בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

בואו תראו מי מעיר אותי כל בוקר ... דייקן שאין כדוגמתו, קורא בקול בכל בוקר באותה שעה, אבל עם החלפת השעון מאחר בשעה לשעה סבירה יותר.. אבל למען האמת ... ולא אכחיש שלא אוהבת שעליי פותחים פה גדול ... מעדיפה להתעורר בקול לחישה עם נשיקה ליטוף ,וכוס קפה בצד .... ואם השכם בבוקר קמתי אז שחקתי לי באופה קטנה ומהר הכנתי עוגת גזר טעימה , ולשתי בצק שמרים נעים שיהפך במהרה לעוגיות מלאות כל טוב . ויהיה במה לקבל את האורחים שיבאו בצל סוכתי ... אבל מודיעה להם מראש לא לצפות לקבלת אורחים כזו ... מקווה לשמוע מנסיכתנו בשורות טובות ומאחלת לה החלמה מלאה במהרה . מאחלת לכולם המשך יום מקסים מלא שמחה שלוות נפש וחיוכים רק טוב
טלי

פשו שי ת

New member
בוקר טוב טלי החרוצה

אין כמוך אשת חיל..קמה מוקדם אופה ומכינה..ואני קמתי מוקדם לשלוח את הנסיך לגן ואת הבן להעיר לעבודה...ומיד חזרה לעוד שעה של פינוק במיטה לפני שמתחיל היום הארוך....לנסיכה מאחלת רפואה שלימה בעז``ה..אוהבת חגית

רוזהלי

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif

טלי, מסכימה עם פשושית בכל מילה.
על חריצותך
על הבוקר אפית עוגה ועוגיות
אולי תשתפי אותנו במתכונים
פשושית, רעיון מצויין לחזור למיטה לפני היום הארוך
בכל אשר תעשי
מישהי יודעת מה שלום נסיכת הכוכב? רפואה שלימה ובשורות טובות

פשו שי ת

New member
צהריים טובים

דיברתי עם נסיכת הכוכב עדיין מאושפזת ה' ישלח לך רפואה שלימה ותחזרי מהר מהר הביתה
אוהבת חגית

רוזהלי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלנסיכת הכוכב../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

רפואה שלימה ובשורות טובות

הגעתי הביתה

תודה לאל המצב השתפר וחזרתי הביתה הפעם האשפוז לא דמה לשום אשפוז שהיה בעבר עצם העובדה שנסעתי עם טיפול נמרץ ביום ששי שלא ברור מה קורה איתי והיום אני בבית בלי כאב ים אבל לרופאים לא ברור מה זה היה ואני יודעת שהסיוע והטיפול היעיל של שח"ל עצר את התפתחות ההתקף לב והטיפול במדללים באישפוז שיפר את המצב הלבבי וחסך לי צינטור נוסף אין כמו טיפול מהיר של מוקד מצוקה ובאשפוז הזה השיחות עם האנשים היו כמו שאני כותבת לכם המון עבודה רוחנית במחלקה הפנימית , תודה לאל שהחזיר אותי בריאה הביתה

אתי161

New member
ברוכה השבה.......

נסיכה, אני ממש שמחה לראות שאת בבית ומרגישה טוב. מאחלת לך, רפואה שלמה ושתהיה לך שנה בריאה יותר וגמר חתימה טובה. אתי

פשו שי ת

New member
ברוכה הבאה לנסיכה

יהי רצון שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה עבורך שנת בריאות והמון בריאות בעזרת ה'' שתמיד תרגישי רק טוב ותוכלי להמשיך לעזור לאנשים בדרכך המיוחדת המון אהבה חגית

למעלה