בוקר טוב עולם
י ילדה בלבן New member 9/8/01 #2 זה רק אני, ../images/Emo46.gif או שאת כולם הפלאשים האלו שמופיעים פתאום משום מקום מוציאים מדעתכם
נ נתן.ל New member 9/8/01 #3 ../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif מה פתאם - זו רק את ... אנחנו אוהבים את הפלאשים האלה ... זאת הסיבה שאני נכנס לכאן - רק בשביל זה
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif מה פתאם - זו רק את ... אנחנו אוהבים את הפלאשים האלה ... זאת הסיבה שאני נכנס לכאן - רק בשביל זה
נ נתן.ל New member 9/8/01 #5 יש אכזבות בחיים ../images/Emo13.gif אבל אל תדאגי - זה לא כאילו זה בגללי ... אז במשפט אחד : א כ ז ב ה ... Live Long And Prosper
יש אכזבות בחיים ../images/Emo13.gif אבל אל תדאגי - זה לא כאילו זה בגללי ... אז במשפט אחד : א כ ז ב ה ... Live Long And Prosper
ד דלילה New member 9/8/01 #7 ויש גם הפתעות, החיים יפים! ../images/Emo22.gif וכן הסרטים האלו מעצבנים, זה בכלל לא תורם לפרסומת אלא מזיק!
ויש גם הפתעות, החיים יפים! ../images/Emo22.gif וכן הסרטים האלו מעצבנים, זה בכלל לא תורם לפרסומת אלא מזיק!
ד דלילה New member 9/8/01 #8 לא איך הוא? יש את רואה בקלפים - שהוא חביב, ושרק שהוא חובה! ואת אמריקה מאוהבת - אם מישהו ראה שיגיד איך זה...
לא איך הוא? יש את רואה בקלפים - שהוא חביב, ושרק שהוא חובה! ואת אמריקה מאוהבת - אם מישהו ראה שיגיד איך זה...
נ נתן.ל New member 9/8/01 #10 אבא שלי סיפר לי על "אמריקה מאוהבת" שזה סרט לא רע בכלל - אפילו די מצחיק למרות ג´וליה רוברטס.
G *gemini* New member 9/8/01 #12 זה סרט מטורף לגמרי. פסיכי כזה נכנסים שם למוח של בן אדם עם פיצול אישיות. משהו מטורף. יש שם קטעים ממש מגעילים, אבל התפאורה והתחפושות יפים.
זה סרט מטורף לגמרי. פסיכי כזה נכנסים שם למוח של בן אדם עם פיצול אישיות. משהו מטורף. יש שם קטעים ממש מגעילים, אבל התפאורה והתחפושות יפים.
ז זהר פלד New member 9/8/01 #15 בוקר אור לכולם.... ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo19.gif אני מתנצל על האיחור, וכן, גם אני לא סובל את הפלאשים האלה... ושרק הוא אכן סרט חובה.
בוקר אור לכולם.... ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo19.gif אני מתנצל על האיחור, וכן, גם אני לא סובל את הפלאשים האלה... ושרק הוא אכן סרט חובה.
G *gemini* New member 9/8/01 #18 היא בסדר קצת עושה פוזות של כוסית בתפקיד שלא מתאים, אבל היא יחסית משכנעת.