בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם ../images/Emo42.gif

יום נפלא קסום ושקט לכולנו. בוש נבחר שוב אהוד ברק חוזר לפוליטיקה ועראפת גוסס ו.......... היום יהיה חם ומגניב

סוף שבוע קרב ובוקר טוב

ושוב הנישה חוזרת של אלה ששמחים לסוף שבוע ואלה ששונאים את סופי השבוע וכל אחד/ת מסיבותיו/ה.

צהריים טובים לכולם!

אני נוסעת לברצלונה בקרוב.(לפחות יש למה לצפות) חוץ מזה איך כולכם? הרבה זמן לא באתי לבקר כי אני כבר לא במשבר חחחח בעצם קצת משבר אבל לא מוגדר...קצת פחדים אבל מתגברים. לגביי סוף שבוע זה תמיד נקיון לעומק הפינות ודורש הרבה מאמץ והאמת אין לי כוח יש לי בית שתי קומות קריעה. נו, מה לעשות החיים זה לא פיקניק. יום טוב.

הו ברצלונה... ברצלונה.... ../images/Emo79.gif

אתן יודעות שבנתב"ג 2000/2004 או בשמו הלועזי טרמינל 3 יש היום שיטת שיקוף חדשה. לא, זה לא צריך להרתיע אתכן רק לא רציתי שתהיינה מופתעות.
|off| שגיא, ברשותך אבקש כאן בקשה שאינה קשורה כלל לפורום הזה מתוך עצלנות איני פונה לפורום ההוא, מה גם שזה יכול לעניין גם אנשים מכאן. בקיצור, הייתי בהרצאה בנושא "פו הדוב למבוגרים" (לא, זה לא סרט כחול...אעפ"י שאני בטוחה שעברו שם מחשבות כחולות באוויר למראה המרצה החתיך
) יש עכשיו טרנד כזה להוציא תובנות חיים מסיפורי ילדים קלאסים. הוא סיפר שם על אתר שיש בו שאלון המוביל להקבלה של העונה עליהן לאחת מדמויות הספר. כל דמות בספר מייצגת אישיות מסויימת. ידוע לך משהו על זה. אני לא מצאתי
תודה מראש.
יום טוב וסוף שבוע נפלא לכולם!

sagiberg

New member
פו הדוב למבוגרים ? ../images/Emo4.gif

לא מכירה את הנושא הספציפי והאמת שאני נוטה לאהוב את היצירה המקורית יותר מאשר את שפע האילתורים שהתלבשו עליה

לא לא לא...

זה לא אילתור או גרסה אחרת של הסיפור. לוקחים את הסיפור המקורי ופשוט מנתחים אותו בעיניים אחרות. מגיעים דרכו לפילוסופיות חיים,לדיון בענייני אושר, משמעות החיים וכאלה דברים. נותנים עומק לדמויות ולמה שהם אומרים. אני בטוחה שתאהבי את זה. האמת היא שלמדתי את זה כבר לפני עשרים שנה רק שעכשיו מעבירים את זה כשואו. נפתחת עכשיו סדרה של 12 מפגשים בבית אריאלה, אם את מתל אביב וסביבתה, זה צריך להיות מאוד מעניין. בסיכומו של עניין אני מבינה שממך לא יצא לי אתר
אצטרך להתאמץ יותר. בכל אופן תודה.

מכורונת מקסימונת

רצית לשמוע רשמים מירושלים. ירושלים מדהימה בכל מצב בכל שעה ובכל עונות השנה. יחד עם זאת, הסיור שערכנו לא היה צריך להעשות בהכרח בלילה. חברה ארגנה אוטובוס ומדריך כך שכבר החבר'ה היו יפים בעיני. עוד מעט חנוכה. ובחנוכה יש סיורי לילה מדהימים ברובע היהודי שם. היינו ברובע הארמני ובמוזיאון שם, לא הרבה מגיעים לשם. המדריך הארמני סיפר על השואה הארמנית ונודע לי שהורידו את הפרק הזה מספרי ההסטוריה של התלמידים רק בגלל שיקולים דיפלומטים. טוב שלא הורידו את השואה של היהודים. הלכנו על חומות העיר העתיקה. וגולת הכותרת הייתה מנהרת הכותל... מדהיםםםם... אין לי מילים.... מי שלא היה שירוץ. במנהרת הכותל וברחבת הכותל המערבי היינו בסביבות השעה 11.00 בלילה והיא הייתה שוקקת אדם. התקלקלו הירושלמים האלה
חייבת לעוף על מסיבות היום שלי בפעם אחרת. קיבלתי את המסר
התחילי לחסוך לגלידה

הכל טוב! ויהיה עוד יותר טוב

מהאופטימית. ולך על ירושלים חולשתי.. יכולתי לגור בכל עיר שאחפוץ אבל בחרתי ביר הניגודים שיש בה הכל. ירושלים שלי. אין כמו העיר העתיקה בלילות.

למעלה