בוקר טוב עומר

פתי בו

New member
בוקר טוב עומר ../images/Emo24.gif

מה שלומך? ואיך עובר החג עם הקטנטן ?
שאלתי את הרונים שתי שאלות : האם יש סיכוי לקשר רומנטי ביני לבין x ? אותי'לה איהוואז פרת'או תי'וואז מה עליי לעשות בכדי להצליח במבחן ? פרת'רו נאוד'יז אותי'לה סווילו תודה רבה יקירה ומועדים לשמחה

הי פתי בו..

אני לא רוצה להדחף או להשמע מידי להוטה אבל אם פרשנות קריאת הרוים שלי או אחרת.. מעניינת אותך, תפני לכלל הפורום ולא ישירות לעומר..אם תמשיכי לפנות כך אבין את הרמז הולכת לנקות קצת תבית כי יש אורחים היום אחה"צ..ומה זה מלא לי בלגן בעיניים.. שיהיה לך אחללה יום
(אין רון לניקיון..או לעוזרת בית -שזה אני ..עכשיו)

פתי בו

New member
חס וחלילה יקירה ../images/Emo24.gif

אני ממש לא ממעיטה מערכך להיפך
פשוט יצא ככה, אולי בגלל שעומר היא המנהלת ואני רגילה לרשום אלייה את השאלות... אבל לקחתי זאת לתשומת ליבי ואני מצטערת אם נפגעת בכול מקרה אשמח לשמוע את דעתך. בהצלחה עם הניקיונות
אין כמו ההרגשה שאחרי הניקיון שהבית נקי...
מועדים לשמחה

../images/Emo66.gifשני משפטי רונים לפתי בו בבקש

..ה - נגמרה השורה: קשר עם X :..?!?.. אותילו-קשר שנקבע מראש איהווז- משהו מת משהו נולד- טרנספורמציה פרתרו-היי האשה החכמה הבשלה (לא הפרגית..) תיוואז-קורבן לא פרופורציונלי - למן מטרה נשמע לי שזה קשר - דרך שתהה משמעותית לשניכם לא בטוח שתתפרי פה שמלה לבנה..
הצלחה במבחן - ? פרתרו - היי האשה החכמה הבשלה > רון שמתאר כוס של משחק מזל ובעצם אומרים לך יש פה מזל.. אך דעי לנצלו לטובתך.. (מבחן אמריקאי?!?) נאודיז-את תתעלי על עצמך בעת המבחן אותילה-המבחן הזה משמעותי להמשך דרכך..משהו שנקבע מראש(יעני כתוב בכוכבים..) סווילו-הצלחה = רון השמש..
נשמע טוב אבל תקחי שוקולד כי יהיה מבחן לא קל והעיקר מיים..! בהצלחה!

אוקיי...

יש סיכוי לקשר חזק, יפה וטוב בנך לבין X. אבל, יש משהו אצלך שאת צריכה לוותר עליו לפני כן. אולי מישהו אחר שעוד קצת במחשבתך, או אולי המוכנות להיות בקשר, בזוגיות... מה את אומרת? לגבי המבחן - אני רואה שעלייך להרפות טיפונת, לעשות בעיקר משהו כדי להירגע, להוריד לחץ... אני מבינה מזה שאת כנראה מוכנה ככל שתהיי, פשוט תירגעי... לכן אני מסכימה עם עצתה של ליאונרדו בעניין השוקולד

פתי בו

New member
היי עומר ותודה רבה ../images/Emo24.gif

אז ככה לגבי הבחור כבר עשיתי צעד וגיליתי שהוא לא מעוניין אבל בכול זאת משהו מבפנים אומר לי שכן יקרה משהו בעתיד רק שעליי להמתין בסבלנות. לפעמים אני מאבדת סבלנות ורוצה שיתחיל משהו. יכול להיות שהבעייה היא שאני פוחדת להיכנס לזוגיות מחשש להיפגש מה שקרה בעבר עם שני גברים.... לגבי במבחן,אני דיי לחוצה אבל אני אתחיל ללמוד משבוע הבא כך שירד לי קצת הלחץ.... תודה יקירה

נשמע לי שאת יודעת בדיוק...

מה היתרונות ומה הויתורים שעומדים בפנייך... קחי בחשבון, שבשלב כלשהוא, אם תבחרי לחפש שותף לחיים, תצטרכי לחשוב על הנושא הזה שוב...

למעלה