בוקר טוב על הכנת קפה

Nava5

New member
בקר טובבבבב מכרמיאל

ב
ME אל אין לי F שרות להורדת-קבצים, אז כשאחזור הביתה. מה שלום כולכם? למטיילים, לנופשים ולסועדים: הידד! שאו בר(ק)כה... ואני מטיילת לי בעיר היפהפיה הצפונית, השמים מתחילים להתקדר... כנראה אקצר את שהותי באיזור לטובת עיר ה
יום נפלא לכולכם!!

shuri

New member
הסיקסטיס בהופעה חמדת ימים

בינתיים - השבוע בשישי - רוני פיטרסון במחווה לדילן מאדי ווטרס וניל יאנג שבוע הבא מאור כהן והחולות במופע מחווה לזמר האמרקאי של שנות ה60/50 למנוע אי נעימויות אנה הבטיחו לכם מקום...

דניבויss

New member
הדבר שתמיד לא ממש מתיישב לי

זה מאור כהן בזמר האמריקאי של 50-60 היו שם זמרים דיי טובים ולפי דעתי שאני בא מהתחום הקולי ,מאור כהן כמה שייקח שיעוריי קול זה תמיד יישאר קול מוגבל ושיגרתי שלא משקף את הזמרים הטובים של אז

ברק 188

New member
תודות... לבימבו ושלווה

ש'זיכו אותי לאכול בחברתם הנפלאה ארוחת בוקר מקסימה נהנתי. נסיעה טובה לנאוה לעיר ה
רצוי בלי אל-כהול. לכול היתר החבריה המשך ערב של חוויה ו... עוד כוס קפה נפלא.

Nava5

New member
אם שותים - לא נוהגים../images/Emo8.gif

אין באפשרותי ללגום אפילו טיפה היום... כי אין לי נהג צמוד, ומי שמכיר אותי יודע שאני משתכרת בקלות
... אבוי לי! לא מתכוננת לשתות כלום פרט לקפה או שוקו - מבטיחה!

ברק 188

New member
ממש לא היתי קרוב, זה היה בעירי

אלא היית את פה קרובה את לא צייצת, לפעם הבאה מקווה שנרחיב תשולחן לעוד ועוד.

liat1953

New member
ברקוש,זה כוון לנאוה

שהיתה בכרמיאל....ובדרכה ל
ודאי עברה כאן באזור...

Nava5

New member
נכון, ליאתי../images/Emo24.gif

הייתי קרובה אבל זה היה קצר מאד הפעם. מבטיחה שבביקור הבא, שיהיה ארוך יותר, אזום מפגשון. מה שלומך ואיך העבודה?

liat1953

New member
רשמתי....לא לשכוח נאוו'ש../images/Emo24.gif

מתחילה לעבוד ביום ראשון

גלי®

New member
תגידי, מצחיקולה, את מתביישת לפתוח

הודעה חדשה על זה? :)) יאללה, קדימה - זה נושא חשוב והייתי שמחה לשמוע מה חושבים אנשים... :)

שאלה קשה את מקשה, נאווהל'ה...גם

את מסיבות הסילבסטר, למשל, אצלינו לא מחרימים...אנשים אוהבים את מה שעושה להם טוב. איזה חרם<ולא רק אידיאולוגי...> החזיק בארצינו מעמד??? ממשיכה לחשוב על הנושא...עוד לא גבשתי עמדה לגבי סוגית פיצול האישיות מכשרונה ויצירתה... המשך יום טוב ו...להתראות בסביבה.

גלי®

New member
הלו, אני מנהלת פורום, לא קוסמת...

אי אפשר לחתוך שרשור באמצע... :)

Nava5

New member
../images/Emo45.gif

אולי ננעץ את השרשור עד שובך... "להתראות בסביבה"?? פספסתי אותך, אז שתהיה לך טיסה נעימה ובילוי מקסים

למעלה