בוקר טוב עולם

silkpink

New member
בוקר טוב עולם

וירטואלי נפלא. הלכתי לישון בעשר וחצי, מתוך מחשבה שאם לא ארדם אקום. האמת שזוכרת ששומעת את האיש שלי נוחר, ולשמחתי היה לי יותר קשה לקום מאשר להישאר. אולי תחילת הדרך....ובכל זאת אני פה דבר ראשון בבוקר, גונבת רגעים לפני היום, במקום ללכת להתחיל אותו... קראתי היום את דבריה של אשה יפה מיולי, שהופיעו בכותרת המתחלפת הזאת ורוצה להתייחס אליהם כאן כי כבר גלשו לעמוד קודם. ולחבר אותם למה שמבחינתי גרם לי לדמעות - למילים של LEE. ההתחלה כל כך מלאה בשמחה ותיקווה להתחלות חדשות מהולה ברגשות אחרים של חשש ואי רצון לפרידה ועוד. LEE, החזרה שלך שוב ושוב במשך הערב ממש גרמה לי לדמעות כאב בבוקר כאילו את הבת שלי. אני נוטה לראות הכל באופן ציורי וזה נשמע היה כמו קריאות הצלה, כמו בקשות ותחינות עזרה של מישהו שטובע ובכוחתיו האחרונים עוד מצליח להרים את הראש מדי פעם מעל המים, ולצעוק, אבל הקול הולך ונחלש. תחפשי את המכתב של אשה יפה, שאני מקווה עבורה שעדיין מחזיקה מעמד, יש לך עולם שלם לפנייך וחים מלאים עניין את מוכרחה מוכרחה בשבילך וכסמן ימני (אינשאללה) לכולנו לעצור קצת, קצת....והלוואי ולא תהייה שביתה, והלוואי ויהייה לך חבר חתיך ומקסים וחדש לכיתה, והלוואי ותלמדי משהו נפלא שימלא אותך עניין והנאה... מחבקת אותך כאילו את הבת שלי .. מפחדת עבור הבת שלי שלא תיפול למלכודת הזאת, ביחוד שרואה את אמא שלה לכודה. ובטוחה שהיא יודעת ומבינה מה שקורה ..בהצלחה LEE. שנה חדשה בפתח מקווה שתהייה מלאה בהתחלות חדשות ונפלאות עבורך וסליחה על השמלציות.

lee_1

New member
מצטערת שזה קצת באיחור...

אני בדרך כלל עוברת על כל מה שכותבים, אבל את ההודעה שלך פיספסתי, ואני מצטערת שעומק ליבי על זה... מה שאת כתבת ריגש אותי מאוד, ואין לי הרבה מה להוסיף חוץ מתודה... אני מקווה שתצליחי להרחיק את הבת שלך מהאינטרנט, או לפחות להגביל אותה בשעות! אני שולחת לך מכאן חיבוק חם ואוהב...(הסימנים לא עובדים לי) ואני שוב רוצה להגיד תודה, תודה על כל המילים היפות שכתבת עבורי...!!!

למעלה