בוקר טוב עולם ...

בוקר טוב עולם ...

אמש נפלתי שדודה למיטה ... והשינה היתה כל כך שלווה ומתוקה ... יפה לי .. הבוקר יום של ריצות סידורים ועבודה .. והערב ל"ג בעומר ...מוזמנת למדורה ... ומציעה לכולם לא לשכוח לסגור חלונות ... יום טוב ובלויי מהנה ליד כבשן העשן ...

צהריים טובים

הלכתי לישון יחסית מאוחר , ובלילה חלומות מוזים הלכתי לקנות בשוק בגדים וירקות שהייתי צריכה להכין ארוחה לחג והמשונה הכנתי קציצות ירק בחלום התעוררתי מזה שאני חותכת בצל בתוך חנות ירקות ענקית והירקות יפים ובשפע מי יודע אולי תתהמוןדע קורא לי להכין דברים לשבועות קנתי הלכתי לרופא עיניים ומשם להביא תרופות וחזרתי הביתה והתאבון לקציצות הירק בשמים , אולי אחרי הצהריים אכין קציצות טעימות במקום ההמדורות כייף מאד לטייל בחוץ לר קר ולא חם פשוט אביב מסביב

li 3 האחת

New member
../images/Emo117.gifצהרים טובים....../images/Emo169.gif

גם אני נפלתי שדודה ולא הספיק לי השעות שישנתי... אבל הלימודים קוראים לי המבחנים בעיצומם ואין מנוס.. בסוף יום הלימודים היתה לי הפתעה מדהימה שנותנת תחושה טובה.ואנרגיה להמשיך את היום.. והערב ל"ג בעומר והזכרונות מציפים והדמעות מאימות לפרוץ אבל לא אתן להן אני חזקה... הילדים יתפזרו להם כל אחד לחבריו ושוב החוסר הזה..מוזמנת לחברים למשפחה אבל לא בא לי נראה שאת הערב הזה אני הולכת לעבור מבחירה אישית בבית ללמוד..(יש מצב לשינוי) אז שיהיה לכולכם חמים ונעים בלב... אוהבת~לי

li 3 האחת

New member
../images/Emo117.gifצהרים טובים....../images/Emo169.gif

גם אני נפלתי שדודה ולא הספיק לי השעות שישנתי... אבל הלימודים קוראים לי המבחנים בעיצומם ואין מנוס.. בסוף יום הלימודים היתה לי הפתעה מדהימה שנותנת תחושה טובה.ואנרגיה להמשיך את היום.. והערב ל"ג בעומר והזכרונות מציפים והדמעות מאימות לפרוץ אבל לא אתן להן אני חזקה... הילדים יתפזרו להם כל אחד לחבריו ושוב החוסר הזה..מוזמנת לחברים למשפחה אבל לא בא לי נראה שאת הערב הזה אני הולכת לעבור מבחירה אישית בבית ללמוד..(יש מצב לשינוי) אז שיהיה לכולכם חמים ונעים בלב... אוהבת~לי

פשו שי ת

New member
צהריים טובים

הערב ל'ג בעומר הבנות בפנימיות הבן הגדול במירון מיום שישי ואני בבית עם 2 בנים אחד עסוק במשחקים במחשב והנסיך הקטן אולי אצא איתו קצת (תלוי במידת הכאב - נתפס לי שריר ברגל ימין ואין מי שישחרר)לראות מדורה הערב תהנו לכם במדורות הערב חגית

למעלה