בוקר טוב עולם

שמים1

New member
אודו בוקר טוב לך ../images/Emo141.gif

כדאי שתפתח שרשור נפרד ואני אשמח לענות לך.

צהריים טובים אודו../images/Emo168.gif

האהבה היא תחושה...לו יכולתי להסביר מדוע אני מגיבה בצורה מסויימת לאחד ולאחר לא,..אולי היתי בוחרת במי להתאהב... חשובה לי השיחה..ההתרגשות..כאב בבטן, נעימות בגוף.. חשוב לי המגע...שאגיב אליו, שייגע בי..שינשק, יחבק ילטף עד בלי די... העיניים...יותר נכון המבט..חם, אוהב כל היתר כגון: שיהיה חבר טוב שיפרגן וכו'...באים אח"כ התחושה הראשונית חייבת להיות פיזית...שאתגעגע אליו גם כשאני איתו.. ואחרי ההתרגשות המגע המבט החברות חשוב שנאהב כמה שיותר דברים משותפים שמעניינים אותנו אם אני אוהבת למשל לרקוד והוא לא, זה לא ילך ואחרון, ראשון חביב= סקס תשוקתי מותאם תואם עם פתיחות וסבלנות..

odo13z

New member
האישה הנוכחית ........../images/Emo66.gif

איזו תשובה מרגשת......באמת. מייד אלך להציץ בכרטיס שלך לראות מי זו שכה יפה מבטאת עצמה....? אני לומד ממך. זה מעניין. נישמע גם מאוד כנה. יופי. ותודה בעבור ההשקעה. ו.....גם אני הייתי רוצה בערך....את אותם הדברים. ולא אוסיף עוד. פי נצור.

בוקר טוב ויום טוב

מאחרי וירטואליות מסתתרים פנים מאחרי פנים יש אישיות מאחרי אישיות יש קסם לכן כעת ברור מדוע התורכים אוהבים את מאחרי. יום טוב.

שמים1

New member
בוקר טוב לך גבר ../images/Emo141.gif

המאחרי שאוהבים התורכים כואבבבבבבב . אבל אני אוהבת לדמיין את הפנים והקסם שמסתתרים מאחרי הניקים. זה עושה את הוירטואליה מסתורית ומיוחדת .

odo13z

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ...חרגת אותי שמים......

בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

יום חמישי..נקיונות. בישולים. אפיה. ושישי שבת מנוחה. ים וים ועוד פעם ים..מתה על שישי שבת . שיהיה אחלה יום לכולכם חברים יקרים }{

למעלה