בוקר טוב עולם....

אישור: "תודה אלוקים"

אישור: "תודה אלוקים" חלמתי חלום שבו הגעתי לגן עדן ומלאך עשה לי סיור. תחילה נכנסנו לחדר גדול מלא במלאכים. המלאך-מדריך שלי עצר ליד האזור הראשון ואמר: " זו מחלקת הקבלה. כאן, כל הבקשות שנאמרו בתפילות לאלוהים מתקבלות". הבטתי סביבי וראיתי המון מלאכים עסוקים במיון בקשות על דפים וניירות רבים מאנשים מכל רחבי העולם. אז המשכנו לאורך מסדרון ארוך עד שהגענו לחדר נוסף. המלאך אמר לי: " זו מחלקת האריזה והמשלוח. כאן, כל הבקשות והחסדים שהאנשים בקשו מאלוהים ממוינים ואז נשלחים לאנשים שבקשו אותם." שוב התרשמתי מהפעילות הרבה. המון מלאכים עבדו פה, כי היו כל כך הרבה בקשות שצריך לארוז כדי לשלוח אותם ארצה. לבסוף בסוף המסדרון, עצרנו בדלת של חדר מאד קטן. להפתעתי הרבה, ישב שם רק מלאך אחד ולא עשה שום דבר. זו מחלקת האישורים," חברי המלאך אמר במבוכה. "איך זה? אין פה עבודה?" שאלתי. "כל כך עצוב," נאנח המלאך. "אחרי שאנשים מקבלים את הברכות שהם בקשו, מעט מאד מהם שולחים חזרה אישור." "איך מאשרים ברכות של אלוהים?" שאלתי פשוט מאד," ענה המלאך. "רק צריך להגיד: תודה אלוהים" "אלו ברכות צריך לאשר?" שאלתי "אם יש לך אוכל במקרר, בגדים על גבך, קורת גג מעליך ומקום לישון... אתה יותר עשיר מ 75% מהאנשים בעולם. "אם יש לך כסף בבנק, בארנק שלך וכסף קטן בקערה, אתה בין 8% העשירים ביותר בעולם "ואם קראת את ההודעה הזאת במחשב שלך, אתה חלק מ 1% שיש להם אפשרות כזו. וגם... "אם קמת הבוקר עם יותר בריאות מחולי... אתה יותר מבורך מהרבה אנשים אשר לא "שרדו עד סוף היום הזה. "אם לא חווית פחד של מלחמה, בדידות של מאסר, יסורים של עינוי או כאבי רעב... אתה נמצא לפני 700 מיליון אנשים בעולם. "אם אתה יכול ללכת לפגישה בבית כנסת ללא פחד של הטרדה, מאסר, עינוי או מוות... 3 מיליארד אנשים מקנאים בך ומבורכים פחות ממך. "אם הוריך עדיין בחיים ועדיין נשואים, אתה מזן מאד נדיר. "אם תוכל להרים את ראשך ולחייך, אתה לא בנורמה, אתה ייחודי לכל אלה שמטילים ספק ומיואשים." טוב, מה עכשיו? איך אני יכול להתחיל? אם אתה יכול לקרוא את הודעה הזאת, כרגע קבלת ברכה כפולה, כי מישהו חשב שאתה מאד מיוחד ואתה יותר מבורך ממעל 2 מיליארד אנשים בעולם שכלל לא יודעים לקרוא. שיהיה לך יום טוב, ספור את הברכות שלך, ואם תרצה, תעביר את זה הלאה כדי להזכיר לכולם כמה שהם מבורכים. עבור: מחלקת האישורים - תודה לך אלוהים! "תודה לך אלוהים, שנתת לי את היכולת לחלוק את ההודעה הזאת ועל שנתת לי כל כך הרבה אנשים נפלאים לחלוק אותו עימם". ] זה מה שקיבלתי היום באיימל וחשבתי
וואוווווווווווו למה לא לפרסם מיכתב כל כך נכון

