בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

שיהיה לנו אחלה בוקר סידי הזכרתי אתמול מחלות כי פשוט כולם סביבי עם התקררות כזו או אחרת לאחד פחות חמור לשני יותר אז רציתי לאחל לכולם באשר אתם שיהיה לכם בריאות שלמה ולכם אני חוזר הביתה אני והגיטרה אני חוזר הביתה והדרך... סידי ההמשך בידך

sidi

New member
בוקר אור

לכולם. נופר, כמה נוסידקסים וקולדקסים הכל עובר.
השיר במשך היום
יום טוב שיהיה.

בוקר טוב

וואוו כמה זמן לא הייתי כאן תגידו לי ככה אתם מתחילים את הבקרים שלכם? מה קרה? איפה כולם? שיהיה לכולכם בוקר טוב יהודה

מקווה שאכן ככה

שיהיה יום טוב ובוקר נפלא אתמול הבוקר התחיל עם קשת מדהימה בענן והיום בשמש מהממת מחממת ומאירה מקווה שלכולנו יאיר היום אוהבת אתכם

ניקולי

New member
משהו שקרה לי אתמול

אתמול בשעה 08.45 הבוסית שלי הגיעה לביתי ע"מ לתת לי את הרכב שלה בדי שאסע עם בני הקטן לביקורת בביה"ח. אקיצר כמו שאמרתי בשעה 08.45 היא הגיעה לביתי ואילו אני הקפצתי אותה לעבודה. נסעתי לביה"ח לביקורת עם בני הקטן שהינו שם עד השעה 11.30 ואז חזרתי לעבודה. כאשר החנתי את הרכב הכל עבר כשורה אבל.. כשרציתי לצאת מהרכב חשכו עיניי שתיי הרגלים שלי נכנסו עמוק בתוך שלולית שלמראית עין השלולית לא נראת בכלל עמוקה אבל איך ששמתי את רגליי בשלולית כמעט טבעתי. מיד קפצתי למקום שאין בו שלולית ואז נזכרתי שהבן שלי לא סגר טוב את הדלת שלו חזרתי שוב לרכב דלגתי מעל השלולית והופס עליתי בצד של הנהג עכשיו הרכב שלה הוא רכב מסחרית שהייתי צריכה לשכת על האמברקס ע"מ להגיע לדלת האחורית, למה לא הלכתי ישר לדלת האחורית?? זה בגלל ששם כבר היו גלים המים היו כ"כ עמוקים שהחלו הגלים להגיע עד לברכיים. בקיצור פתחתי את הדלת האחורית עוד בעודי יושבת על האמברקס ומנסה לסגור בכל הכוח לא מצליחה ושוב מנסה לסגור בכל הכוח עד שלבסוף הצלחתי. (מזל שלא נקרעו לי המכנסיים). ירדתי מהרכב ושוב טראח בתוך שלולית של המים.. לא נורא המזגן במשרד היה כ"כ חזק שתוך שניות התיבשו לי הקצוות של המכנסיים.
מקווה שזה לא יקרה לי שוב....

העיקר לא להתלונן

אחלה של תנאים יש לך בעבודה בוסית טובה רכב ובריכה פרטית (משוכללת לא סתם בריכה אלא בריכת גלים..) מה רע לך??? יום מופלא

ניקולי

New member
את יודעת מה ג'ס??

לא ראיתי זאת בצורה כזאת את צודקת אחותי אחלה תנאים יש לי...
את רוצה אולי לבוא לעבוד איתי????? דרך אגב... אולי אני אוכל לסדר לך משהו רק הגידי כן.. ולא משרה מלאה יכול להיות חצי משרה רק תגידי כן..... אני אבדוק לך מבטיחה אוהבת ניקול*

למעלה