ליהי פעם שניה
New member
בוקר טוב עולם
השאלה התמימה שקרוסלע העלתה כאן אתמול, גרמה לי קצת לחשוב על החברים המקיפים אותי.
מהילדות - יש לי חברה אחת שחיה בארה"ב <ואת בלו כאן בפורום>
צבא - יש לי קבוצת חברים שאיתם אנחנו חוגגים כל שנה את יום העצמאות ולאחרונה התחלנו לחגוג עוד כמה חגים יחד..
מקום עבודה ראשון - נשארה לי משם חברה אחת שלאחרונה ממש הקשר התמסמס
מקום עבודה שני - יש לי קבוצת חברות שאיתן אנחנו נפגשות אחת לשלושה חודשים מור אור לס
מהלימודים גם יש לי קבוצת חברים שאנחנו כל היום מזיינים אחד לשני את המוח בווטס אפ..
ומכאן- מהעולם הוירטואלי הזה שהוא חלק מהחיים שלי בעשור האחרון יש לי כמה חברים מאוד טובים שחלקם
הפכו לחברים בחיים האמיתיים שלי ומלווים אותי והם כבר חלק בלתי נפרד גם ממשפחתי...
ויש חלק שהם מלווים אותי בצללים, שאף אחד לא יודע על קיומם אבל עדיין הם חלק בלתי נפרד ממני כבר לא מעט שנים....
ומתוך כל הרשימה הגדולה הזאת, יש בסה"כ שניים או שלושה אנשים שאני יכולה להגיד שהם חברי נפש שלי ובלעדיהם לא יכולתי להעביר את חיי.....
ואיך זה אצלכם?
יש לכם הרבה חברים שמלווים אתכם?
איפה רכשתם את החברים שלכם?
כמה חברי נפש יש לכם?
האם יכולתם לחיות ללא חברים?
השאלה התמימה שקרוסלע העלתה כאן אתמול, גרמה לי קצת לחשוב על החברים המקיפים אותי.
מהילדות - יש לי חברה אחת שחיה בארה"ב <ואת בלו כאן בפורום>
צבא - יש לי קבוצת חברים שאיתם אנחנו חוגגים כל שנה את יום העצמאות ולאחרונה התחלנו לחגוג עוד כמה חגים יחד..
מקום עבודה ראשון - נשארה לי משם חברה אחת שלאחרונה ממש הקשר התמסמס
מקום עבודה שני - יש לי קבוצת חברות שאיתן אנחנו נפגשות אחת לשלושה חודשים מור אור לס
מהלימודים גם יש לי קבוצת חברים שאנחנו כל היום מזיינים אחד לשני את המוח בווטס אפ..
ומכאן- מהעולם הוירטואלי הזה שהוא חלק מהחיים שלי בעשור האחרון יש לי כמה חברים מאוד טובים שחלקם
הפכו לחברים בחיים האמיתיים שלי ומלווים אותי והם כבר חלק בלתי נפרד גם ממשפחתי...
ויש חלק שהם מלווים אותי בצללים, שאף אחד לא יודע על קיומם אבל עדיין הם חלק בלתי נפרד ממני כבר לא מעט שנים....
ומתוך כל הרשימה הגדולה הזאת, יש בסה"כ שניים או שלושה אנשים שאני יכולה להגיד שהם חברי נפש שלי ובלעדיהם לא יכולתי להעביר את חיי.....
ואיך זה אצלכם?
יש לכם הרבה חברים שמלווים אתכם?
איפה רכשתם את החברים שלכם?
כמה חברי נפש יש לכם?
האם יכולתם לחיות ללא חברים?