מביאה אני לכן/ן משהו חמוד

שנשלח אלי במייל.לקרוא כול מילה
המלחמה בנינו/מאת חן נדרי. היכן התחילה ביננו המלחמה? אולי כבר בגיל שנה? עם המתנה הראשונהכשאני קיבלתי טנק ואת בובה? ובעוד אני יורה בתותח ודורס בתוכי את כול מה שרך, את מחבקת ומרגיעה את הבובה שלך? ואולי זה התחלי כשהרביצו לשנינו וביקשנו עזרה, אותך אמא ניחמה ושאלה: "האם כבר סיפרת למורה"? לי אבא אמר: "תפסיק ליילל כמו נקבה בוא ואלמד אותך להרביץ בחזרה" ובכיתה ה' שאת שיחקת עם החברות וקפצת בחבל אנחנו שרנו "הבנים לכדורגל הבנות לפח הזבל" כי היינו חייבים להראות שאנחנו בנים, ולא נקבות. ובכיתה ז' אהבתי אותך נואשות אבל עם הרגש הזה לא ידעתי מה לעשות אז נתתי מכות ומשכתי לך בצמות, את רצת למורה ובכית בכאב ולך היא אמרה טיפשונת ככה הוא נותן תשומת לב ככה הבן מראה שהוא אוהב. אח"כ ראינו את טרזן וג'יין בסרטים וישבנו על הפיל, את מאחור ואני מלפנים, אני מנווט, את מאחור מחבקת לא מוטרדת שכלל אינך רואה את הדרך לא שואלת שאלות, לא מתקנת לי טעויות רק מביטה בי בעינים מעריצות ולמבט הזה, אני כמו אידיוט שנים המשכתי לחכות כי כך האמנתי צריך להיות גברים מלפנים, מאחור הנקבות. בכיתה ח' שנינו כבר היינו מפותחים ורציתי לעשות איתך מה שגברים עושים אבל לא ידעתי איך מתחילים, ומזה יחסים? אז הלכתי עם כמה חברים ללמוד מהסרטים הכחולים היה מגעיל עד שבא לי לבכות האם מזה אני אמור ליהנות.? וכשיצאנו מהסרט היינו מבוהלים אבל התבישנו להודות הרי אנחנו גברים ולא נקבות. וכשניסיתי לגעת בך כמו שראיתי בכחולים את היית פגועה ונדהמת מכל שחשבתי אותך ל"נותנת" והרגשתי אפס, כמו אידיוט שחטף ממך בעיטה בתחת כי כולם אמרו "אין אישה שלא נותנת יש רק גבר שלא יודע לקחת" וכך למדת שאימך צדקה ,שגברים זו סכנה" ו"לא לתת בזול בפגישה הראשונה" ואני למדתי לשקר לך שאני אוהב נורא ושלמתי על הסרט וגם על המסעדה וכן, אני מודה חיכיתי לתמורה את פחדת להיות מנוצלת ואני לא ידעתי אחרת והיו כבר ביננו חשדנות ולא מעט שנאה אולי בשל כך פרצה המלחמה? ועכשיו אני סתם חייל במחסום, ופתאום סתם כך בין חיסולים להשפלות איזו חוצפה, את מפגינה עם "ארבע אמהות" ואני כועס ואני מתקומם שאת מפריעה לי להלחם סתם נקבה שמשחקת בבובות ולא מבינה כלום במלחמות אבל בסתר הלב, בחלומתי הכמוסים אני מתפלל ומייחל שתעשי מעשים כי אני מפחד למות ואוהב את החיים ומי אם לא את יוציא אותי מהשטחים? השתחררנו מהצבא ושנינו באמת מחפשים אהבה אני פנוי ואת פנויה ואנחנו נראים בכלל לא רע אבל אנא אמרי לי,האם גם את מרגישה שאנחנו בודקים זה את זו כמו סחורה? איזה מכונית יש לו?האם יש לה דירה.? מי ישלם על הסרט? ומי על המסעדה? ובכלל מה עושים הוריה ומאיזו עדה? ועכשיו אנו צועדים לחופה יד ביד, וחנוך לוין מגחך מהצד האם הוא אוהב, האם היא באמת אוהבת? למה כבר חודש איתי היא לא שוכבת? למה הוא כבר לא מביא לי פרחים? מדוע הוא חושד, מדוע היא חושדת? הרי יש לנו כבר ילדים, האם אתה בוגד, האם את בוגדת? האמינו לי,בנישואין דווקא הייתי בסדר עבדתי בפרך ממש גבר גבר הייתי כמו טרזן לג'יין, ממש לפי הספר אבל הכול התקלקל כי שינת את הכללים למה פתאום רצית שנהיה שווים.? כי מה כבר רציתי כשחזרתי בערב, אפרופו אהבה? לא הרבה:מנוחה, קצת פינוק וסקס לפני השינה, נכון את צודקת, זה היה מאכזב כשבאתי הביתה ומיד ברחתי למחשב וכשבאת אלי על כך בתלונה הזכרתי בשקט מי מביא את הפרנסה, אח"כ הצטערתי ובקשתי סליחה ואת סיפרת כמה נפגעת ודיברת על רגשות ואני לא ידעתי מה לעשות הרגשתי אשם אז צעקתי, שתקתי או הרבצתי מכות אנחנו הרי גברים ולא נקבות אח"כ בכית והלכת לקבל תמיכה אצל חברות לי, את יודעת, הרי אין חברים,כי ככה זה אצל גברים אמיתיים אז נשארתי לבד ולא יכולתי אפילו לבכות לקחתי בקבוק והתחלתי לשתות ככה זה אצלנו, אנחנו לא נקבות ויואמר לזכותך שאת עוד האמנת בוא נלך לטיפול, את התחננת הי גברת אני? לטיפול.? כאן באמת עברת את הגבול. ועכשיו אנו מתגרשים מי יקבל את הילדים? מי יקח את הדירה? ומה עם המזונות והסדרי ראיה? לשופט זה ברור שהילדים אצלך זה תמיד ביחד הולך אמהות וילדים הרי לי אין בכלל כישורים אני לא שחקתי בבובות כי אנחנו גברים ולא נקבות והלב קרוע והגעגוע כשאול ואנ מודה שטעיתי בגדול. לל"ט.

