בוקר טוב עולם

א פ ר ו ח

New member
בוקר טוב עולם

מה שלום כולם..אני כבר ילד אמיתי..... כמעט כמו כל הילדים.....אפרואאאחחחחח שמי..
אחח אח......איזו
חמימה בחוץ יום יפה כזה בזמן שאמור להיות גשם.. גשם חשוב לנו..אבל אין כמו יום שנפתח עם קרני שמש. שמתם לב כמה שירים ישראלים חדשים יש בזמן האחרון? משו משו ..ואני הכי אוהב את אמיר בניון ואת מי אתם? יום טוב לכולם ולכולן
אפרוח טורבו ----------------

אפרת.א

New member
יש לי ......./images/Emo24.gif

ציפור קטנה בלב והיא עושה לי מנגינות של סתו ושל אביב חולף של אלף אהבות קטנות.... יש לי בלב ציפור קטנה עם שתי גומות ומנגינה אה........נייניניינינין אהאה נייניניינינין מואהההההההההההההההה

שרי 43

New member
יש כל כך הרבה......

אין לי אחד שהוא הכי הכי...כי אני אוהבת את פוליקר ויזהר אשדות וארקדי דוכין ו.....ו....ו...... אבל מה שעלה לי עכשיו לראש זה שיר של יזהר אשדות לכי, ילדה אהובה, אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים. יש עוד דרכים שאותן לא עברו מעולם לכי לשם קחי לך, ילדה אהובה, את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכול לכי, ילדה אהובה, כי עוד לא מאוחר אל המחר לא, לא, אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי, אני כאן אל תכעסי, אהובה, אם נתנו לך לחשוב אין כאן מקום לאהוב פעם היה זה חלום שאליו מגיעים ממקומות אחרים לא, לא אל תכעסי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי, אני כאן ואני כבר עייפתי מאד על שנים אבודות לא אבכה כשביקשתי למצוא את הסוד זה שגם מחכה לך לכי, ילדה אהובה, אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים נסתרות להגיע דרכן לכי איתן

כ ל נ י ת

New member
../images/Emo141.gif||

בבוקר השכם ישנת שקט ורך התכסיתי במעיל לא רוצה להביט השארתי הכל מונח ואת צרור המפתחות בתיבה כמו תמיד תביט עליי שרה ברחובות מקבצת אהבות .............. ריטה

natali323

New member
ריטה

ערב כחול עמוק איןן שיר שעושה לי את זה יותר ערב כחול עמוק תולה עגיל אדמדם............ ----------------------- פרוחי בוא נרקוד???????????? מה שלומך חבר שלי?

שרי 43

New member
לנטלי וכלנית

ערב כחול עמוק תולה עגיל אדמדם לרושם ומעשן תפרחת קטורת של אזדרכת ומרחש בלחש אולי הפעם אולי הפעם. כמה כחול הערב כמה עמוק אלוהים יודע למה שלא תפתיע חד וחלק בפתח כמשחר בלי הרף לרוות עוד פעם לרוות עוד פעם. כל הכחול העצב כל העמוק אין קצב בא לי בזאת הפעם, ליפול על חרב למות עליך למות למות עליך לזכר ערב שלא יחזור... ערב כחול עמוק תולה עגיל בצורת ירח רק אעמוד בפתח בלי הודעה מוקדמת כמשחר לטרף לרוות עוד פעם לרוות עוד פעם. כל הכחול העצב...

natali323

New member
תודה../images/Emo25.gif

זה מתנגן אצלי כל היום,כל יום המילים חקוקות חזק חזק רק שאני,בניגוד אלייך לא בא לי להקליד
---------------------- חבר שלי! תתקרב רגע

קוב

New member
לי עולים בראש דברים אחרים לגמרי

אה, וכן, שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. ואחרי שחזרתי מחופים רחוקים, עמוס בתרמיל או יותר נכון עמוס לעיפה בהמוני תרמילים, מזוודות, תיקים, מצלמות ועוד מספר חבילות שלא נמצא להן מקום בכל אותם התיקים והמזוודות. ואם כבר מדברים על אהבה, אז באותם החופים היא היתה איך לומר, ממממממממממ חופשיה! קצת שרופה, אדמדמה, שחומה, אבל הההההההמון אהבה. ויש לי עוד כמה דברים אבל זה אוף זה רקורד...

אפרת.א

New member
קווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבב

איזו הפתעהההההההההה נפלאההה
סוף סוף אפשר לנוח בשלווה, להרים רגליים על הכורסא , ולברך
ברוך הבאאאאאאאאאאא
שפוך הכל - ספר: איך היה , מי היה, כמה היה, למה היה (מי אמר היה ולא קיבל?:)
ממממוווווואאאאאאאאההההההההההההההההה

קוב

New member
שכחתי להגיד שמגיע לי מזל טוב!

כן, סוף סוף נולדה לי מזוודה חדשה! ולפי התוכנוית זה עוד לא הסוף....מסתבר שמחסום הגיל לא תופס על מזוודות. סיפורים........ לאט לאט, צריך לפרוק, לחלק, לתלות, להדביק (כל מה שלא שרד את תלאות הדרך).

שרי 43

New member
מזל טוב וברוך הבא ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

נו מה...שנוותר לך? חחחחחחחחחחחחח התגעגעתי איש......

motin10

New member
קובבבבבבבב

בוקר טוב קוב וברוכים השבים אלינו בריא ושלם .... עכשיו ממתינים לסיפורים המדליקים ..הבמה לשרותךךךךךךךךךךך

נאן

New member
היי קוב

ברוך שובך! אל תשאיר אותי יותר עם שני הטרנטלות האלו פליז!

חן.

New member
ברוך השב לקוב../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אנחנו מחכים לסיפורים...

למעלה