בוקר טוב עולם

3שרונית

New member
בוקר טוב עולם

נהג משאית נוסע בכיף פתאום עוצר אותו גמד ואומר:"אני גמד מניאק צהוב, אם לא תביא לי בננה לא תוכל להמשיך לנסוע." חושב הנהג למה לו להסתבך בגלל בננה מביא לו בננה וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר לו :"אני גמד מניאק אדום אם לא תתן לי חיבוק לא תוכל להמשיך בנסיעה". חושב הנהג אותו דבר וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר:" אני..." והנהג עוצר אותו ואומר "אני יודע, אתה גמד מניאק כחול, מה אתה רוצה?" הגמד אומר: "רשיונות בבקשה..." סעו בזהירות..................

MaYcHuK

New member
חחחחחחחחחחח בוקר טוב עולםםםםםםםםםםם

יום חמישי הגיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

yam shaket

New member
בוקר טוב לך דנית.....בעוד את כותבת

,אני עוצר בכביש ודופק לי על החלון איזה גמד כחול--- נו-מי מנחש מה הוא אמר?

3שרונית

New member
חחחחחחחחח הזהרתי אתכם

יש מלא גמדים כחולים בחוץ, והם פחות נחמדים מגמדים בצבעים אחרים...

yam shaket

New member
אולי זה היה משהו פרוידיאני-

כאילו -ראיתי את שמך כאן אתמול בבוקר-והשארתי לך הודעה היום...גם אני אפססס-הזיכרון זה לא מה שהיהה פעם...

:).............. בוקר טוב .........

גבר ואישה נפגשו בפאב. הם הסתדרו די יפה והחליטו ללכת לדירה של האישה לשתות כמה כוסיות של אלכהול. לאחר כמה משקאות, הבחור הוריד חולצתו ורחץ את ידיו. ואז הוא הוריד את הגרביים ורחץ שוב את ידיו. הבחורה הסתכלה עליו ואמרה, "אתה בטח רופא !" נבוך, הבחור ענה, "כן, באמת. זה מדהים! איך קבעת את זה?" הבחורה ענתה, "זה קל. אתה רוחץ ידיים כל כמה דקות" אז דבר אחד הוביל לשני והם נדדו לחדר המיטות. העניינים נעשו יותר ויתר נרגשים וסוערים ולאחר המעשה, כאשר הבחור התחיל כבר להתלבש, האישה אמרה: "אתה בטח רופא שיניים גדול!" "כן, כן, יקירתי, את צודקת," אמר הבחור, תוך התפעלות. "כיצד קבעת את זה?" הבחורה אמרה: "זה קל. אני לא הרגשתי דבר!"

הבדל קטן מאד.......

גבר ואישה מזדיינים הגבר גומר נשכב על הגב כולו מאושר אומר לאישתו: אם היה לי עוד ס"מ הייתי מלך! אישתו עונה: אם היה לך פחות ס"מ היית מלכה

.......<>........

אחד מגיע בשעת לילה מאוחרת הביתה ממילואים, נכנס למיטה שבה אישתו ישנה, ומזיין אותה בכיף. בבוקר הוא נכנס למטבח, ורואה את אישתו מבסוטית, הוא שואל אותה מה קורה, והיא עונה: "אמא שלי הגיעה אלינו אתמול לביקור ונתתי לה לישון במיטה שלנו". הגבר נבהל ואומר לה: "אם ככה אז זיינתי את אמא שלך כל הלילה!!" האישה נבהלת ורצה לחדר שינה ואומרת לאמא שלה: "כל הלילה הוא זיין אותך ולא יכולת להגיד שזו את?" אמרה האמא: "עשרים שנה שלא דיברתי איתו, אז למה להתחיל לדבר עכשיו?! "

yam shaket

New member
סחתיין על ההברקות על הבוקר-אבל-

שים לה-שתיקת הנשים שביננו רועמת....

הנשים שותקות, מוטב שכך...

זה סימן שהן נהנות.... אם הן לא שותקות זה כבר סימן שצריך להתחיל לחפש מקום מחסה...או אמצעי הגנה נוסף.

3שרונית

New member
עכשיו סיבכתם הכל

קודם היה ברור שזה יהיה
בדיחות ...ומה יהיה עכשיו , לאלוהיה תפוז הפתרונות.........

MaYcHuK

New member
אייייייייף יאללה איתך

חייב להרוס שרשור מצחיק?????????? שתוק קצת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבדיחות נחמדות אז קדימה היידה להמשיך ועוד לא הבנת שלא ניתן לצפות למעשינו ותגובותינו??????????????? קרץ! קמת היום בעעעע < מחפשת אייקונים שיביעו כמה אני צוחקת ולא אמרתי ברצינות כדי שלא יתפתח פה בלאגן......... >

ק י ק ה

New member
ואני..

קמתי עם מצב רוח מדהים היום.. רוקדת על הכיסא בעבודה sunny - boney m, איך עושה חשק גררר... ולכווללללם
ואחלה יום

למעלה