בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

שוב מתחיל הבוקר עם בשורות קשות, הפעם לא פיגוע אלא תאונה בתוך תאונה. אנשים לא לומדים. מדברים בתקשורת בלי סוף על התאונות ומקרינים על המסך נתונים מזעזעים, וכשיוצאים לכביש אנחנו מגלים שהנהגים (חלק די גדול), ממש לא מתייחסים ונוהגים ומתנהגים בפראות. סלחו לי על שפתחתי את הבוקר בקדרות שכזו, אבל אני עדיין מזועזעת מחדשות הבוקר, והייתי מוכרחה לדבר. שיהיה לכם ולכולנו יום שקט, רגוע ובטוח. אמן ואמן!!!

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב אנשים נפלאים יום נפלא../images/Emo23.gif

פזי אתה עושה לי את היום כל יום../images/Emo45.gif

איזה דף לינקים נהדר של שירים מתוך סרטים.... אני שומעת ושומעת....ושומעת....יופי

pazi66

New member
חונה,אני קיים למען מטרה אחת ויחידה

......לעשות לרבים את היום כל יום .....ואם אני מצליח בזה.....עשיתי גם לעצמי את היום איך יעלי אמרה :,....צריך לתרום...כל אחד עם מה שהוא יודע הכי טוב... אז שיהיה לכולנו יום נעים וקריר

tidhar

New member
פזי !פתחתי הלב על הבוקר (אצלי)

עם מוסיקה כזאת!!!!!!!!! יום טוב לכולם
מקווה להשתלב ולערוך גיחות פה ושם. רצה לעבודה . נתראה.

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif לפזי על האנימציה והשירים

הרומנטיים. רק עכשיו יצא לי להינות מהם והם עושים ממש טוב על הלב
חונושקה, איפה בדיוק נמצאים שם השירים מתוך הסרטים ששמעת?

temas de filmes=שירים מתוך סרטים

וזה שם הדף שבקישור http://www.sinfoniahomemsonhador.hpg.ig.com.br/MusicasFilmes.html השירים מחולקים עפ" ה-ABC ננוש תבחרי שיר ותתענגי... יש שם את ד"ר ז'יוואגו הידוע וקפה בגדד הנהדר ועוד רבים וטובים... תהני....תהנו...

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif חונוש איזה יופי ../images/Emo6.gif

אני מאזינה עכשיו לשירים איטלקיים של ריטה פבונה
ובכלל אתר נהדר, חגיגה של שירים

ora11

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

לקחתי היום יום חופש אני נוסעת עם יערה לקנות לי בגד ים. נבלה ביחד אם ובת נאכל ארוחת צהריים בשקט כשאחזור אכתוב איך היה ומה העלתי בחכה. יום טוב לכולנו ושקט

בימבו - זה באמת מקרה מזעזע....

וזה הביא אותי שוב לשאלה הבלתי נמנעת... איפה היה אלוהים!? הבחורה באה לעזור והגמול שלה היה אכזרי מכל...

למעלה