בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

אז זהו זה. במהלך ימי העדרותי מהפורום החלפתי את שם המשפחה שלי. החתונה היתה נפלאה ואנחנו מאד נהננו. נראה שגם האורחים מכל שכבות הציבור ואוכלוסיותיו, דתיים כלא דתיים, בבגדים שחורים או צבעוניים, מאד נהנו. לצערי, בני משפחתי החרדים הכינו לי עוד לפני האירוע הפתעה כל-כך מכוערת, שהיה לי אחר-כך אחד הלילות היותר שחורים בחיי, במלוא מובן המילה. אבל זה סיפור שעדיין לא נגמר ואני אביא את פרטיו המלאים מאוחר יותר גם אם זה יהיה בעוד חודש או חודשיים, כמה שידרש. בינתיים אני אתרכז בחלקים היפים של הערב שהיה באמת, אירוע מקסים וקסום עם בן-זוג נפלא שתענוג לחלוק איתו את החיים. שיהיה לכולנו שבוע טוב, וחיים מאושרים.
 
מזל טוב לכלה הטרייה

אני אישית מחכה לשמוע יותר פרטים ולו רק כי גם לי זכור היטב רושם האורחים החרדים מחתונתי מצטרף לאיחול לחיים מאושרים ליאור
 

גל נעים

New member
היי!,לא אמרת לי שאת אוטוטו מתחתנת!.

מזל טוב!,הרבה הצלחה!, וגם אני אשמח לשמוע עוד פרטים על החתונה ועל ההפתעה. נ.ב. אני מקווה ש-"העיתון המדובר" לא הלך לאיבוד... <אין לי אותו ועוד לא ראיתי.>
 
קולולולולולולולולולולולולולוששששששש

מזל טובבבבבבבבב!!!!!!! מלאנת´לאפים ברכות ואיחולים לך... שתזכי לבנות בית נאמן בישראל על יסודות התורה והמצוות ברוח ישראל סבא (או שלא).
 

OששבשO

New member
טוב, טוב.....בלי מכות

שומרת יקרה, בשמי ובשם ממשלות ישראל לדורותיהן, אני מתכבד בזאת לברך אותך ואת בן זוגך שליט"א בברכת מזל טוב. יה"ר מהשם יתברך שתזכו להעמיד דור של בנים זכרים (ובנות נקבות) שיהיו לתפארת המשפחה כולה (או שלא).
 
מזלטוףףףףףףףףףףףףףףף

כולי מלא התרגשות והתפעמות וואו היא התחתנה (תאמת אני לא מכיר אותה בכלל אבל לא לגלות לה) סימןטוףומזלטוףומזלטוףוסימןטוף
 

R a c h e

New member
../images/Emo140.gif חיכיתי לך כאן, ברוך הבא ../images/Emo70.gif

אסף- מאז שנפגשנו לפני מספר חדשים באחד ממפגשי הפורום בת"א, חשבתי שמקומך איתנו כאן וחיכיתי שתצטרף אלינו. עכשיו משהגעת אתה מוזמן להתרווח ולהמשיך להיות חלק מאיתנו.
רחל
 
למעלה