R a c h e li

New member
בוקר טוב עולם....

אומרים שדרך חיכויי לומדים אז החלטתי ליזום חיכויי יום של
עם צליל מזמזם בלב. שיהייה לכולנו יום מקסים
כל הזכויות שמורות למצוטטת (ניסיתי) (ובבקשה אל תאמרו לי שחיכויי לא כותבים כך)....

בוקר טוב...

בסדר... לא אדיג לך שככה לא כותבים,אבל... אני לא אוהבת לחכות...אני מחכה מקסימום 5 דקות...והולכת. אז אם את מתכווננת ליזום חיכויי...קחי זה בחשבון. יום רוטט לך

בוקר טוב ל X שלי !!!

בהנחה שאתה קורה את דפי הבוקר פה... מאוגוסט אתה אמור לשלם את חשבון הפלאפונים שלך ושל ילדייך כאשר החשבון על שמי וזה הקשר היחיד שלי אליו !!! אתה מהתל וממשיך לשקר !!! אמרת שהפקדת את הכסף אתמול... "תבדקי בחשבון ותעדכני אותי" אמרת אתמול? מה לעדכן?להזכיר לך שאם אתה רוצה שקט גם אני רוצה ? שהתגרשנו ואתה ממשיך לנהל לי את החיים עם חובות שאתה לא משלם? ששוב אני מקבלת טלפונים של נושים? שטרם שילמת את חובך ?מה מחר אתה נוסע עם החברה שלך לאילת ואתה זקוק לכל אגורה.... מציעה לך להסדיר את החוב היום !!!

אם הפלא' על שמך

מה הבעיה לבטל את המנוי בחברה????? ואם לא שילם ואתם בהליכי גירושין, מה הבעיה לתבוע אותו בבית משפט???

אנחנו גרושים !!!אבל....

הפלא פונים כבר לא על שמי לשמחתי והסיבה שויתרתי על הזכות היא מהסיבה שהוא משלם למי ומתי שבא לו...ואני כנראה לא בסדר העדיפויות מסבך כל מי שבא אתו במגע...ועוד רבות ידובר באיש... מקווה שאתה קורה ודמך רוח כדמי וזוהי רק ההתחלה !!!

אם כבר אז כבר

קורא ולא קורה פעמיים טעית אם לא יותר.... ואם כבר את מכבסת יש לי המון כביסה מתי את עושה הרתחה

מצוטטת

New member
~דעתי~

הרתחה זו סתם טירחה! במיוחד במכבסה הפורומית!! ~לדעתי~ אמרתי כבר, נכון:)

ורד 3

New member
~דעתי~

רק אל תפתחי פוביות אליי.. את לא בחיזור גורלי....חחח דעתי... שאת... מה זה צודקת !!!

א ש לי

New member
ממש בוקר טוב אה?../images/Emo8.gif

את החשבון על שמך... זה לא אומר שאת יכולה לנתק את הפלאפונים?

עכשיו שותים קפה ראשון ? ../images/Emo13.gif

כבר בשני שלי יותר משעה במשרד. מה יהיה הסוף? עושה תחרויות עם השמש בבקרים... יום טוב לכולם

תגיד.........

אתה מתאבד או משהו?????? מי הולך למשרד בשעה כל כך מוקדמת???
אני עברתי כבר את הימים של להיות במשרד כל כך מוקדם, עכשיו תורי להנות
נפלאות אפשרויות הבחירה

אומר...

עושה חרם על הפקקים ! זה הפתרון שלי... נשבר לי ה....לעמוד כל בוקר שעה וחצי (גז ברקס גז ברקס...) יש גם פלוסים... ב 14:30 אני מתעופף לי הביתה.

למעלה