בוקר טוב עולם

בוקר חם

חושבת על אילו היוצאים לנופש בשמש החמה באילת וגם על אילו היוצאים למקומות קרירים יותר ונהנית מהתמונות של הנוסעים לטיולים בחו"ל אני נוסעת רק לחולון לא מעבר לזה

ערב טוב ולח ../images/Emo178.gif

הרבה זמן לא הגעתי לבקר כאן. ימים עמוסים עם הילדים שבחופשה. השבוע הוזמנתי לביטוח לאומי - מה מגיע ומה לא. השיחה הזאת שוב הורידה אותי למטה , כל טופס/מכתב גורם לאיזה קווץ' בלב. אבל אין ברירה צריך להמשיך נכון?

פעם אמרו לי

שיש לנו זכויות אבל כדי לזכות בהם צריך למלא טפסים לתביעה בביטוח לאומי ואז שמוגשת תביעה לביטוח לאומי אנחנו מקבלים את התמורה כזו או אחרת אז יקירה את העמלה לבילוח לאומי כבר שלמת אז הגיע הזמן שישלמו לך אבל אל תתני לזה להפיל אותך , זה נועד לעזור לך להמשיך את דרכך בחיים

בהחלט לא מוותרת

על הזכויות שלי ושל ילדי. רק ההתעסקות בכל הבירוקרטיה והטופסולוגיה מכניסה אותי לפעמים למצב רוח רע וזה מאוד קשה.

../images/Emo24.gif מבקשת לחזק אותך

תמשיכי להיות האם הלביאה שמגינה על הגורים שלה שולחת לך ים של כוחות והמון גלים של אהבה לעטוף אותך יודעת שאת אם מסורה ואף תהליך טפסלוגי אל ישבור אותך יקירה

תודה../images/Emo24.gif

זקוקה לכל עידוד ותמיכה. ואכן - אני חזקה מתמיד . תודה

מלאכית יקירתי ../images/Emo24.gif

אכן לא קלה היא הדרך ויש בה הרבה מהמורות/ נפילות . אם הזמן תראי שאפשר ויש למה לחיות, והנפילות יהיו לעתים רחוקות יותר וימשכו פרקי זמן קצרים ...והעיקר תלמדי שלכל נפילה יש התחלה וסוף.. תמיד יש את הבררה לשקוע ,אבל אנו שבחרנו בחיים מתרוממים ולומדים לחיות ,כל יום לומדים מחדש...

לא נותנת לעצמי לשקוע

יודעת שצריך לקום מהר מכל נפילה. רק רציתי לשתף במה שעברתי השבוע - לא קלה דרכינו....

אני הצלחתי ליפול היום

חברה באה לעזור לי לסדר את ארון הבגדים בחדר שלי , חדר קטן וצפוף כמו קוביה הונגרית אז צלצל הטלפון הסילולרי , חיכיתי לשיחה , הסתובבתי לענות לטלפון והצלחתי לעוף לרצפה אני הודפת את הכסא, את הארוניתשל המדפסת , ונופלת על דברים שהיו על הרצפה ואחרי הנפילה שקטה , מצאתי את עצמי על הרצפה, ואני שמנה ולא גמישה בכלל החברה ענתה לפון, ונתנה לי את הפון , עניתי לשיחה בשקט שאני שוכבת על הרצפה נותנת לשרירים לנוח מהנפילה,ואז ורק אז לאט לאט פינינוו את הדברים שנפלו עלי לאט לאט עברתי לעמוד על 4 , התקרבתי למיטת הנוער שלי ומשם עליתי לעמידה מישהו שם למעלה שמר עלי בנפילה הזו , כי הגב מאד כואב לאחרונה וקמתי והמשכנו לסדר את החדר , כי היה בלגן נורא בעקבות הנפילה שלי אז אל תלמדי ממני תזהרי איפה את מניחה את הרגל ושמרי על שווי משקל טוב

תשמרי על עצמך../images/Emo24.gif

לא נעים ליפול על הריצפה. העיקר כשיו יש ארון מסודר.... מתי את באה אלי לסדר?

בטח מוכן למסדר ה"מפקדת"

אני אוהבת ארטון מסודר ככה קל למצוא בגדים בארון אבל כיום לא מרשים לי לטפס על הסולם כדי לסדר את הארון למעלה הדודות שלי כלומר המפקדת פותחת את הארוון לקחת משהו והתגובה שלה היתה : מתי את באה לסדר אצלי גם ? אבל 19 שנים במדים עושים את שלהם, את לומדת לארגן סדר ונקיון

yamkachol

New member
היי מלאכית,

תודה על השיתוף. טוב לשמוע ממך. בריא להיות למטה, ובריא להיות למעלה. כשאנו למטה, אנו מתמודדים בכאב הנורא והאיום, וזה חשוב כדי שנוכל להמשיך ולחיות הכי טוב שאפשר. הרי מה שהיה - היה, אין מה להתעלם - והעתיד שלנו ושל ילדינו עוד לפנינו. כך שאנו מתמודדים ובונים לנו חיים אחרים. כל הכבוד לך על ההתמודדות.

למעלה