בוקר טוב - עצה מכן לעוגה

• פותח הנושא HAT7
  • פורסם בתאריך

HAT7

New member
בוקר טוב - עצה מכן לעוגה

היי היי,

אני מארגנת לבעלי יום הולדת הפתעה ליום הולדתו ה- 30

המסיבה היא מסיבת בריכה מ-א' - ת'. ממש כל מה שיש במסיבת בריכה (זה בבריכה שסגרתי מולם את האירוע, מזרונים, גלגלי ים, אוכל, בלונים)

חשבתי לעשות לו עוגה של מסיבת בריכה ומה שהכי מאפיין אותו (כמו שרשמו כל החברים שלנו בברכות שיהפוך לספר ברכות בסופו של דבר) זה שבעלי כל הזמן עושה "LIKE" עם הידיים בתמונות מאז ומתמיד :) .

חשבתי להפוך את זה לדמות שלו בעוגה.

אבל - השאלה שלי היא איך לעשות את הידיים בצורה שיחזיקו מעמד ולא יפלו. לא הכנתי עדיין דמות שהידיים "מנותקות" מצידי הגוף

ובכלל עוגת בריכה (שתיראה אמיתית) איך אני עושה את האפקט הזה....

אשמח לעזרה

ואם לכל אחת/ד מהכישרוניות פה יש רעיון איך לשדרג את המסיבה שלי אשמח לקבל עצה או רעיון...

תודה!!

tovalm

New member
בוקר טוב ושבת שלום

לא יודעת לגבי הדמויות אךלגבי מסיבת ההפתעה-אחלה רעיון! כל הכבוד!

מבחינתי ליצירת מים בעוגה

זה תמיד היה ויהיה ג'לי
אפשר לעשות את זה עם ג'לי אנסטנט (למרות שהכי קרוב ניראה לי שיש זה ג'לי צהוב שאפשר להוסיף לו כמות מאוד גדולה של כחול והוא יראה מעין ירוק כחול כזה) או בשביל מראה יותר מקורי.... תמיד אפשר לנסות להכין ג'לי לבד עם ג'לטין מים סוכר וצבע מאכל כחול כמובן

כך או כך את הג'לי את שמה באיזשהיא תבנית ואחרי שהוא מתקשה את מערבבת אותו ושמה על העוגה באזור ה"בריכה" ככה זה ניראה כמו גלים :)

עוד משהו שראיתי בקייק בוס שאני מניחה שיהיה יותר קל זה משהוא שניקרא פייפינג ג'ל אבל אני לא מכירה את זה מספיק בשביל להמליץ ואני בכלל לא יודעת אם זה קייים בארץ, זה ניראה במיקרם של משהו בין סירופ לג'ל והם השתמשו בזה בתוכנית כמה פעמים כדי ליצור אפקט של מים

ועוד משהו לשידרוג... אם יש לך סבלנות

אבל לדעתי בכיף אפשר להשתמש בחלק מהרעיונות וליייסים אותם עם עוגה גדולה או על קאפקייק עדיין אבל רק בחלק מהרעיונות

net the jet

New member
לגבי המים בבריכה- ממליצה הכי על מירור

הרבה יותר טעים מפיפינג ג׳ל. צריך שכבה לא עבה. אפשר למטה בצק סוכר תכלת למבנה הבריכהואז אפילו לא צריך לצבוע את המירור. או ממש טיפונת ( פינה של קיסם ) עם תכלת.
לגבי רעיונות.. יש לי, אבל כרגע אין זמן להקליד

net the jet

New member
לא יודעת מה התקציב, אבל כמובן לקשט בהתאם

את יכולה גם מלבד מזרונים וגלגלים בבריכה גם לזרוק כמה כדורי ים, קצת רובי מים ( גם מבוגרים אוהבים להשתולל קצת )
כמובן כיבוד בהתאם, משקאות מעורבבים שווים ( עם ובלי אלכוהול ) אם יש אפשרות להגשת אייסים למינהם ( בטעמי פירות )
הרבה התארגנות... אבל נשמע מדליק, כל הכבוד על הרעיון!

m o s h 1 0

New member
רעיון

כמו שנטע אמרה - מירור מיועד ליצירת מראה מים.

את יכולה לעשות בריכה, ולפסל אותו בבריכה, כך שרק חצי גוף עליון מחוץ למים (חוסך לפסל את השאר), אפשר אפילו בתוך גלגל ים, מחייך עם שתי הידיים קדימה בתנועת "לייק". מסביב לבריכה, מגבת זרוקה, כפכפי אצבע מונחים, ואפשר גם שולחן קטן עם "עוגה" ועליה ספרת הגיל.

למעלה