בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

והקפה של הבוקר
למיקי
לריקי
לניקולי
למרין
לג'ס
לסנואי
לסידי
לבת בת
לשירן
ל
יקר
לקטנה וחמודה
לכל אחד ואחת הצופים הנצפים והמשתתפים טוב אז כולם אומרים חברה סגורה ואני לא יכולה להגיד שאין אמת בכך האמת שבכך שאנחנו כותבים אחד לשני ולא דברים כללים זה מה שיוצר את הרושם של חברה סגורה (ומישהו יקר אמר לי זה היה כך מהתחלה) אבל פורום לדעתי לא צריך להיות כך נכון שבין ההודעות צריכות/יכולות להיות הודעות שהן נוגעות לכותב מסויים אבל בפורום כדי להחיות אותו צריך להביא דברים,קטעים,סיפורים גם אם הם תעתיקים של קטעי ספרים המדברים על אכזבות (מאחר וזה נושא הפורום) וכך אנשים יכולו להגיב ולהביע את דעתם ואז נפתח שירשור שהוא מעניין שלגביו צופה מבחוץ לא ירגיש מאויים להגיב. אז אוקיי לכל האנשים שהחליטו להעביר ביקורת ואני רואה בה ביקורת בונה כי אני יודעת שחלקנו יודעים שבאמת יצרנו חברה סגורה וחברה סגורה טובה מחוץ למחשב אבל כאן כדי להחיות את המקום תביאו דוגמאות תנו אתם קטעים שאנשים יוכלו להגיב ולא רק לבוא ולבקר ברוכים הבאים לכולם אני באמת מרגישה כך.

ניקולי

New member
בוקר טוב לכם ../images/Emo24.gif

ואם כבר לשלוח תמונות וכאלו.. תראו איזה מ-ה-מ-ם...

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

מממממ ככה באתי....בגללך , בגללו, בגללה, ב ג ל ל כ ם החברה הסגורה הזו (מרימה גבה.....) קיימת רק במוחם של אנשים אז נכון שיש מפגשים ומסרים ופונים למינהם אבל מה הקשר ??? אפ'חד כאן (למיטב זכרוני הרעוע) לא סר את דלת ביתו לאנשים/חברים חדשים אז קדימה חלאס שטויות..... ה
טעים ומחמם ת
בוקר טוב בית ל ה ת ע ו ר ר וברוך הבא לב יקר

אין לי ארץ אחרת

בת בת אז מה את מתכוננת לחופש הגדול בפורים ולמה הילדים שלכם מתחפשים סידי לא התכוונתי אליך אני יודעת שאתה תבוא בפיגמה אתה יודע איזה ילד יוצא לעירקי עם רומניה הגנב מבגדד אז תבוא עם פיגמה ואני יביא את העירקית עם ממליגה ונראה מה יצא

ניקולי

New member
יש לי בעיה..

אני ממש לא יודעת למה לחפש את הילדים שלי.. במיוחד הגדול הוא גבוה ואין תחפושות של ילדים שיכולות להתאים לו.. יש לכם רעיונות??

בת ה י ם

New member
מה גם השנה יש חופש גדול ????

חחחחחחחחח חכי קודם פסח , יום העצמאות ל"ג בעומר...ורק אח"כ החופש הארו והמעצבן הזה........ בנתיים על הגדר מחייכת......

'מרתי לך חופש גדול

לא האמנת לי..... בוקר טוב לכן בנות ולכל הצופים שלו באשר הם ... ישנתי היום 4 שעות רצוף (איזה כיף!!!) גם לי אין עדין תחפושת למיקולינקית הקטנה שלי אבל אני רוצה לעשות לה משו ולא לקנות ... יותר כיף.. לדעתי כזו אני מפגרת מה 'לשות? שיהיה לנו יום בכיף אני רוצה שכל מי שמגיע (לבד ועם ילדים) יגיד לי מה הוא רוצה לעשות באותו יום אצלי בבית רוצים להזמין פיצות? להכין המון צ'יפס ונקניקיות? אולי המבורגרים? לעשות משו בשביל הכיף ... וגם אלו שבאים בלי הילדים מוזמנים להתנהג כמו ילדים ואל תגידו לא יכולים אני יודעת שיש לכם את זה!!!

