בוקר טוב עולם (-:

בוקר טוב עולם (-:

נראה לי שהגיע הזמן למנות לנו מנהל פורום, שימחוק את כל השטויות... מועמדים?

דלילה

New member
בוקר אור

מה שלומך? הבנתי שג`ימיני רוצה וגם נתן אז שנעשה בחירות?

}}נץ{{

New member
בחירות? מקובל עליי..

אגב, תראו את ההצעה והבעיה שלי בהודעה למטה בבקשה

אולי קצת מאוחר מדי...

כי הבנתי שג`מיני נבחרה ע``י הנהלת תפוז לנהל את הפורום הזה... ובשאיפה, זה יקרה עוד היום. אני חושב שאני די מרוצה מהבחירה. :)

*gemini*

New member
בוקר טוב :)

מה שלומכם? אכן פנו אלי הבוקר מתפוז ושאלו אם אני מוכנה לנהל את הפורום. כמובן שאמרתי שכן. מה דעתכם?

אז בהחלט מזל טוב !! (-:

ומטלותיך הראשונות (אם כמובן שאר חברי הפורום יסכימו למינוייך) - בקשת תגי קוד - בקשת טאג ליין או שני לינקים - FAQ, ו``לקרוא לפני ששואלים`` (-:

*gemini*

New member
במידה ותסכימו

שאנהל את הפורום, אפרסם פה מודעה שאליה תוכלו לשרשר את כל הבקשות. הבקשות האלה יאספו ויועברו על ידי להנהלת הפורומים של תפוז.

זהר פלד

New member
אתר חדש ומגעיל...

ירוק על ירוק? בבקשה... gemini, בתור מנהלת הפורום החדשה - תמחקי את הזבל הזה... ;-)

*gemini*

New member
אני עדיין לא יכולה למחוק

אני מקווה שבהמשך היום זה כבר יתאפשר. :)

זהר פלד ישן ומגעיל !

לא פלא שיצא לך שם כזה.... תקרא שוב למנהלת``תמחקי המנהלת תמחקי`` את ההודעה המלוכלכת צריך למחוק !

rmarko

New member
בכל הכנות זהר

אתה בהחלט ישן ומגעיל, אין הגדרה טובה יותר ! B-)

ענבל!

New member
גיברת...

1. מה זה נראה לך פה...? ``פורום פרסום אתרים`` ? 2. יופי שאת מתלהבת מהאתר החדש שלך, זה באמת ניתן להבנה, אבל... כדאי לחשוב קצת על העיצוב , כגע - הוא פשוט מזעזע )-: 3. עם זהר שלי לא מתעסקים, מובן?

טל טל טל

New member
מותר להתארב באדינות? (ליעל)

גברת יקרה ונכבדה. לידיעתך: באמצעות ולא באמצאות אמצעי ולא אמצאי. (זה אם את מבקשת ביקורת בונה על האתר שלך) ובקשר לזוהר........ תרגיעי! תודה.

בגשר לטאג ליינים!

ג`מיני (ככה כותבים את זה בעברית?) או המנהל האחר שיהיה לא נראה לי צריך לדרוש שיהיה טאג ליינים, ראיתי כאלה בכמה פורומים אחרים בתפוז אז נראה לי שכבר יש אותם.

למעלה