בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

שיהיה אחלה בוקר

יפה שלי...

את כל מילות האהבה אקשור בסרט אתן אותן במתנה אתן גם ורד למענך אני אשכח את חולשותי... ככה אני שרה למיקה כל הזמן איזה פולניה גם לך מגיע אז ממני אליך

ניקולי

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

בזה הרגע ליוותי את דו'דה לתחנת אוטובוס ומשם הוא נוסע לרכבת ומשם בחזרה לשם. אתמול בערב הוא הגיע ע"מ להעיד היום בביהמ"ש הבעיה היא שהמשפט בוטל אך הוא ידע זאת רק בבוקר...כך שזכיתי בלילה נוסף עם אהובי
ובשישישבת הוא נשאר שם
וכבר אני מתגעגעגעגעגגע ...
חוץ מזה אתמול הייתי במסיבת סיום של הקטן.. ולא תאמינו עם מי הלכתי... עם הגרוש שלי (חיחיחיחיחיחי)..
אבל סה"כ היה בסדר הקטע הוא שהגענו למצב שהוא מתייעץ איתי מה לעשות?? ועם מי ללכת?? נו?? מי בכלל חשב על כזה מצב? שיהיה לכם שוב בוקר נפלא

אוי ... העיקר שהיה לכם ת'לילה

ניי ניי... טי ניי ניי נייי בקשר לגרוש... יעבור...

בוקר טוב

השבוע הוא שבוע ארוך .... אני עובדת מחר כל היום עד שעה 18... וגם ביום שישי .... ואני לא אוהבת .... לפחות יש את השמחות הקטנות של אחרי העבודה ביומיים האחרונים הייתי בלי קול וכולם היו ממש מרוצים מזה מה אתם חושבים שזה אומר??? התגברתי

מאו יין

New member
../images/Emo140.gif בוקר טוב !

היי, הנה כמעט שוב קרה לי מה שקורה לי תמיד כשכבר יש לי איזה 5 דקות להכנס לפורום.. אני נכנסת ואז כדי לא להרגיש ממש מחוץ לענינים ו/או לאמר בטעות משהו שיפגע במישהו כי אין לי מושג מה קורה, אני קודם כל עוברת על ההודעות האחרונות ,ושוקעת בקריאה שלהם...ואז כבר צצים לי מיליון דברים (נו אני בכל זאת בעבודה...) וכבר אין לי זמן להכניס מילה... הקיצר, קראתי... קראתי את השרשור שמיקי פתח למטה לגבי הפורום ומה שקרה/קורה לו, ויש לי המון מה להגיב ואני אנסה לעשות זאת אפילו עוד היום.... אבל בלי קשר, אין עליכם אנשים, ואם זה נשמע קצת פרחי זה רק בגלל שאין לי מילים לתאר את מה שאני חושבת על האנשים ביצרו את אותה חבורה בפורום הזה! שיהיה לנו יום קסום!

בת ה י ם

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif

בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב כי אין לי משהו חכם על הבוקר

בת ה י ם

New member
הלו את שם.....אופו טבעת ???

ואיזה טוב בבוקר....כשילדה בת 7 תובא היום למנוחות אוווף..... עוד נר ורטואלי עוד מלחמה עוד עוד עוד ?? עד מתי...? >זהו הוצאתי<

למעלה