בוקר טוב עולם

vacum

New member
בוקר טוב עולם

קניתי לפני שבוע בערך לאחר מאמצים כבירים את הדיסק המדהים של החברים של נטאשה, רדיו בלה בלה. דיסק מדהים, אני לא מפסיק לשמוע אותו. כל הנושא של הפיצול אישיות נכתב כ"כ יפה ע"י ארקדי ומיכה וכל הנונשלאנטיות המדהימה שם, בנוסף לשיתוף שדרי הרדיו והזמרים המובילים בארץ. מה שאני לא מבין זה איך לעזאזל אין בגמר של השיר הטוב ביותר פה בפורום את אחד מהשירים הנפלאים בדיסק כמו: בלו בלו, רדיו בלה בלה, פרדי על הבוקר, הלו פרדי. וחוצמזה, אחלה פורום, וששני החבר'ה שרבים פה שיהיו נחמדים ויעשו סולחה.

vacum

New member
אני חושב

שהוא מ-94, לא בטוח, אין לי ממש כח לבדוק אני די עייף והדיסק בקומה השנייה

אנחנו

עוברים דיסק דיסק ומכל אחד מוציאים את השיר הטוב ביותר. אנחנו רק בסבב השני, עוד לא הגענו לרדיו בלה-בלה. בסוף נעשה תחרות בין כל השירים שנבחרו מכל דיסק ודיסק של הנטאשות. אחלה דיסק, תתחדש!

vacum

New member
אני עדיין לא אבא

אבל אם כבר התעניית אז יש לי אחיין חמוד ומתוק בן שנה ו-4 חודשים.

vacum

New member
חחחח

אני לא יכול לספר. תקרא את החידה ונסה שוב בין הפותרים נכונה יוגרל אופנוע או כובע גרב

vacum

New member
כל הכבוד!!! ../images/Emo151.gif

הפותרת דינוזאורוק כבד את הזוכה בתחרות מהו גילו של רב החובל! כעת את יכולה לבחור בין אופנוע לכובע גרב. או שאני פשוט אכתוב לך את מילות השיר הנעלה הזה כי אין לי כובע גרב ואין לי אופנוע. השני באוק' 1990 ומעלה, הפי וקסמן מגיש התחנה היא רדיו בלה בלה שטויות במונו בעיברית קלת הערב כל מי שישלח גלויה יזכה באופנוע או בכובע גרב קוק בצהריים חרא של הרגל אבל אצלי רק ככה הדיבור מתגלגל קוק בצהריים חרא של הרגל אבל אצלי רק ככה הדיבור מתגלגל. פאשיסטים זיגזגים קרחות עור וניטים פוליטיקאים חולי הגה וסאדו מזוכיסטים לא הצלחתם למנוע את המהמפכה המשודרת רדיו בלה בלה באויר ואני גיבור המחתרת. פזמון - קוק בצהריים.... היי אמא את שומעת זה אני הפי וקסמן כל העיר עלי יודעת, שללתי את זכות הדיבור ועכשיו אני פיראט מגבר מיקרופון ודיווח אובייקטיווי מפורט הוווו קוק בצהריים... (אני לא זוכר בדיוק את המילים של השיר אז מצטער אם היו לי כמה טעויות)

למעלה