בוקר טוב עולם

snoopy36

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אומנם השמש זורחת לה, מבין העננים הקודרים שסביב לה... אוי,כמה שבוקר זה תואם את הרגשתי, בוקר חדש,אחרי מעט שעות שישנתי... אחרי עידוד צמוד לאורך הערב, קמתי בבוקר ולנדן החזרתי החרב... מבין כל הבעסה,הכעס וההתעצבנויות, אשתדל לבדי,כמה שיותר מהחג להנות... שנה טובה לכולככככככם, תהנו בחג מכל רגע שברשותכם...

kleo patra

New member
../images/Emo74.gifבוקר של חג ../images/Emo9.gif

עוד מעט לוקחת את הקטנים לטיול חגיגי בקניון
ככה זה כשמא עסוקה בבישולים ומעיפה אותנו מהבית...מכפת לי..העיקר לא להיות באיזור המטבח

בוקר נפלא עם אווירה של שנה חדשה באוויר

מחר הילד אצלי ,אני מתכנן יום כיף וחיים משוגעים איתו.

ye44

New member
בוקר טוב שנה טובה וחג שמח לכולם ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

הרבה אושר בריאות ומי שרוצה גם זוגיות.....

בוקר חגיגי לכולם../images/Emo20.gif

למרות שאני כבר בעבודה....
למרות שכבר הצלחתי לריב עם אמא שלי על הבוקר....
למרות שהיום אני הולכת להורים....(שונאת את זה)
מרגישים תחושה חגיגית באויר וזה עושה לי טוב על הבוקר.
אז שנה טובה לכם חברים שלי!
תהנו היום כל אחד בדרכו שלו
אוהבת אותכם

Rtitan

New member
בוקר אור לכם - כל כך קרוב וכל כך רחוק...../images/Emo74.gif

אצלי כבר ירד החושך על הלילה האחרון של שנת השתס"ח ועוד מעט אני הולך לישון, ואתם מתעוררים לבוקר הנפלא של ערב ראש השנה. כל כך מוזר להיות כאן - לכתוב, להקיש "שלח/י" ולראות את השעה בישראל נרשמת על ההודעה שלי. וכאן - 10 שעות מאחוריכם, 17,000 ק"מ כמעט ממדינה שאין כמוה בעולם - כשאתה שם אתה מקלל אותה מכל כיוון אפשרי ושונא את האמאמא שלה, התושבים המעצבנים שלה, המנהגים המושחתים שלה, וכשאתה רחוק ממנה, הלב שלך נמחץ מגעגועים למדינה המוזרה הזו שלא ברור איך היא בכלל מצליחה להתקיים עם כל מי שמנהל אותה - אבל זה המקום היחידי בעולם שאתה מרגיש בו "בית" באמת. קשה לתאר את ההרגשה של להיות רחוק מהמדינה הזו - לא רק כי המשפחה שלי שם, כי אהובתי שם או כי הנופים שגדלתי עליהם שם, אלא כי הנשמה שלי שם. "ארץ הצבי" - עליה נכתב "ארץ צבי שבהריה פועמת עיר מדור לדור, אל ארץ אם בטבורה קשורים בניה בטוב וברע..." אני כאן, בארץ זרה, רודף אחרי החלומות שלי ומגשים אותם, אבל הלב - הוא נשאר רחוק מכאן, קשור אל הארץ ההיא בעבותות של קשר שאי אפשר להסביר ונמחץ מגעגוע אליה ואל העם שיושב בה... מקווה שמייצג אותה ואותם בכבוד בין החלומות, בין שינה ליקיצה, בין חשיבה ועשייה. הייתי נותן הרבה כדי להיות בחגים הללו שוב בארץ - להרגיש את התחושה הזו של ערב חג שיש רק שם. שתהיה לכם שנה טובה חברים שלי, אוהב אתכם מאד, חושב עליכם המון ומת-געגע אליכם כמו לא יודע מה...
. מקווה שבסביבות חנוכה אצליח להגיע... RT

NoaModiin

New member
בוקר טוב לך, כל כך קרוב וכל כך רחוק...

אצלנו כבר צהריים, השמש באמצע השמיים, ואנחנו עושים הכנות אחרונות לחג. אצלך אמצע הלילה, ואתה בטח ישן עדיין... אמנם אני לא איתך שם, 17,000 ק"מ מארץ הצבי, אבל אתה נמצא איתי תמיד. וכשיכנס החג, אשק לך לשנה טובה, ואפנה לך מקום ליד השולחן
מתגעגעת

rrredshay

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אח שלי, אמרו לי פה השבוע שגם אחרי היום הכי מעונן שיש, השמש תזרח! אז עזוב שטויות, שתהיה אחלה שנה, לא טוב להתחיל אותה ככה, אז יש לך עד הערב להתאפס! שנה טובה

NoaModiin

New member
סנופי, שיהיה לך חג מקסים

אתה לא לבד. אתה נמצא עם המשפחה, ויש לך מלא חברים שמחבקים אותך, גם אם הם לא לידך.
שנה טובה

למעלה