בוקר טוב עולם!

סיון b

New member
אורלינקה,

האמת היא - שתמיד. תמיד אני חושבת שעם מישהו הכל יותר כיף! לפעמים אני מרגישה שאין טעם להרבה דברים אם הם לא נעשים עם מישהו שאת אוהבת. זה דפקט אצלי, אני יודעת... וזה הצורך (הנואש) לחבר. בעיה....

אורלי_ל

New member
טוב

זה לא דפקט אצלך זה פשוט דפוס חשיבה מסוים, שהתרגלת אליו. אין אצלך דפקטים יקירתי.

סיון b

New member
הופה, אורלית, איזו מחמאה נתת לי...

תודה! וכן, את צודקת זהו דפוס חשיבה מסוים, שלצערי מלווה אותי לאורך הרבה מאוד שנים. אבל גם הוכחתילעצמי בגלל זה שזה נכון לגבי, כי כשהיה לי חבר אז באמת הכל נראה לי הרבה יותר טוב, פתאום העולם חייך אלי יותר. כזה כיף! מתגעגעת להרגשה! ומתה לדעת איך להרגיש שלמה לחלוטין גם כשאני לבד. נו, טוב, פעם מישהו אמר לי שיהיה טוב. נאמין לו........

סיון b

New member
יצרנו לנו כאן שירשור משל עצמינו,

ואני תוהה לאן דויד נעלם בכל הבלאגן הזה.... דויד השמיע קול!!! וגם חוכמית נעלמה...... יאללה, חוכמית, האמבטיה עם הקצף תחכה!

אורלי_ל

New member
אכן כן ../images/Emo13.gif

ועכשיו את נשארת לבד, כי אני הולכת... איך ההרגשה לבד?

חוכמית

New member
בבל...בבל....בללל.בבבללללללל

את מוכנה לא להפריע לי באמצע??? את לא רואה את כל בלוני הסבון מסביבי??? אח...איזה נענים לי..... וברקע המוסיקה.........וגם........וגם........ועוד.........

סיון b

New member
חוכמית!!!!!!!! אז אני לא לבד!

האמת היא ששמעתי עד לכאן, להרצליה, את הקצף, אבל החלטתי להפריע בכל אופן. תמשיכי אח"כ - מה יקרה??? ואם יש לך אמבטיה גדולה, אז בפעם הבאה אני אבוא אליך לעשות אמבטיה עם קצף. סתם כי בא לי לבחון את האפשרות אם זה כיף גם לבד. וסתם כי אני עלוקה..... סתאאאם! אני לא עלוקה!

חוכמית

New member
אח"כ..........

אני אצא ממנה לאט לאט לאט ואתנגב לאט לאט לאט....בכלל יש דבריםש אני אוהבת לעשות נורא לאט ולשים לב לכל נקודה ונקודה.... ואח"כ שמן גוף..לאט לאט.... זהו עד כאן... כדי שהפוך לא יתרומם....

סיון b

New member
חחחחההההה......

עם התיאורים שלך, נראה לי שהוא כבר מזמן התרומם...... ואם ככה, אז את בטח עסוקה עכשיו עם בעלך..... שאני אצא מהחדר??? צוחקת..............

תליב

New member
אמבטיות קצף ותשובה לסיון

אתן בהחלט עשיתן לי חשק לאמבטית קצף שתכף אני הולכת לקפוץ אליה. עם הרבה הרבה מלח שקניתי ב"נרות בשינקין"- חנות שאני נורא אוהבת, אז אם מישהו אי פעם ירצה לקנות לי מתנה..... וסיוני, אני כתבתי לך אתמול תשובה בשעה 2309 "פצעים וצלקות". תחזירי לי תשובה בהודעה חדשה, עשי טובה. ואם את עדיין און ליין תתכתבי איתי עכשיו... שלכן

~דויד~

New member
סיון

את צודקת, באמת היה כייף. תודה ובננות.... חכו חכו, אני עוד אחזור בריא כמו
באהבה, דויד

למעלה