במוזיקה רועשת עד שלוש בלילה, תתקשרו אליהם בארבע בבוקר כדי להסביר איך אהבתם את זה. 7. אפשר להירדם הרבה יותר מהר אם סופרים כבשים בזוגות. 8. אם שום דבר אחר כבר לא עוזר אפשר לקרוא את הוראות השימוש. 9. בעזרת מספריים וכמות סבירה של דבק אפשר להכין מ pampers‏ אחד שלוש תחבושות רגילות ושתיים עם כנפיים. 10. אם תפסתם את הפיל ברגלו האחורית והוא מנסה לברוח עדיף לוותר.

maxima

New member
בוקר טוב כולם...../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

יוצאת לס.ק.ס....

ומשו לנשמה......../images/Emo28.gif

לא יודעת מי כתב אבל אהבתי ... וְהָיָה בְּהַגִיע שַׁעַתְּךָ לָלֶכֶת, כִּי תִּיפּוֹל וְתִּיבּוֹל כַּעֲלֵה שַׁלֶכֶת, וּלְהַמְשִׁיךְ לא תּוּכַל עוֹד הָלְאָה- תִּקָרֵא לַעֲמוֹד לִפְנֵי בֵּית-דִין שֶׁל מַעֲלָה מוּטָב שֵׁתֵּדַע בְּעוּד יוֹם מֵה צָפוּי, אֲחֶרֶת תַּעֲמוֹד שָׁם בְּרֹאשֹ חָפוּי שׁם לֹא יִשְׁאֲלוּ אִם צָבַרְתָּ הוֹן רַב אוֹ אִם נָפַלְתָּ כְּגִיבּוּר בִּקְרָב אִם צַדִיק אוֹ רָשָע הָיִיתָּ- שְׁאֵלָה אַחַת יִשׁאָלוּךָ בִּלְבָד: אִם לִפְנֵי מוֹתְךָ -חָיִיתָּ.......... ***חיו בטוב - ת'ראות מאוחר יותר

offe

New member
בוקר קריר ../images/Emo6.gif

בטח קריר, כי אני צמודה למזגן. חונה, שתהיי בריאה, עושה לנו את הבוקר עם טפטופי צחוק. ומשהו קטן מצוטט: תארו לעצמכם שיש בנק המזכה אתכם כל בוקר בסכום של 86,400 ש"ח והיתרה אינה עוברת מיום ליום. כל סכום שלא הוצאת במדשך היום נמחק בלילה שלאחריו. מה הייתם עושים? מוציאים כל שקל כמובן. לכל אחד מאתנו יש בנק כזה, שדם הבנק ז מ ן. בכל בוקר אנו מזוכים ב-85,400 שניות. בכל לילה כל שניה שלא נוצלה הולכת לאיבוד ואינה עוברת ליום המחרת. אין אוברדרפט. בכל יום נפתח חשבון חדש. אם לא השתמשתם במה שהיה בחדשבון - ההפסד כולו שלכם. אין אפשר לתאר אחורה, גם אי אפשר למשוך על חשבון המחר. מוכרחים לחיות בהווה ולנצל את הזמן שניתן לנו בכל יום. על כן, השקיעו את זמנכם בצורה שתפיקו ממנו את מירב הבריאות, האושר וההצלחה בעתיד. השעון מתקתק - נצלו את מכסת הזמן היומית. כדי להבין מה ערכה של שנה אחת: שאלו תלמיד שנשאר כיתה, כדי להבין מה ערכה. שאלו אישה שילדה פג, כדי להבין מה ערכו של חודדש אחד. שאלו עורך של שבועון, כדי להבין מה ערכו של שבוע אחד. שאלו את האוהבים המחכים לפגישה, כדי להבין את ערכה של שעה אחת. שאלו אדם שאחור את הרכבת, כדי להבין ערכה של דקה אחת. שאלו אצן שזכה במדליית כסף, כדי להבין מה ערכה של שניה אחת. זכרו, הזמן אינו ממתין לשום אדם. האתמול הוא היסטוריה, המחר אינו ידוע, היום הוא מתנה, ולכן זמן הווה נקרא באנגלית "פרזנט" - (מתנה). שיהיה לכם יום טוב ומנוצל.
offe

