בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

sidi

New member
בוקר אור ../images/Emo13.gif

מה נשמע? שיהיה יום יפה.

בדיחה

יום אחד, נוסע זקן אחד ברכבת. מולו מתיישב בחור צעיר, פאנקיסט, עם כרבולת בשלל צבעים. מביט עליו הזקן ולא מוריד את עיניו לאחר כמחצית השעה פונה הבחור לזקן: תגיד לי , מה נתקעת עלי??? עונה לו הזקן: "לפני המון שנים זיינתי תרנגולת, נראה לי שאתה הבן שלי"

ניקולי

New member
חחחחח בוקר טוב גם לכם

אם התחלנו את הבוקר עם בדיחה בואי תשמעי עוד בדיחה.... שני חיילים, חייל וחיילת יושבים ברכבת ונוסעים את דרכם לבסיס בחיפה.. תוך כדי נסיעה ענוגה מביט החייל על החיילת ונקסם מיופיה.. כמו כן החיילת הביטה בו והוקסמה מיופיו. כאשר הגיעו לחיפה הושיטה ידה אליו ואמרה : "נעים לי מאוד לילך" מיד הושיט את ידו אף הוא אמר : "זה בסדר לי כבר רטוב מחדרה"...
שיהיה לכם אחלה של בוקר ובשורות טובות ניקול*

חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחח הרגת אותי אוף היום מתחיל סופ"ש אחרון שמהעבר השני שלו... עבודה... מקווה להנות כמה שיותר מיקה בגן והיום יש פה עוזרת אז גם אי אפשר לישון צהרים כמו שצריך אבל אני אגנוב שעה ... וצבע בשיער ותספורת והתייפות לפני שמתחילים מחדש ת´מרתון הזה... יאללה יום מוצלח

ניקולי

New member
נופרי

קראת פחות את הבדיחה שלי??? ובקשר למה שכתבתי לך באישי.. אז לא, קיבלתי רק את מה שכתבתי לך.. תודה על הדאגה אוהבת

@@

New member
בוקר טוב אנשושים ../images/Emo186.gif

אני מתה לסיגריה אבל אין לי
, יש מתנדבים
נופרי תודה על
אחרי כמה כוסות של
(אמש) אני צריכה איזה זריקת התעוררות... יום קסום

מיקי 35

New member
בוקר טוב לכם

מה שלומכם יקיריי... ושוב אני כאן אחרי מעט שעות שינה... הלכתי לישון ב- 3:00 אחרי ערב מאוד מעניין
שיהיה יום נפלא לכולם

בת ה י ם

New member
../images/Emo124.gif בוקר טוב לעמי ותמי

חחחחחחחחחחח אין לי גשם...... אין לי כוח..... אבל יש לי ביסלייייייייי

@@

New member
ואני חולה ../images/Emo122.gif

יש לי כאבי בטן נוראים וגם קצת חום, אני חושבת שבשעה הקרובה הייתי פה... אני מרגישה זוועה ואיך אני אנהג

mariana

New member
בוקר טוב לך יפתי

יאלה שיהיה כבר גשם. אני מכינה לך שוקו חם
בדרך
ל@@ עם
תרגישי טוב מתוקה

@@

New member
מרינוש....../images/Emo51.gif

אני עם הלשון בחוץ
, מחזיקה ת´בטן חזק, חזק...לקחתי
נקווה שתהיה הקלה קטנה... ו...
על
הייתי זקוקה לזה

mariana

New member
בוקר טוב לכם

אתמול גם אני יצאתי לבלות. הלכנו לאכול פיצה ואז נסענו לבינגו ביזבזנו קצת כסף. וזהו היה נחמד אז שיהיה לכם יום נפלא וקסום(כמו שריקי אומרת)

למעלה