בוקר טוב עולם!!!!!

DeAth ScrEaM

New member
ערב צח :|

היה לי יום... :/ בלתי ניתן לתיאור :( בבוקר קמתי משום מה. הלכתי לאוטובוס. נסעתי באוטובוס (מעניין למה). באתי ל.. המממ... בובליקי. עישנתי. הלכתי לביצפר. שעתיים לשון. איבדתי את הראש. במשך כל ההפסקה ניסיתי למצוא את הראש. לא הצלחתי. אנגלית. כימיה. סיגריה. 2 סיגריות. 3. שעתיים מבחן במתמטיקה. צפוי נכשל. רבתי עם אמא. נסעתי לעזריאלי. שתיתי שוקו עם בראוניז בחינם :/. היגעתי הביתה עצבנית. :| קקה. ראיתי צ'בורשקה. הלכתי לנקות את החדר. לא ניקיתי :/ וכבר יותר משעה וחצי אני יושבת ובוהה בקירות. ושומעת krasnaya plesen. יום מרתק. אל תקראו. :|

eMiFrEaK

New member
שיהיה לכולם בוקר טוב..=))))

הולך להיות לי יום מעיייייייייייף... עוד כימיה ועוד כימיה.. ואז עוד קצת כימיה... לפחות המד"א בקצה משפרת קצת את המצב רוח חחחח וכולם נחים וישנים עד עכשיו כי חכולם יש חופש בגלל הבגרות מחר ואני קמתי ב7 בשביל ללמוד=( שונאת שונאת שונאת...!! טוב בכל מיקרה היום יפה...ויהיה טוב=) שיהיה לכולם יום מעוווווולה~!!

wildgirl1

New member
גם את וגם מרינקה!

תפסיקו להיות בדיכי!!! עד שאני מאוד שמחה אתן עצובות? לא מרשה!!!

E K O

New member
Cheer up

יש לי משפט אחד להגיד לכל המדוכאים בסביבה - גם אלו שלא רוצים לכתוב את זה כאן אבל בכל זאת מדוכאים: בסוף הכל מסתדר! גם אם אתם חושבים שבחיים לא יסתדר שום דבר, הכל מסתדר, ואם עדיין לא הסתדר, אז הסוף עוד לא הגיע, Some things in life are bad They can really make you mad When you're chewing on life's gristle Don't grumble, give a whistle And things will turn out for the best Aaaaand Always look on the bright side of life Always look on the light side of life If life seems jolly rotten there's something you've forgotten And that's to laugh and smile and dance and sing Monty Python - Always look on the bright side of life

the freaky girl

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

היה לי יום פשוט מעולה אתמול D: טוב, הייתי בחזרה של להקה מדהימה, אחרי זה משכורת... יאיייי
, ואחרי זה קפצתי ליומולדת של ידידה.. היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!! כמה שתינו..
לה לה לה.. יום נעים לכולם.. בהצלחה לכל הנבחנים (גם אני לצערי..:| ) ורק טוב שיהיה לכם

למעלה