בוקר טוב עולם!!

גלעד40

New member
בוקר טוב עולם!!

סוף סוף החליטו במקום העבודה שלנו שלא עובדים ביום שישי. אפשר לישון עד 8 או 9 בבוקר ללא לחץ ללא טלפונים מעצבנים ממקום העבודה ללא רעש של כל המכונות הרכבים והאוטובוסים ללא סידור עבודה ללא בקורות ועם הרבה חייוך ושמש בחוץ וציפונים מצייצים להם על העצים. בשבילי זה אומר הכל. ובשבלכם מה זה אומר?

בוקר טוב ושבת שלום

גלעד זה פשוט נפלא שיש את שישי שבת למנוחה ואולי גם לחופשה שיהיה רק המון הנאה ציפורים מצייצות אוירה חמה שמש זורחת נותנת מחומה
לך ולכולנו בוקר מלא אהבה שבת שלום לך ולכולם

חן (*_*)

New member
בוקר אור לכולם ושב"ש ../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

בין לבין, קפצתי לראות מה נשמע. בסוף השבוע -לפחות עד מחר אח"הצ לא אהיה בבית, אנחנו מוזמנים לבית מלון לשבת בר-מצווה, וביום ראשון בערב, אהיה בדרכי לחו"ל. מתגעגעת אליכם חברים.

גלעד40

New member
זו הפעם הראשונה

שאנו לא עובדים בשיש שבת, נראה לא רע לנצל את הימים האלו לסוף שבוע ארוך. חן לאן את נוסעת? אני ב-4/7 נוסע לצורפת, אני מוזמן לחתונה של בת אחי. היא רק בת 18, אבל מה לעשות? כל מה ששכנענו אותה שאין לה מה למהר ואף אחד לא רודף אחריה. אוזניים לה, אך לא שומעות את דברנו.

חן (*_*)

New member
אני נוסעת לטייל ב................

רוסייה- אמור להיות טיול מיוחד ומעניין. מאחלת גם לך נסיעה טובה ומזל טוב לנישואיה של אחייניתך. (היא לא צעירה מעט לנישואים?)

חן...אופו ברוסיה???

מקוה שסנט פטרבורג כלולה בטיול. בין הערים היפות בעולם. כל השאר....ככה, ככה.

באה לפעמים,למה את נדחפת?

אני הייתי לפנייך דיברתי עם חן לפנייך אז למה רואים לך כעת לפני?

מה זה רוסיה?מי נוסע לרוסיה?

אופו את נוסעת לרוסיה? אפילו שאני לא מתמסרת את ברכתי לך אני מוסרת ישנו כאן בפורום צלם אחלה צלם שבעולם,אפילו שעוד לא הספיק לצלם אותי כדוגמנית עירום,מקבל מחמאה ממני שם הצלם הראשי קוראים אותו טומי העוזר שלו זה קונן היפה (מכירה?) תבקשי ממך להעביר לך קורס זריז בצלמנות, וכאשר תגנבי גבולות ברוסיה פשוט תצלמני ותשלחי לנו בפאקס כמה תמונות, רשמים שחברייך בפורום יהיו בטוחים ומשוכנעים שהיית ברוסיה. דרך אגב חן עשי ג'סטה קטנה תראי אם זה נכון מה שהם אומרים תראי אם באמת ובתמים הם הורידו את המסך האדום. רק תראי ואפילו תצלמני
ועוד שאלה חן, קחי איתך את התמונה הזאת שהגיעה הבוקר למפקדה שלנו ותראי אם זה צולם בקרמלין כמו שכתבו לנו ואם לא,אז נא תלמדי את הנושא לאורכו ולרוכבו ופשוט תעבירי לנו בצופן

הלו הלו מרינה....מה את עושה ברוסיה?

מה זה פה??? תשכחי מזה שהורידו את המסך!!!!!1 תגידי, מתי היית פם אחרונה בהבימה? האם גם שם הורידו מסך??? כאשר המלעון לקחת אותי לרוסיה, במקום סווטלנה, הייתי בשוק הייתי המומה, בכל קומה ישבה לה קומיסרית, ועקבה אחרי תנועותי. תגידי לי יא מרינה, שלא מתמסרת בקלות, אלא היו הנחיות שלך??? וכל זה במוסקבה הבאה עלינו....נו...לטובה.

מזל שאת באה רק לפעמים../images/Emo140.gif

אחרת הייתי צריכה כל הזמן לתת דין וחשבון על כל תנועותי,כמו לק.ג.ב ורק להשכלתך,אני הייתי ברוסיה עוד מזמן מזמן,עוד כשאסור היה בכלל לבוא לבקר שם. ואני בכלל לא הייתי צריכה לבוא לבקר כי שם נולדתי,אפילו הספקתי להיות שם קומסומולית מדופלמת חחחחחחחחח ורק בגלל הפה שלי רצו לאסור את הורי. וזה כבר לא מצחיק!!!!! ובסוף,על מנת שיד הורי תהיה על העליונה אז מה עשו? קיפלו אותנו הילדים כחבילה ואידה ברחו משם כל עוד נפשם בהם. אז אם תשאלי אותי אם הייתי חוזרת לשם בטיול אפילו אז לא לא הייתי חוזרת לשם,.... וחוץ מזה מה אכפת לך אופו הייתי כבר אמרתי לך שאני לא מוסרת ולא מתמסרת:)

גלעד40

New member
היא צעירה מאוד! בשביל להתחתן!!!

אך כל המאמצים והשכנועים מצד הוריה לא העלו פרי. עם זאת אני מאחל לך נסיעה טובה.. והטיול הבא יהיה בצרפת או במרוקו. אני הייתי במרוקו 10 ימים היה טיול חלומי.

כבר שבת...שבת שלום גם כאן לכולם

חן נסיעה טובה לך,תהני מהחופשה שלך ושובי הביתה בלי כל מיני בלגנים כמו ששבת בפעם האחרונה. הפעם לפני שאת יוצאת לדרך קחי מאבקת הכוכבים של גחליליתוש ותראי שזה ישמש לך כתפילת הדרך
שבלולינה...אין כמוךֱ! למרות שכעת אני הייתי אמורה לאכול ארוחה של שבת ארוחתך שהכנת אותה מהבוקר באה לי ממש ממש בזמן. חן חן לך ושבת שלום

חן (*_*)

New member
תודה פנינתי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הפעם, אני מלכתחילה נוסעת במצב לא כל כך טוב, אבל אני מקווה שהכל יהיה בסדר. מה שבטוח, אזהר מאוד. (פרטים, באופן פרטי)

../images/Emo5.gif יודע מה זה ???

פרצוף ירוק מקנאהההההההההההההההה... הלוואי עלי חופשה שתהיה קטנה אבל חופשה . אני קמה כל בוקר ברבע לחמש ... בחמש וחצי מתחילה את העבודה . ציפורים אני שומעת כשאני מחכה להסעה ושמש .... נו טוב תמיד יש שמש היכן שאני נמצאת . לא פייר ..
בכל מקרה , תהנה תבלה תעשה חיים ותשמור על עצמך . מקנאה אבל מפרגנת

גלעד40

New member
אל דאגה גם אני קם ב-06:00

ומגיע הבייתה ב-18:00 אבל את השמש אני רואה מבע לחלון. טוב לפחות שהוסיפו את השעה הזו!! לפחות אני חוזר כאשר יש עוד אור יום. אבל בחורף

למעלה