בוקר טוב עולם....

בוקר טוב עולם....

ניצני אור ראשוניים, קררררררררררר, לפי מבזקי החדשות שאני רואה העולם בוער, אתם ישנים מתחת לשמיכות החמות ואני עם ספל קפה חם רק רוצה לאחל שבוע טוב קחו
ו -
והעיקר תשמרו על
חםםםםםםםםם

שבוט טוב לכולם

ולשאלתך הקודמת אז זה ניקרא קוסמוס, של קטלר. לפי הנציון שצברתי עושה אפשר לראות תוצאות ממש מהדקות הראשונות. עשה דיאטה מצויינת לחשבון הבנק תוך דקות. עכשיו נראה אם יעבוד גם עלי.

monimi

New member
שבוע טוב לכו.........לם../images/Emo99.gif

אל תשימו לב לאיקון כי אני מאוהב בעצמי רק רציתי שתדעו חחחחחחחחחחחחחח שנית במזג אויר כזה סגרירי אין הרבה חשק לעשות דברים במיוחד לא עבודה אבל יש דברים שהמזג אויר הזה כן נותן להם השראה וכל מי שחושב שירד לסוף דעתי יש לי חדשות בשבילו בטוח שלא הבין חחחחחחחחחחחחחחח

שרי 43

New member
מונימי......

יש כמה דברים שאני אוהבת באנשים כמוך: 1. שאתה מודע לעצמך 2. שאתה הופך לפדלאה 3. שהדמיון שלך עובד שעות נוספות אז יש לי כמה הצעות בשבילך: 1. אל תפסיק להיות מאוהב..זו הרגשה נפלאה 2. תתחפר מתחת לשמיכות עם ספר טוב או עם זו שאתה מאוהב בה 3. תכניס את הדמיון למצב של טורבו אתה מבין...זה הדבר היחיד שבגללו אני מוכנה לסבול את החורף.....ההתחפרות מתחת לשמיכת פוך חחחחחחחחחחחחח

שרי 43

New member
טוב תראה....

אחרי שהבנתי שהמכשיר הזה יעשה לי שני דברים בטוח: 1. יסבך אותי כספית ועוד יותר עם מנהל הבנק 2. יוריד לי את הכרס לביציות שזה יסבך אותי עם עצמי ועם הגניקולוג שלי החלטתי פה אחד לוותר עליו! אני חוזרת לכפיפות הבטן.....אני רק צריכה מישהו שיחזיק לי את הרגליים

monimi

New member
כפיפות בטן????????????../images/Emo23.gif

וואוו זו תנוחה שממש אני אוהב התנוחה היא התנוחה הקלסית ולהחזיק את הרגליים אני תמיד מוכן רק אני מקווה שאת שמה טרנינג ולא חצאית כי אני לא בטוח שאני אתרכז בהחזקת הרגליים חחחחחחחחחחחחחחחחחח

שרי 43

New member
חשבתי על הענין....

אני שומרת את זכות התגובה למקום ולזמן שאני אמצא לנכון. וזה לכל הדעות מדאיג חחחחחחחחחחח

חן.

New member
יום טוב לכם../images/Emo24.gif

השמים מכוסים עננים , כמה טיפות של גשם ו...קררררר בחוץ, ספל מרק עוף ביד עם הרבה שקדי מרק....טעיםםםםםם...

שרי 43

New member
אוריאאאאאאאאאאאאאל

יש לך בשבילי איזו תמונה של חוף ים, הרבה ביקיני, הרבה שמש ואיזה וופל אמריקאי עם הרבה...אבל הרבה קצפת????????????? תודה חומד על ההתחשבות

שרי 43

New member
חנצווווווווווו ../images/Emo25.gif

מה זה קרררררררר גם ביום ועוד יותר בלילה. רואים שלא טעמת את מרק הדלעת שלי....ממממממממממממממ חבלז

למעלה