בוקר טוב עולם

sidi

New member
בוקר טוב

למה להזכיר בכלל מחלות על הבוקר?
שיהיה אחלה יום לכולם.

יום נפלא לכל אוכלוסית הפורום...

הדלה ביותר !!! חבר´ה מה קרה ? נלחמנו כדי להחזיר את הבית... ועכשיו כולם נטשו... מה קורה ? בת הים, ריקי, מאו, מרין ילדיייייםםםם שובו הביתה !!

בוקר טוב (או צהריים)

מה קורה??? נופר הכל טוב??? סידי שנים שלא ראיתי אותך פה מיקי מיקי מיקי מה איתך ????????????? ולכולם באשר הם מיקה רוצה לדעת מה המצב????

ובכן... באשר למצב...

תלוי על מה מסתכלים... או טו טו מלחמה... אבל יהיה בסדר... (מישהו רוצה להתארח אצלי בצפון ? יש גם ממ"ד...) וחוץ מזה... שיישרף כל העולם... לי טוב... אפילו טוב מאוד !!!

../images/Emo6.gif איזה חמודה מיקה הקטנה ../images/Emo6.gif

ג'ס, תאמרי למיקה שהכל אחלה ושהיא מתוקה שבא לאכול אותה. ומה שלומכם חבר'ה? למה השביזות הזו? ניקולי...מה קורה עם היומן? הוא חסר לי היום. אנשים יקרים, תחזרו לעצמכם, הפורום מאבד חיים!!!

קטנטונת...

דווקא לך לא קראתי, אבל זה כי ראיתי שאת מופיעה כאן לפעמים... מה קורה ילדה ? קר בעיר הקודש ?

מיקיייייייי ../images/Emo24.gif

מה שלומך? אכן קר מאוד בעיר הקודש, אתמול והיום הגעתי לעבודה כאילו אני נוסעת לסיביר, שני מכנסיים, שתי זוגות גרביים, שלוש חולצות, צעיף, כפפות ומעיל ועוד קר לי, אני שוקלת לעבור לאילת...
סתאם...לעולם לא אעזוב את עיר בירתינו היפה.

ניקולי

New member
אל תשאלי קטנה וחמודה

זהו ש.. היומן נקרע לי, ולכן לא כתבתי בו כבר כמה ימים. מקווה לקנות יומן אחר ובו אשלים את החסר.. באהבה ניקול*

ניקול...לא ייתכן שנקרע לך היומן...

אני לא מוכנה לזה בשום אופן! חזרי מהר לכתוב ביומן, אחרת איך אדע מה מצבך ומה מצב הפורום? אה?
ובכלל, אני מנסה לחשוב על משהו מקורי שיחזיר לכאן את כל האבודים. איפה מרין ריקי מאויין קנגורית וכל השאר שכבר זמן רב שלא ראינו אותם? אני עצובה מאוד

ניקולי

New member
קטנה וחמודה

מצאתי פתק ועל כתבתי : יומני היקר! היום יום שני ה 10.02.03 יום שבו מקבלים משכורות..
זה מכבר שבוע שלם שהניני כותבת ביומני על הא ודא והפעם אכתוב לך על נה נה נה
. תראה יומני היקר היו כאן הרבה יותר אנשים הרבה יותר חברים ההיכן הם האם חבריי ישובו אליי.??? תראה למשל קטנה וחמודה בכל יום קוראת דף מיומני (שזה אתה) ובכל יום היא מתרשמת ודיי מרותקת. יומני היקר אם יש לך טיפ טיפה זמן בשבילי עשה שהפורום יהיה מלא באנשים חמים וחממי
שלך יומני היקר ניקול*

איזה מקסימה את ניקולי ../images/Emo23.gif

אני שמחה שחזרת לכתוב ביומן, חשוב מאוד לשפוך את הלב (עם אבי ביטר?) איזה קטע, כבר המון זמן שאני לא מקבלת משכורת ב10 לחודש שכחתי לגמרי שהיום הוא יום משכורות.

ניקולי

New member
שמת ../images/Emo23.gif

שכתבתי עלייך ביומן??? את חלק דיי נכבד חבריי תגידי לי אם לא ב - 10 מתי את כן מקבלת??? (משכורת כן?)

שמתי ../images/Emo23.gif שכתבת עליי ביומנך...

ולכן כתבתי לך שאת מקסימה. לא שמת
? אני מקבלת משכורת בכל 1 לחודש.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק עכשיו נפל לי האסימון......חחחחחחחחחחח
מתיי אני מקבלת???????

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אמרו לך פעם שאת א.... סתםםםםםםםםםםםםםם נשמה את מקסימה איך לא שמת
לזה שכתבתי מקבלת??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יקרועה אחת.. אקיצר ב - 1 לחודש נו.. אז מה הפלא שאת לא זוכרת שב - 10 מקבלים משכורת?? אני מקבלת כל 10 לחודש... אוהבת ניקול*

למעלה