בת ה י ם

New member
אני רוצה ל ../images/Emo1.gif אפשר ?

ג'ס - יש לי דלמטי ונמר באווברול אם תרצי תאותתי לבד....? ביד......? זה מה שעושות לך 4 שעות שינה..........?

ניקולי

New member
אווווו תודה

איזה רעיונות הבאתם לי לתחפושות תודה נשמות.. לא הייתם צריכים לעשות רשימה כ"כ ארוכה עכשיו קשה לי לבחור בין התחפושות.. אתם יכולים לעשות רשימה יותר קטנה??? בבקשה!!!!!

פוצי אולי ... תשאלי ת'נער

אולי הוא יודע מה טוב לו ואולי בכלל בא לו להיות שועל??? מאפו לך ?... את מחליטה על התחפושות שלו מתוך בחירה שלו?

ניקולי

New member
כןןןןןןןןןןןן אני יודעת

אתם לא מבינות????????????? הוא בן 11 והוא שיהיה בריא יש לו רעיונות הוא רוצה לקחת את הבגדים של הקרטה ולהתחפש לנינג'ה.. לא יודעת נראה.. בכל מקרה.. אתם באים מחופשים?? אם כן למה אתם מתחפשים?

מאו יין

New member
שלום....

טוב, אני חוששת שאני לא כל כך מתאימה היום לאווירה הפורימית הצוהלת ... וזה כי אני כבר מחופשת... מחופשת למישהי עייפה , מותשת, ומדוכאת.... אני מחופשת למישהי שכל ערב חוזרת מהעבודה ב19:00 ואורזת את החיים שלה בקרטונים ועם הרבה עיתונים....(עוברים דירה ביום שישי...). אתמול לי ולעופר היה ריב ע נ ק על כלום , מכירים את זה? ריב היסטרי על שטות?? והקטע הכי מגוחך שאחרי שכל היום צרחנו אחד על השנייה בטלפונים חזרנו בערב הביתה כמו זוג אוהבים שלא ראה אחד את השנייה 200 שנה ..... אוף החיים שלי מעצבנים...

mariana

New member
מאוששקהההה

מתוקה מה עיניינים??? סחטיי'ן על הדירה ה"חדשה" שיהיה לכם רק טוב שם. את לא צריכה להרים ידיים על החיים האלו, אין לך על מי להוציא את העצבים, מזל שיש לך את עופר לצעוק עליו והוא למעוק עלייך ואז משלימים. אין מה לעשות. בדוגיות לא רק טוב יש גם רע, יהיה בסדר מאמי.

ניקולי

New member
קוקיל'ה על מה את..

מדברת?? לריב זה טוב כפרה ככה משלימים והנה את רואה?? רבתם ופתאום באתם הביתה ו.. אהבתם והתלהבתם כאילו לא ראיתם אחד את השניה 2000 שנה.. מה רע בזה??? מזל טוב לרגל
המושכר החדש.. מקווה שיהיה לכם שם יותר מרוווח ונחמד.. ו.. מקווה לראותכם בקרוב

ניקוליייייייייי

נראה לך שבגיל שלהם הם יסכימו שתלבישי אותם איך שאת רוצה חחחחחחחחחחחח הצחקת אותי הקטנה שהיא בת 4 וחצי יודעת כבר מה היא רוצה ולא חשוב שיש לי כבר תחפושת נפלאה היא לא היא רוצה ברבית ורודה אבל לא סתם ברבית ורודה עם שרוולים צמודים שמלה מתנפנפת ולא סתם ברבית מלכה עם כתר ושרביט אז שלך חחחח ואת בת בת מה אצלך לובשים בפורים

ניקולי

New member
התעלומה נפתרה

נופרוש נשמה אני בכלל לא חושבת איך להלביש אותו פשוט רציתי עזרה בתחפושות כי הוא בעצמו לא כ"כ יודע למה והוא ביקש את העזרה שלי!! חוץ מזה שכרגע אבא שלהם לקח אותם והוא נותן לכל אחד מהם תחפושת מה שהם רוצים ככה שהתעלומה נפתרה..

למעלה