נֵנָה

New member
צהריים טובים לחברים היקרים ../images/Emo24.gif

כן, אני כבר בתוך ההתרגשות לקראת הטיסה. הכרטיסים כבר בידינו
היום הלכנו לסידורים ביחד עם תומר, הנכד המתוק שלנו. איזה ילד מקסים, הולך יפה ברגל, לא מתלונן, מסתכל, מתעניין בכל דבר, סבלני, מנהל שיחה עם כל מי שפונה אליו וחיוך זורח תמיד על פניו
אחה"צ עוד סידורים קטנים אחרונים וזהו, מחר טסים לאופטיה - הרביירה של מזרח אירופה. מקווה להביא לכם הרבה תמונות יפות וחוויות טובות. חונושקה, העצות שלך הן משהו משהו
ובהחלט אהבתי את מה שהבאת לנשמה, כל כך נכון וכל כך מתאים לנו, שנחייה כולנו בטוב

../images/Emo160.gif חופשה נעימה ננה ../images/Emo160.gif

תעשו חיים יופי של אזור... ותשאירו לכם מספיק זמן לפליטויצה - אחד המקומות הכי יפים בעולם.

ora11

New member
ננה ערב טוב טיסה נעימה../images/Emo160.gif

סעי בשלום וחזרי בשלום ד"ש גם לבעלך מאתנו.

yaely2

New member
מנהל
חמסינים במשלט ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

שלום כולם
הפורום הפך עייף כל כך,
האוויר דביק, חם ולח
גם בנוסף נסעו לחול
כמה מחבריו לטיול
אז זו סיבה זו? מה?
תנו קצת יותר נשמה
הסירו את הכלורופורם
כתבו יותר בפורום
תראו שקריאה זה דבר מקרר
יותר מכל דבר אחר.
אל תעשו חשבון ואל תעצרו
כתיבה משחררת אתם עוד תראו
אני אתה והוא נכתוב
הפורום יהיה הרבה יותר טוב

pazi66

New member
בדיחה משחררת לימים חמים אלה

עורב אחד מסתובב ביער. פתאום רואה שפן אדום. שואל אותו העורב: "למה אתה אדום?" עונה השפן בבושה: "הפילה משתמשת בי כטמפון" העורב צוחק וצוחק. למחרת הוא רואה שוב את השפן אדום כביום הקודם. הוא שואל את אותה שאלה ונענה ששוב קרה אותו דבר. לאחר מספר ימים מסתובב הארנב ביער ורואה את העורב אדום כולו. העורב רואה אותו וצועק: "אתה המניאק שאמר לפילה שיותר טוב עם כנפיים?!"

offe

New member
המומחית נסעה לחו"ל ../images/Emo6.gif

יעלי, אין מה לעשות, המומחית שלנו ובעלת התפוקה הגדולה ביותר בהכנסת הודעות, אמי'לה משוטטת בוינה ולפאזי גם אין את השותף ל"דו-קרב" החמוד בינהם, סבלנות, עוד מעט היא חוזרת עם האינפוזיה. פאזי - סליחה שאני משתמשת בשמך - אולם הכל ממקום חיובי. יום נעים offe

offe

New member
../images/Emo96.gif קפה ../images/Emo96.gif

בדיחה מקורית שחיברתי אני. אם לא מצחיקה - לי אין בעיה. כשהגיע הגל הגדול של העליה הרוסית, אנשיה נשלחו לאולפן ללמוד עברית. אלכס נכנס באחד הימים למשביר לצרכן, ערך את הקניות והרגיש שהוא ממש זקוק לכוס קפה. ניגש לשלם, ואומר לקופאית, בבקשה רוצה תגיש כוס קפה. ענתה הקופאית: אדוני, אצלנו לא מוכרים קפה. אמר אלכס תאמרי גברת את חושבת מסדר אותי - ענתה הקופאית - לא אדוני. אמר אלכס: אז מדוע כתוב למעלה - קפה והנה שם עוד כתוב קפה ועוד קפה, זה לא יפה מתנהג. הסבר?

offe

New member
ועוד אחת לננה

ננוש
גם את עוזבת אותנו - סתתתתםםםם למרחקים מפליגים המטוסים
ננוש ובן-זוגה באחד ממריאים אלף אצבעות לכם שלובות ככה נבנה זר ברכות סעו לשלום - חזרו בשלום תהנו מכל רגע שיהיה כמו חלום ואנו פה נתבשל במיץ החום ונחכה לחבר'ה שיבואו הלום ויעטפו אותנו במיטב סיפורים הנה - אנחנו כבר מתגעגעים.
offe

למעלה