בוקר טוב עולם
ר ר ו ב נ ס י ת New member 2/6/06 #3 ליעל, תודה על האירוח אתמול היה טעים ונעים שמחתי להכיר את כולכם...
צ צחוק בלב New member 2/6/06 #6 נעמה.....בא לי על עוגת הגבינה שלך תודה לכולכם...היה כיף, טעים ונעים. תודה לאיציק על הניווט תודה ליעל...הפרחים בגג הזה...משהו
נעמה.....בא לי על עוגת הגבינה שלך תודה לכולכם...היה כיף, טעים ונעים. תודה לאיציק על הניווט תודה ליעל...הפרחים בגג הזה...משהו
ח חיוכים 40 New member 2/6/06 #25 מוזמנת...../images/Emo24.gif בדרך כלל יש עוגה... לא מבטיחה שדווקא העוגת גבינה ההיא, לפי הביקורות בבית הן ברמה מקבילה. את עכשיו גרה קרוב...אז בלי תירוצים.
מוזמנת...../images/Emo24.gif בדרך כלל יש עוגה... לא מבטיחה שדווקא העוגת גבינה ההיא, לפי הביקורות בבית הן ברמה מקבילה. את עכשיו גרה קרוב...אז בלי תירוצים.
ש שגית המקורית New member 2/6/06 #28 ../images/Emo46.gifאיציק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מי הייתה איתך על הקו שאלה אנשים ודאגה שתבואי
../images/Emo46.gifאיציק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מי הייתה איתך על הקו שאלה אנשים ודאגה שתבואי
צ צחוק בלב New member 2/6/06 #31 ../images/Emo9.gif את משהו את, מ ד ה י מ ה לא שמת לב שאיציק קיבל בוקס.. חחחח
ז זאת אני 72 New member 2/6/06 #7 תודה רבה ליעל על הארוח הנפלא שמחתי להכיר ולדעת שיש אנשים נחמדים מאחורי הניקים.
D deena New member 2/6/06 #11 היה נעים היה טעים (מדי) המון ליעל על האירוח ולכל השאר על החברה הנעימה חג שמח
ו ורד 3 New member 2/6/06 #13 ../images/Emo20.gif תודה יעל ../images/Emo20.gif על האירוח. הולכת לאמץ את הפרחים בעליית הגג ואת האדניות של ... הנענע הלואיזה ואת השלישי שכחתי ....
../images/Emo20.gif תודה יעל ../images/Emo20.gif על האירוח. הולכת לאמץ את הפרחים בעליית הגג ואת האדניות של ... הנענע הלואיזה ואת השלישי שכחתי ....