מתנצלת על כי הרבצתי איחור היום,
אך הייתי חייבת חייבת חייבת לבקר את הרופאה שלי, כי כושלראבק עמוד השדרה שלי, עשה לי צרות באמצע הלילה, ולכן נאלצתי לוותר עליכם הבוקר ולבלות אצל הרופאה כדי שתרגיע אותי קצת ותגיד לי שזה סינדרום מוכר ואין לי מה לדאוג בכלל. אני צריכה ללכת למרפאת כאב וזהו.
בינתיים, אני נהנית ממכם
בשנה האחרונה מצאתי את עצמי צופה שוב ושוב ושוב בלופים (עם הקטן בן ה-3 על הברכיים) בכל מיני סרטונים לילדים. אני לא יכולה להגיד שזה ממש עושה לי את זה. אז ברשותכם אני מרעננת את עצמי עם משהו אחר לגמרי...
אני סוג של סטוקר חובב***.
הספקתי לצלם אותך סוחבת שקי תפו"א מן השוק כאילו היו כרית של נוצות.
מזיזה את סלון ביתך מצד לצד כאילו היה חבילות צמר גפן.
עוזרת לעובדי הבניין שעובדים מול ביתך להרים את שקי המלט כאילו היו מקלות צ'יפס.
חמודה, הכל מצולם ומתועד!
הלך לך הקייס בביטוח לאומי
קשה לו עם כל מה שאני מעמיסה עליו. האנרגיות שלי יכולות להרוס גם עמוד שדרה של כדורסלן. אני פשוט לא יודעת להאט את הקצב ומעמיסה על עצמי יותר מדי למרות שהאורטופד אומר לי לא להרים דברים כבדים ולא לעשות פעולות מזיקות, ואני עם הזיכרון של דג, שוכחת אחרי דקה מה הוא ביקש ממני לא לעשות. מישהו כבר אמר לי פעם שרק פטיש יוכל לעזור
אני מתפקדת בלי כדורים נגד כאבים כי אסור לי לקחת כדורים מלבד אקמול ווולטרן, לכן היא שלחה אותי למרפאת כאב. שם מטפלים בבעיות שדרה כמו שלי. אני פשוט מתפקדת עם הכאבים. דרך אגב, מבלי שאף אחד ישמע, עישנתי אתמול סיגריה אחת והיום גם אחת.
הרופאה אמרה שזה בסדר
מפרגן לך בכל מקרה.
ניסית מגה גלופלקס + MSM?
הייתה תקופה די ארוכה שלקחתי את זה.
זה כמובן לא משפיע מיד, צריך כמה שבועות סבלנות אבל בסופו של דבר בהרבה מקרים עושה את העבודה.
בקשר למגה גלופלקס. הם עושים פרסומת נהדרת ולא פעם כמעט והתפתיתי לקנות, אבל הרופאים סקפטיים. אני אתייעץ איתם שם במרפאת כאב. אולי זה באמת יכול לעזור. אני לא פוסלת שום אפשרות ושום סוג של טיפול.
אלא שיש לי כמה דוגמאות שזה כן עבד ויותר מזה שלא עשה כלום, ולכן שווה בדיקה וזהו. משהו כמו חודשיים שלושה ואז תחליטי לבד.
אני מדגיש +MSM , זהו הגורם נגד כאב בפורמולציה הזו.
מן הסתם לא רואה כבר סדרות ילדות,
אבל בילדותי הייתי אוהב את הכיתה המעופפת, כדור פורח, מרקו, המחסן של כאילו, גינת ההפתעות ועוד...
לפני פחות משנה ראיתי איזה פרק של בובספוג וזה ממש ממש הצחיק אותי