בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

מה שלום כולם? מתגעגעת אליכם. אך מזג האוויר משפיע על מצב הרוח? אפור בחוץ אפור בנשמה? גשם יורד שמחה בלב? וטו בשבט בפתח ..מי חוגג וכיצד? יום נעים לכוווווווולם.

אני עדין לא מרגישה צורך לחגוג את החג

וכן אפור ואפור נהייה לאפור כהה. גשם? לא יודעת מה אני חשה אני יודעת שטוב לצמחים .מעבר לזה????????????????????????

שיבולת7

New member
פעם טו בשבט היה יום חג

יום ההולדת העברי שלי.החל מהשנה שעברה..לנצח יהיה יום ציון פטירתו.

בוקר נפלא

אנחנו תמיד חגגנו את סדר טו בשבט בבית וכל אחד יצא מהחגיגה עם שקית לחגוג למחרת בעבודה או בבית הספר וכיום לא חוגגת , אוכלת פירות יבשים משך כל השנה מקווה שהשנה אני אתחבר לקניות אז אקנה קצת פרות לברכה

בקר טוב

בחוץ קר, השמש זורחת ומנסה לחמםם (כנראה לגרום למצב הרוח לעלות מעט) כאן במישור החוף הדרומי לא יורד ולא ירד גשם ביממה האחרונה, אבל !! אין קשר לשמחה שבלב וזאת משום שלפני שלושה ימים נולדה לי נכדה וחמודה (אלא מה?) ואני כבר מחכה שתגדל מעט על מנת שאוכל להשתובב עימה כמו עם האחרות, איתן אני מתכוון לצאת לנטיעות ולטיול בטו' בשבט. הרבה אנרגיות חיוביות אני מקבל מהן ומבני האדם. הגעתי למסקנה שלא לסמוך על הטבע ועל עוד גורמים נוספים (שמפאת כבודם של האחרים אני לא מציין מפורשות במי המדובר) שמדי פעם פוגעים בנו פגיעות שכמעט ולא ניתן להתרומם מהן. יום נעים ו.. שנה טובה

מזל טוב לסבא חלומי

הן גדלות מהר הנסיכות הקטנות מזל טוב לנולדת וליולדת המתוקה ואתה תמיד יכול לעזור במילה טובה וחיבוק אפילו שהיא רק בת 3 ימים תתאמן בלהאכיל אם היא לא יונקת והכי הכי בקשר שהיא תלמד שזה סבאאאא

רוזהלי

New member
../images/Emo49.gifלהולדת הנכדה../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

הרבה בריאות ונחת

2א מאה2ה

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב עולם../images/Emo140.gif

אני כעת בהתמודדויות אחרות ומקווה לישועת ה'. מזג האוויר מאוד מעודד אותי , כשקר , ופה בבית חג"י קפואאאא .
אני יודע שהפריחה תהיה מאוד מרשימה
וכשיורד גשם
הלב מתרונן בשמחה וברון .
אפור בחוץ
מאלץ את הנשמה להאיר ביתר עוז . כשהנשמה מאירה גם שמים עוטי ערפל מפיקים אור נעים.
מצד שני אני מאוד עמוס רגשות בימים אלו
וזה לא קשור למזג האויר.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כשעמוסים ברגשות כדאי ורצויי לפרוק בכתיבה ואז כשקוראים רואים את הדברים בעוד דרך ... מאחלת לך ימים קלים יותר

למעלה